Şimdi Ara

Reeder satışlarının iki katı kadar zarar açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sayısını unuttuğum kadar akıllı cihaz aldım. Reeder'dan mağazanın önerisi ile tablet aldım. Tabletin şarj soketi bir ay geçmeden bozuldu. Servise gönderdik. Şarj soketi arızasına kullanıcı hatası dediler. Dedim mümkün değil. Ücretsiz tamir etmiyorsanız tableti gönderin dedim. Tablet aynı yerden üç defa arıza yaptı. Üstelik 6 ay dolmadan. Üçünde de kullanıcı hatası dediler. Üçünde de ben kabul etmedim hatayı tamir etmeden gönderin dedim. Tamir edip gönderdiler. Üçüncüde sonra tüketici hakem heyetine başvurdum. Cihazı iade kararı çıkarttım. Reeder'ı arayıp durumu aktardım ve parayı gönderecek misiniz yoksa avukatım mı devreye girsin dedim. Tamam gönderiyoruz bize iban gönderin dediler.

Bir daha da Reeder'ın kapısından bile geçmedim. Çünkü o o tabletten önce ne daha sonra hiç bir akıllı cihazımı çöpe atana kadar soketi arıza yapmadı. Bir tek reeder tabletinde bu sorunu yaşadım. Bana kullanıcı hatası dedikleri an bunların nasıl bir firma olduğunu anlamıştım.

Bir arkadaşım Reeder'dan bilgisayar almış. Reeder 1 ay içinde cihazı size teslim ederiz demiş. Ücreti ödenmiş cihazı 1 ay geçmiş teslim etmemişler. Bu arada cihazın fiyatı %100 artmış. Arkadaşa cihazı vermemişler, paranızı iade edelim demişler. Arkadaş cihazın güncel fiyatı üzerinden para iadesi yaparsanız kabul demiş. Anlaşamamışlar. Firma para iadesi yapmamış, cihazı da teslim etmemiş, cihaz vermeyi de kabul etmiyor. Tam bir dolandırıcı taktiği. Meşhur replikteki gibi, "para nerde? Yok, araba nerde? O da yok" cihaz da yok para da yok. Reeder böyle bir firma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egitimg -- 23 Ağustos 2025; 18:10:44 >

• Bunların yönetiminin asoluna kezzap dökmeli batmak az

• en ucuz çin ürünü telefonu alın daha kalitelidir.

• Müşterilerini kandıran hakkını yiyen bir firma batmaya mahkumdur

• Berbat bir tel... Defalarca servise gitti.. Kullanamayan Cöppp

• Reeder yerli değil,,tüm parçaları Çin'den geliyor, sadece montaj yapılıyor, kalite sıfır, firma dürüst değil,,amaç sahtekarlık,, kaliteli ürün yapılsa herkes alır,,iddia ediyorum, bu firma türkiye ye çok büyük zarar verecek,,,borsaya girerek milletin parasını çarpmanın derdindeler, ve bun basardılar,,şimdi devleti dolandırmanın derdindeler..

• Beter olsunlar! 1 yıldır çocuk akıllı saat ücreti iadesi yapmadılar. Hakem heyeti kararım var. Buna rağmen sürekli oyalıyorlar. Yok telefon numaranız girilmemiş yok email adresi yanlış girilmiş. Müşteri hizmetleri aldığım dükkana, dükkan da müşteri hizmetlerine yönlendiriyor.

• Gene iyi kaldı bence piyasada

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.