. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Haziran 2024; 13:21:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Haziran 2024; 13:21:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
lanet olası öğrenci işlerinin doğru düzgün çalıştığını göremedim zaten hepsi mi aynı olur. hocam öğrenci işleri koordinatörünü bul yanına git. o kişinin tek telefonuyla anında silerler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
normalde tek günde silinir ama misal benimki tam 18 gün sürdü ve bugün silindi okula gitmeni öneririm |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam umarım halletmişsindir ama halledemediysen rektörün yanına bile git şahsen ben buna yeltenmiştim kapıdaki görevli de beni öğrenci işleri şube müdürüne yönlendirmişti üstte koordinatör yazmışım kusura bakma. abartısız söylüyorum ben gittiğimde mırın kırın eden 10 günlük süre veren adamlar, tek bir ismi söylememle anında sildiler. benim ama şu şansım vardı yine aynı üninin farklı bölümünü kazanmıştım. |
hayırlı olsun hocam |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Temren -- 19 Ağustos 2022; 22:11:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |