Şimdi Ara

REDFALL XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
8
Favori
5.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • betesta olmuş patatestha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023Oyffyoutube
    How did we go from Dishonored 2 to this Gib money on Patreon: https://www.patreon.com/oyff ►Twitter: https://twitter.com/Oyffie ►Discord: https://discord.gg/zfZB6ny ►Twitch sucks: https://www.twitch.tv/oyffie Review copy provided by Bethesda. Not sponsored in any way #redfall #oyff ================================ Big shout out to my Patreons (cuz they gimme money): Regret Man Chaos Reheat ShartMan3000 Aeromancer AxeL Cymbourine
    https://www.youtube.com/watch?v=Cqv9zdzb-D8
  • Olacak olan oldu.Jedi Survivor'dan sonra adaya veda eden başka bir oyun.Bir de Unreal engine 5 değil 4 imiş.Sahtekar herifler.

  • 50 dk civarinda oynadim. Fena deyil oynanir ama anladigim kadariyla sadece kendi arkadaslarimizla oynaniyor, lobyden arkadas cagirma diye bir sey goremedim sadece kendi arkadaslarimizla mi coop oynanacak yoksa lobyden direk oyuncu cagirabilecekmiyiz ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adamlar tam oyun diye pre alpha oyun sürmüşler.

    Hiç mi kontrol etmediniz. birde o kadar erteleme yedi. Ytbr lar için etkinlik vs. yaptılar oyunu oynattılar .

    Akıl alır gibi değil . İşin aslı hype yapılacak bir oyunda değil. Piyasada bu tarz bir çok oyun var onlarında durumu belli.

    Xbox tarafı el freni patlamış kamyon gibi yokuş âşağı gidiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun metacritic puanı 59, çıkınca ve çıktıktan sonra 55 53lere kadar düşeceğini umuyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslında Bu oyunun kesik yemesi iyi oldu, Starfieldin kötü çıkma ihtimalini ortadan kaldırdı.Son kurşunu o oyuna ayırdılar, zaten o da patlarsa bence kepenkleri indirsinler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiddler0 kullanıcısına yanıt

    Postal 2 grafikleri daha iyidi REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023 

  • Taraflı biriyim ancak elimden geldiğince tarafsız yorum yapmaya çalışacağım, oyunu 8 saatten fazla oynadım. İlk baştaki deneyimlerim berbattı, 30 fps, grafiklerin texture kaynaklı kötü hissettirmesi falan puanı çok düşürdü bende ama ilginç bir şekilde oyundan kopamadım. Open world tasarımı ortalama olmuş, başlangıçta oyun kolay gibi gözüküyor ancak sonrasında zorlaşıyor.

    Silah tasarımları özgün ve harika, ateş etme hissiyatı ve düşmanların verdiği tepkiler fena değil.

    Ses ve ışıklandırma konusunda oyunun başarılı olduğunu söyleyebilirim.

    30 fps ilk başta rahatsız etse de gözüm alıştı sanırım şu an etkilemiyor, 60 fps olmaması cidden hakaret, büyük saçmalık. Bu konsol oyunu rahatlıkla 60 hatta 120 fps'de oynatır.


    Eğer Arkane oyuna sahip çıkıp adam etmeye çalışırsa bu oyun toparlanır potansiyeli var. Oyun kesinlikle co-op olarak dizayn edilmemiş alakası yok ama co-op oynanırsa alınan tat artabilir muhtemelen oynamayacağım.

    Oyunun benim adıma iyileştiği nokta vampire nest diye Atomic Heart'daki test alanlarına benzeyen yapılara sahip sürrealist bir şekilde oyunun linear kısma döndüğü zaman oldu, gerçekten bu kısımları harika yapmışlar.

    Güzel bir potansiyel harcanmış benim oyuna puan 68/100.


    60 fps patch geldiği zaman mutlaka şans verin. Oyunu boklayanlara neden böyle yapıyorsunuz diyecek halim yok ama medya ve fanboy baskısıyla ön yargılı yaklaşmamanızı tavsiye ederim.


    iyi oyunlar





  • rerea kullanıcısına yanıt

    Bu xbox konusu meta puanı 64


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wither kullanıcısına yanıt

    merak ettim bu nesilde çıkan saglam exc'ler hangisi REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023 REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023 

  • xbox, gamepass ile iyi kandırdı insanları. Her çıkan oyun mu vasat olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023
    REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023
    REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023
    REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023
    REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023
    REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023
    REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023
    REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023

    Teknik anlamda rezalet bir iş, kesinlikle kabul edilebilir değil fakat oynanış mekanikleri, farklı türleri bir araya getirmeye çalışması, atmosfer ve ambiyans anlamında çok sağlam bir iş olmasıyla birlikte, non-script bir yapım olması oyunu gayet iyi kılıyor.
    Oyunu değerlendirenlerin çoğunun en fazla 5 saat oynadığından eminim, oyun 2. yarısından sonra fena açılıyor. Left 4 Dead gibi yapımlarla karşılaştırılması komedi, bu oyunun esinlendiği yapımlar far cry, the division ve destiny tarzı oyunlar. Online desteği olmasından dolayı hata iyileştirilmeleri yapılıp, içerik anlamında desteklendiği sürece bu yılın en iyi işlerinden biri olacaktır.
    Redfall'ın bu şekilde çıkmasından dolayı hayal kırıklığı yaşıyorum ancak bir yandan seviniyorum oyun basınının ve inceleme adı altında saçmalayan tiplerin iki yüzlülüklerini ortaya çıkardı. Yıllardır oyun oynarım, film izlerim incelemelere hiç bir zaman bakmazdım son zamanlarda popülerleşmesi nedeniyle puan odaklı oldum fakat bu tamamen saçmalıkmış. Bir şeyin incelenmesi ve bunun insanlara etkisi müthiş bir ön yargı oluşturuyor yapılan işten keyif almak yerine eleştirilere odaklanıp vakit geçirince sağda solda insanlarda circle jerk'e katılıp kötülemeye başlıyorlar.
    Xgs çatısı altında çıkacak harika oyunlar var ne kadar iyi olurlarsa olsunlar aynı duruma düşeceklerini şimdiden görebiliyorum, incelemelerle vakit kaybetmek yerine kendiniz deneyim edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • halloween'e kadar 60 fps desteği + oyuna içerik eklenirse olması gerektiği popülerliğe ulaşır.



    REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023
    REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023IGN on Xtwitter
    Bethesda Softworks publishing head Pete Hines has reassured players that Arkane isn't giving up on Redfall. In fact, he's confident it will be a good game people want to play on Game Pass ten years from now: https://t.co/5dUJqpgdIb
    https://twitter.com/IGN/status/1697844573597290559?s=20
  • İncelemelere kesinlikle bakmamak lazım hocam bende eskiden incelemelere bakıp ona göre oynuyordum fakat yeni god of war'lar çok övülürken ben cok sıkıldım benim bayıla bayıla oynadığım 4 kere baştan sona bitirdigim ac unity ise incelemelerde yerden yere gömülüyordu hele youtube da dost kayaoğlu isminde bi adam var uzun süredir takip ederim artık benim için ters pusula güzel övdüğü oyunlardan uzak durup gömdüğü oyunları oynuyorum sadece :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucker274 -- 21 Eylül 2023; 15:53:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.