Şimdi Ara

Rehber öğretmen gereksizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lisede yaptıkları şeyler, okulun en bakımlı öğretmenleri olmak, 3 kişi birleşip bir odada çay, kahve içip muhabbet ederek günü geçirmek. hiç derse falan girdiklerini görmedim ve hiçbir öğrenciye ellerinde emek harcanmış bir araştırmanın sonucunu yansıtan dökümanlarla "bak sen şöylesin, şu özelliklere sahipsin senin bu bölümde okuman sana çok şey katar diğerleri sana göre değil." gibi şeyler söylediklerini görmedim. benim hiçbir işime yaramadılar ve en azından mezunu olduğum düz lisenin hiçbir öğrencisine de akademik bir fayda sağladıklarına şahit olmadım. eğer işlerini yapsalardı şu anda söverek okuduğum bölümümde okuyor olmazdım. üzerimde emeği bulunan öğretmenlerimi ne kadar saygıyla anıyorsam bu öğretmenleri de bir o kadar sevmiyorum.

• Bizim okulda bir tür tiki olan veya fobide denebilir sanırım arkadaş vardı adam 1 dönem rehberlikçi ile düzenli olarak görüştü ve bu tiki yendi heyecanlandığı zaman tuhaf hareketler yapıyordu titriyordu felan yani rehber öğretmenleri işe yarayabiliyor.
  • gidip bir arkadaş odyoloji bölümünü sormuştu hocanın cevabı "git internetten bak " olmuştu,o günden sonra rehber hocalarının rehber olmadığını anladım,hatta çoğu öğrenci sınav sistemini rehber hocalardan daha iyi biliyordur
  • Aynen öyle kardeşim en çok ataması olan bölümlerden biri de bu yani.ben 4. Sınıfa geçtim rehberlik dersi aldım üstte rehber öğretmenin yapacağı o kadar şey var ki okulda.ne yazık ki biz bunların hiçbirini göremedik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel tespitler.barnacle'ın dediği olay istisna bence.%95'i Rasyonalist'in dediği gibi
  • Bu yüzden pdr okumak istiyorum bakalım mezun olunca atamalar ne olcak

• Hangi bolumu okuyorsun ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lise okuduğum zamanlar kapısından bir kere içeri girmediğim gereksiz yer rehberlik odası.Ulan kavun sende insanlara yön vericek akıl olsa gidip kıçımı sağlama alayım diye öğretmen olmazsın.Boşa maaş veriliyor yazık.
  • çalışan rehber öğretmeni sonuna kadar aldığı parayı hak eder , fakat ülkemizde genelde ye iç yat öğretmenler mevcut olduğu için bu dal boşmuş gibi görünüyor.
  • adamlar kpss de adını soyadını yazıp çıksa yine atanıyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.