Şimdi Ara

Reklam degil rakam! Avea yatırımı yaptı, kapsamada A-Kaliteye ulaştı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _warez_

afyonun ilçesinde yaşıyorum elli sefer mesaj attık 3g baz istasyonu kurun diye adamlar şeyine takmıyor. vodafone turkcell 3g full çekerken avea nın edge olması oldukça sinir bozucu.

hangi ilçesi kardeşim merkezde ve bazı ilçelerde 3g çok hızlı aveanın
  • Neresi olacak olsa olsa bahtsız Çay'dır
  • Bizim evde bildim bileli çekmiyor. Birde Karşıyaka/Bostanlıda oturuyorum. Merkezi biryer olucak sözde... Aradım geçen ay çözücez dediler. Geri dönende olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plusnettr

Reklamın altında kayan yazıda rakamlar konuşuyor aslında. 2G yani EDGE kapsama alanında %99.9 a ulaşılmış bir kaç ilde. Tüm Türkiye yi EDGE ile kapsasan ne yazar. Bu reklamı yapan Turkcell olsaydı çok alay konusu olurdu ama telekomun tekeli olunca pek ses çıkmıyor. Avea cep telefonu demek sadece konuşmak değil internet e de girmek ama EDGE ile değil

Ayrıca bina dışına EDGE %99.9 kapsama alanı varmış. Oldu senin EDGE ne bağlanmak için bahçede laptop ile takılalım yaz kış

Haklisiniz, odamda full cektigi halde arayanlar ulasilamiyor anonsu duyuyor, mesajlarim 35 40 saat sonra aliciya ulasiyordu..full+full cekse ne olacak ki avea iste..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalan dolan. Evde bırak 3g doğru dürüst 2g çekmiyor.Hat iptal olmasın diye 6 ayda bir yükleme yapıyorum, başka bir halta yaradığı yok.
  • ANKARA İSTANBUL YOLU OPEL YETKİLİ SERVİSİ OPİSTE VODAFONE VE TURKCELL YERİN İKİ KAT ALTINDA FULL ÇEKİYOR AVEA İSE YOK. VODAFONE HÜCRE BİLGİSİ BAUMAX. ÜSTE YAPI MARKET BAUMAX VAR
  • Şehir merkezlerinde sorun yaşamadım hiç ama şehirler arası yollarda çekmediği çok fazla yer var. Acil bir durum olsa, yolda kalsan yandın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

Yeraltı tramvay hariç heryerde çekiyor

sultangzi tramwayda 3 yerde kopma oluyor, diger operatorler en azindan edge ile idare ettiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavaş yavaş çekmeye başlıyor gibi ,ha gayret
  • avea ön ödemeli hattım var (faturalı hat mı ASLA). Aylık 1 gb internet 14,50-TL. onun dışında kesinlikle avea kullanmam. Turkcell ve Vodafone' da internet 29-TL olduğuna göre avea avantajlı, o da sadece şehir merkezinde. kendim ziraatçiyim, işim hep tarla, bağ-bahçede haliyle. Turkcell' den başka çeken hat yok. zamanında vodafone, avea kullandım ama hiçbirisi şehir dışı olarak Turkcell' in çekim gücüne erişemediler.
  • şu hızlı tren eskişehir Ankara hattınıda kapsama alanına alsalar konuşurken 3 kere kesildi tünelden geçtim kesilmesi çıktım açık uzaklaştık açık alanda kesildi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

şu hızlı tren eskişehir Ankara hattınıda kapsama alanına alsalar konuşurken 3 kere kesildi tünelden geçtim kesilmesi çıktım açık uzaklaştık açık alanda kesildi :)

O bölgede 3G kapsamayı ilk Avea yapmamış mıydı? :) Diğerleri de isterse Avea'nın şebekesini kullansın falan diyordu ulaştırma bakanı. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

quote:

şu hızlı tren eskişehir Ankara hattınıda kapsama alanına alsalar konuşurken 3 kere kesildi tünelden geçtim kesilmesi çıktım açık uzaklaştık açık alanda kesildi :)

O bölgede 3G kapsamayı ilk Avea yapmamış mıydı? :) Diğerleri de isterse Avea'nın şebekesini kullansın falan diyordu ulaştırma bakanı. :)

bnde öle biliyodum 3g modu kapalıydı aklıma gelmedi hiç denemek 2g de şebeke gittiği telefon kapandığı için 3gyi denemeyi düşünemedim bile
  • quote:

bnde öle biliyodum 3g modu kapalıydı aklıma gelmedi hiç denemek 2g de şebeke gittiği telefon kapandığı için 3gyi denemeyi düşünemedim bile

2G'de gittiyse, muhtemelen 3G'de daha çabuk giderdi. :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.