Şimdi Ara

Reis Serkan İnci'nin Olay ve Susamam parçaları hakkındaki malumatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ezhel #Olay ve #Susamam Şarkıları Neden Saçmalıktan İbaret: Yorumluyorum
    https://www.youtube.com/watch?v=EGpbyKvLvmM&feature=youtu.be

ezel'in şarkısı zaten dandik
    diğeri sadece işlediği konu bakımından takdir topluyor ama o da dandik. Serkan inci yine haklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SOKRATIN VERSE Ü YETER AGA GAYET İYİ BENCE
  • Bu tür ciddi olaylar üzerinden şarkı yazıp da tıklanma, para kazanma merakı olan insanlardan nefret ediyorum. Bir de dandik dandik şarkılar.
  • Kimse müziksel kalitesine bakmadı bence. Serkan İnci gibi bi canlıyı sikleyen ya max 18 yaşındadır ya da hayatında Serkan İnci canlısından başka bir şey görmemiştir. 12.5 falanken iyiydi, birinci nesildik biz de. Sonra noldu yine saçmasapan bi adam kendinde gereksiz düşüncelerini ve kendince kıvranan doğrularını derleyip bir yazı haline getirme haddini buldu kendinde.

Serkan İnci şanslı bir inceldir, inci sözlük biz o zamanın liselileri tarafından ünlü edilmese bu adam safkan bir incel olarak şu an “yav hee hadi ikile” diyrceğiniz biri halinde kalacaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: msahin312

Bu tür ciddi olaylar üzerinden şarkı yazıp da tıklanma, para kazanma merakı olan insanlardan nefret ediyorum. Bir de dandik dandik şarkılar.
    Yakında hepsi hakkında soruşturma başlatılır. Bence kimsenin prim kastığı yok, bi siktirn gidin diyor herkes artık, yeter diyor.

• Serkana reis dendigini de gördüm ya daha da bu toplum iflah olmaz

Bu adami yerden yere vururdu eski reyizler

Aaah ah eski reyizlerden kim kaldı...

Noldu o adam gibi adamlara yav hepsi gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • msahin312 M kullanıcısına yanıt
    Sıfır mesajıyla duyar kasıyor ,yallah arabistana, ama yok gitme yakında zaten arabistandan farkımız kalmayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erdal Bakkal'ın Son Durumu Nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk defa duyuyorum bu şarkıları

• Yeni trend de Serkan İnci'yi yalamak galiba.

• Adam trdeki en şuurlu insanlardan

• green_fire kullanıcısına yanıt
    Zamanında hükümete giydirip duruyordu hatırlarsın. Sonra o yazılarından ötürü tutukladılar onu da bilirsin. Sonrasında hükümeti yalamaya başladı. İşte içeri aldıklarında şuurunu orada bıraktı arkadaş.

• Bu konuda kendisine sonuna kadar hak veriyorum. ''ohaa hükümete sallıyolar müthiş ya bu adamlar'' kafasıyla milletin rağbetini çekiyor. Ve bu şarkıyı eleştirmek ne hikmetse seni doğrudan yobaz- hükümet yandaşı-vatan hayini hatta kadın katili, pislik yapıyor.
  • Bu elemanın boş düşünceleri sanki değerliymiş gibi neden bu kadar popüler oluyor ? Neden her yerde bu herifi görüyorum ?
  • Len.. iMçİçiSi imÇiçi uYurMu hİÇÇÇÇ uYumAzxxx!!!

Boş boş insanları popüler yapmaktan vazgeçin ya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.