Şimdi Ara

Reflü Gastrit Nasıl İyileştim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar direkt konuya giriyorum gerçekten bu hastalıkları çeken bilir bunun için uyguladığım tek şey Aynısefa bitkisi çayı. Arkadaşlar bu kürü gerçekten doğru uygularsanız sonuç alırsınız. Kendim ne yapardam geçiremiyordum bu kür ile Allah’ın izniyle şifa buldum. Yapılışını tam düzgün olarak aktarıyorum.

Öncelikle ocakta kaynamış biçimde bekleyen cezvedeki suyun içine(dikkat)yarım bardağa yakın miktarda bitkiyi atıyoruz ve 7-8 dakika kısık ateşte bu sefer bitkiyle birlikte kaynatıyoruz.(Cezvenin içine ilk attığınız su bir buçuk bardağı olsun ki işlem bittiğinde kaynama olduğu için ancak 1 bardak su kalmış oluyor.)
    İşlem tamamlandıktan sonra süzerek suyunu bardağ boşaltıp 10 dakika bekleyip ondan sonra içiyoruz. Bunu günde iki-üç defa mide boşken(yemekten sonra içicekseniz 3 saat sonra içebilirsiniz) içiyoruz ve yarım saat bir şey tüketmiyoruz.

Kesinlikle ürün satmak falan değil amacım her türlü şey denedim kurtulamadım bu bitki gerçekten şifa bu rahatsıZlıkları çekenlere faydam olsun istedim.

Dediğim gibi kuralına uygun yaparsak şifa buluruz son tavsiyem bitkiyi serin yerde cam kavanozda saklamanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani hocam iyi diyorsunuz ama reflü Sfinkter kapakçığının düzgün çalışmama durumunda görülen bir rahatsızlık(Mide fıtığı hariç). Yani bu kapakçık çalışmıyorsa bunun eski fonksiyonuna dönmesi bitki çayları vs mümkün olmaması lazım belki mide asidini düzenliyordur en fazla.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.