Şimdi Ara

Reklam degil rakam! Avea yatırımı yaptı, kapsamada A-Kaliteye ulaştı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fearfactory

Avea berbat nasil cekiyor diyor birde utanmadan yada kac bin nufusluk beykoz tepetarla ve sirindere mevkiinde sinyal bile yok ama VODAFONE ve TURKCELL full su taahhutum olmasa direkt vodafoneye gecicem cok kotu coookk,bugun twittede yazdim aradilar avea genel mudurlukten bakalim ne yapacak!!!İnanmiyorum ama bakalim

Bo soruyu bence Turkcelle sormak lazim

12 milyon aboneye 22 bin baz veren aveaya karsilik

34 milyon aboneye 30 bin baz..

Az degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Avea berbat nasil cekiyor diyor birde utanmadan yada kac bin nufusluk beykoz tepetarla ve sirindere mevkiinde sinyal bile yok ama VODAFONE ve TURKCELL full su taahhutum olmasa direkt vodafoneye gecicem cok kotu coookk,bugun twittede yazdim aradilar avea genel mudurlukten bakalim ne yapacak!!!İnanmiyorum ama bakalim

Az degil mi?

s.volkan bu şekilde bakınca 900-1800 düşünüldüğünde en iyi vodafone olması gerekmez mi? 900 de 1 istasyonun kapsama alanı 1800de 2 istasyon ile sağlanabiliyordu sanırsam....
    avea 1800mhz 12 milyon aboneye 22 bin baz...
    turkcell 900mhz 34 milyon aboneye 30 bin baz...
    vodafone 900 mhz 18 milyon aboneye 25 bin baz...

• quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

quote:

quote:

Az degil mi?

s.volkan bu şekilde bakınca 900-1800 düşünüldüğünde en iyi vodafone olması gerekmez mi? 900 de 1 istasyonun kapsama alanı 1800de 2 istasyon ile sağlanabiliyordu sanırsam....

Abone basına düşen baz istasyonundan cok o operatörün abonelerine sorun yaratıp yaratmamasi önemli bence. Sonuçta Turkcell'in 35 milyon abonesi aynı anda telefonla konuşmuyor. Planlama yapiyorlardir muhakkak. Yogun bölgelerde baz istasyonu sayısını arttırarak çözümlüyorlar mesela.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• avea 2g sinin cekmedigi yer gormedim hele hele dışarıda. izmir bodrum yolu uzerinde dagliklarin icinde 2g seviyesi hep full idi. 3g yoktu ama vodafone 3g 3 diş cekiyordu. sehir merkezlerine gelince avea 3g cekmeye basladi.

yalniz gercekten avea 2g de çekmeyen yer kalmadi eger disaridaysan. ama 3g ye cok yatirim yapmalari lazim sehirlerarasi yollar icin. ancak bende oncelik olarak 2g kurmasina sicak bakiyorum.

• Yıl 2003 ilk hattım Aycelldi. Aksaray ilinde merkezde bir çok yerde çekmiyordu. 2012 ocak ayında hattımı tekrardan Aveaya taşıdım aradan tam 10 yıl geçmesine rağmen çekim yönünden değişen bir şey olmamış. Bu reklam bana çok komik geldi. Forumda aksaray ilinde ikamet edenler varsa bilirler yada buralara ticaret için felan gelenler bilirler kısaca avea yatırımlarının çoğunu büyük şehirlere yapıyor. Daha çok çalışması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

Yeraltı tramvay hariç heryerde çekiyor

bursa'da yeraltı kapsama altında diğer operatörler çekiyorsa avea'da yakında kapsamaya alır :)

YOZgat Akdağmadeni ilçesine ait köy 400 kadar nüfüs var bölgede tek avea'baz istasyonu var köyün içinde kim kurdurdu acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

quote:

quote:

quote:

Az degil mi?

Abone basına düşen baz istasyonundan cok o operatörün abonelerine sorun yaratıp yaratmamasi önemli bence. Sonuçta Turkcell'in 35 milyon abonesi aynı anda telefonla konuşmuyor. Planlama yapiyorlardir muhakkak. Yogun bölgelerde baz istasyonu sayısını arttırarak çözümlüyorlar mesela.

Evet Android de Open Signal Maps diye bir uygulama var şu anda Mecidiyeköy de 5 tane baz istasyonu görüyorum uygulamadan. Yoğun yerlerde fazladan istasyonu var Turkcell in. Avea da nerede Türk Telekom santrali görürseniz onun çatısında

• quote:

Orijinalden alıntı: Precious

Aveanın bugünkü değerlerle 40 bin baz istasyonu olmadan Vodafone u yakalayamaz. Teknik olarak imkansız.

hadi onu geç sık baz istasyonu olmazsa bina içlerinde sinyal kalitesi düşüyor her telefonla konuşmak için evden çıkmak zorunda kalıyorum
    izmirin girişinde bu böyle ise gerisini siz düşünün
  • hikaye

• Hepsi hikayesee avea kotu...

• Benim bulunduğum yerde çekmeyen yer yok.Ankarada 3g ile 8 mbit yakaladım daha ne olsun.Çok memnunum aveadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Hoooohhh hooohhh ! A kalite mi ? Evimde okulumda yazligimda sisliplaza dsmart genel mudurlukte koyumde istinyeparkin otoparkinda cevahir avm de migrosun icinde cekmeen hat mi a kaliteymis! Hadi oradan ! Avea olsa olsa z kalite olur.

Hadi ordan avea marsta bile ceker

• Boyle kendi soyledigi masallara inanan bi operator marsta ceker zaten dunyaya yatirim yapmiolar. :)))))

• quote:

Altyazıda açık alanlarda yazıyor

ankaranın göbegi olan evimizde
    evın içerısınde çekmıyor
    kapsama alanında degılız

• Avea biraz da dual carrier'dan haber ver !

• Reklamın altında kayan yazıda rakamlar konuşuyor aslında. 2G yani EDGE kapsama alanında %99.9 a ulaşılmış bir kaç ilde. Tüm Türkiye yi EDGE ile kapsasan ne yazar. Bu reklamı yapan Turkcell olsaydı çok alay konusu olurdu ama telekomun tekeli olunca pek ses çıkmıyor. Avea cep telefonu demek sadece konuşmak değil internet e de girmek ama EDGE ile değil

Ayrıca bina dışına EDGE %99.9 kapsama alanı varmış. Oldu senin EDGE ne bağlanmak için bahçede laptop ile takılalım yaz kış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plusnettr -- 15 Eylül 2012; 8:15:09 >
  • quote:

Altyazıda açık alanlarda yazıyor

Erciyes dinlenme tesislerinde cekmiyodu full cekmeye basladi

• sorunsuz kullanıyorum.
  • afyonun ilçesinde yaşıyorum elli sefer mesaj attık 3g baz istasyonu kurun diye adamlar şeyine takmıyor. vodafone turkcell 3g full çekerken avea nın edge olması oldukça sinir bozucu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.