Bildirim
Reklam degil rakam! Avea yatırımı yaptı, kapsamada A-Kaliteye ulaştı.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Hoooohhh hooohhh ! A kalite mi ? Evimde okulumda yazligimda sisliplaza dsmart genel mudurlukte koyumde istinyeparkin otoparkinda cevahir avm de migrosun icinde cekmeen hat mi a kaliteymis! Hadi oradan ! Avea olsa olsa z kalite olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Altyazıda açık alanlarda yazıyor
Ama doğru vodafonu geçti Avea helal olsun iyi gidiyor son 1 yıldır
Temmuz ortasında çekmeyen sahil kasabasında bugün gittiğimde çekiyordu...Öyle az buçukta değil full çekiyordu... -
quote:
Orijinalden alıntı: Rapator
Temmuz ortasında çekmeyen sahil kasabasında bugün gittiğimde çekiyordu...Öyle az buçukta değil full çekiyordu...
O bahsettigin sahil kasabasi neresiydi acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: trtunski
quote:
Orijinalden alıntı: Rapator
Temmuz ortasında çekmeyen sahil kasabasında bugün gittiğimde çekiyordu...Öyle az buçukta değil full çekiyordu...
O bahsettigin sahil kasabasi neresiydi acaba ?
Kocaeli ilinin Kandıra ilçesine bağlı Cebeci köyü... -
Tskr ederim ben de saros yaylada acik alanda sorun yasiodum. belki duzelir die umit ediorum. ben aveadan memnun diilim. senin adina sevindim.
bizim köyde hala çekmiyor.... -
Ümraniye şerifali bizim apartmanın iç 4.kat aşağısından bahsetmeye gerek bile yok....Avea sinyali yok sadece 2 operatörün ismi okunuyor Turkcell ve Vodafone.
Komik reklam. Başka da bir manası yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: unemployed.
bizim köyde hala çekmiyor....
+10yıldır
22000 baz istasyonuyla nüfus kapsama oranı yüzde 99'lara ulaşılıyorsa Turkcell acaba 30500 baz istasyonunu niye dikti ? Boş reklam olmuş, sorun yaşamayan insanlar vardır muhakkak ama çekmediği bu kadar yer varken inandırıcı olmamış.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
avea nın tek sorunbu stabilite yok salonda 3g ful çekiyor antreye çıktığımda 2g oluyor mutfağa gidiyorum hiç çekmiyor ama allah var dışarda bir sorun yok -
a KALİTE deneyimi İÇİN aveadan BİR YETKİLİYİ ANKARA-tARIM bAKANLIĞI 14. kat koridoruna bekliyorum.
reklam değilMİŞ....:((( bal gibi REKLAM... GERÇEK OLAN KORİDORDA KONUŞAMADIĞIM... -
Avea berbat nasil cekiyor diyor birde utanmadan yada kac bin nufusluk beykoz tepetarla ve sirindere mevkiinde sinyal bile yok ama VODAFONE ve TURKCELL full su taahhutum olmasa direkt vodafoneye gecicem cok kotu coookk,bugun twittede yazdim aradilar avea genel mudurlukten bakalim ne yapacak!!!İnanmiyorum ama bakalim
O Tekirdağ'da %100 - o yazan rakamı çıkarınca kalan o oran, koskoca ildeki tek bir köy sanırım. :D Üç operatörün de hiç çekmediği o köy mü acaba? :D -
avea çoğu yerde düzgün çekmiyor. mesela bizim yazlıkta, teyzemlerin evinde, ananemlerin evinde. hepsi nerdeyse merkes sayılabilcek yerler.
kapsama alanında en iyi vodafone, sonra turkcell dir -
Yeraltı tramvay hariç heryerde çekiyor
Çalıştığım köyde 5 yıl öncede çrksede konşturmyordu şimdide konuştrmuyor. Türkcel kullandım uzunca bir süre yazın geri aveaya geçtim ilçede bir sorun yok.
Ama köyde değişen birşey olmamış 5 yıldan beri.
Benzer içerikler
- türk telekom upcall benzeri uygulamalar
- taahhüt bitimine kaç gün kala numara taşınır
- bimcell mesaj ayarları
- 0555 555 1500
- dijital veri işleme izni nedir
- 5g türkiye
- vodafone mobil imza
- 5g ihalesi ne zaman
- 5g ihalesi
- gizli numaradan arama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X