Şimdi Ara

REDFALL XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
8
Favori
5.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Oyun yalnızca Xbox Series X/S konsollarında mevcut olacak



    Arkane Studios'un geliştirdiği açık dünya vampir nişancı oyunu


    Redfall, co-op oynanışı destekleyecek


    Massachusetts, Redfall kasabasında geçen oyun, yanlış giden bilimsel bir deneyin ardından ortaya çıkan vampirlere karşı ağır silahlı kahramanları karşı karşıya getiriyor. Bu vampirler sürekli gelişiyor ve daha güçlü yeteneklere sahip oluyorlar.

    Xbox, oyunda yer alacak dört kahramanı ortaya çıkardı, bu kahramanlar; telekinezi yeteneğine sahip Layla Ellison, eski bir askeri keskin nişancı olan Jacob Boyer, paranormal olayları araştıran Devinder Crousley ve Bribon adında bir robota sahip olan Remi de la Rosa olacak. Oyuncular, Redfall'u kuşatma altına alan vampirleri yok etmek için birbirinden farklı kahraman teçhizatlarını kullanarak farklı yollara başvurabilecekler.


    Pete Hines Röportajı


    Redfall herhangi bir dört oyunculu co-op nişancı oyunuyla aynı değil, Arkane'nin çok iyi bildiği ve son 20 yılı aşkın süredir rafine etmek ve honlamak ve gerçekten iyi olmak için harcadığı pek çok şey yapıyor ve ben çok heyecanlıyım. millet, Redfall'ı ve ne yaptığını daha fazla görmek istiyor.

    Başka bir oyun yayıncısından bir cümleyle, bu bir Leroy Jenkins oyunu değil, bu sadece ateşli silahlarla koşarsanız çok iyi yapacağınız bir oyun değil. Özellikle size fragmanda gösterdiğimiz gibi bu patronlardan bazılarıyla uğraşmak biraz daha düşünceli bir yaklaşım gerektiriyor.


    Kaynak : IGN


    https://bethesda.net/tr/game/redfall


    Çıkış Tarihi : 2 Mayıs 2023




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 13 Nisan 2023; 15:8:20 >







  • ACG incelemiş oyunu, inceleme edit aşamasında, şimdiden demiş 2023'ün en kötü oyunlarından bir tanesi. Bir kaç site daha 4/10 ve 73/100 gibi puanlar vermişler, sonradan yayından kaldırılmış.


    Yazık günah ya. Arkane ne diye böyle saçma salak bir iş ile uğraştı. Bu kadar uzun süre üstelik. İlk trailerı çıktığından beri insanlar kötü olacağını biliyorlardı ve olduda.


    2 defa ertelenmesi, 30 fps kilidi, oyunda sürüsüne bereket bug olduğunun raporlanması (erken oynayanlar tarafından), neredeyse her incelemede görsellerin kötü olduğuna değinilmesi. Dishonored'dan daha kötü gözüküp, daha performansız çalışmayı nasıl başardı falan demiş ACG.


    Bu Microsoft ne zaman oyun yaptırmayı yada kendisi yapmayı öğrenecek. Xbox'ım toz topluyor. Yeter artık düzgün bir oyun verin ya. Umarım aynısı Stalker'ın da başına gelmez, sırf onun için cihazı elde tutup satmıyorum. Bu sene gamepass'de bitince Stalker'ı da oynayabilirsek artık satıp kurtulacağım.


    1 tane oyun mu düzgün gelmez bir tane Gamepass oyunu mu 9/10 almaz Goty adayı olmaz, ortalığı şenlendirmez. 736mb'lık pdf'ten kırma oyunları mı oynatacaklar 12 TFLOPS'luk konsol ile. El insaf artık ya.

  • Beklentim çok düşük bundan. World of Z kafasında bir şey olacak sanırım.

  • Geliştirme sürecindeki görüntüler bu şekilde, çıkışa kadar 8/10 olabilecek bir oyun bekliyorum.




    REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023
    REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023
    REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023
    REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023
    REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023
    REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023
    REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023
    REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023




  • Redditten bir kaç ay önce okudugum sizintilara göre oyunun tarzi söyle :



    -Büyük bir harita ve çok sayida görev


    -Borderlands tarzi bir loot sistemi


    -Dishonored benzeri süper güçler


    -6 adet oynanabilir karakter , hepsi ayri ozelliklere sahip


    -silah , esya ve armorlarda tier sistemi .

  • Coop cikmasaydi adam gibi sağlam hikayesi olan bir single oyun yapar Arkane derdim ama şimdi hiç umudum yok.
  • REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023GameSpot Trailersyoutube
    Kicking off Xbox + Bethesda Showcase 2022 was our first look at Redfall. Arkane, the developers behind Deathloop, Dishonored, and Prey, are trying its hand at co-op vampire slaying. The trailer shows off characters and their unique abilities, as well as the open world players will be exploring. #Redfall #Arkane #gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=V19C4jzgDdk&feature=youtu.be
  • REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023Xboxyoutube
    Slay alone or squad up for up to 4 player co-op in Redfall, an open-world story-driven FPS from the creators of Dishonored and Prey. The town of Redfall is under siege by a legion of vampires who have cut the island off from the outside world. Trapped with a handful of survivors, choose from a roster of heroes to create the perfect team of vampire slayers and take back Redfall. Bite Back when Redfall launches in 2023! Watch the full gameplay trailer: https://youtu.be/sq2_NLAjYmg Official Site: https://www.Redfall.com ESRB RATING PENDING: May contain content inappropriate for children. Visit www.esrb.org for rating information.
    https://www.youtube.com/watch?v=mIHJTjB2r0Q&feature=youtu.be
  • REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023Bethesda Softworksyoutube
    Redfall is an open-world, co-op FPS from Arkane Austin, the award-winning team behind Prey and Dishonored. Continuing Arkane’s legacy of carefully crafted worlds and immersive sims, Redfall brings the studio’s signature gameplay to this story-driven action shooter. Redfall arrives exclusively on Xbox Series X|S and PC on May 2, 2023. Pre-order now or play with Game Pass for exclusive content - visit Redfall.com to check it out. Slay alone or squad up with up to 4 player co-op and face off against the bloodsuckers holding the island hostage. In signature Arkane style, you will choose your path across the island and through the vampire masses as you discover what caused this plague of bloodsuckers and put an end to the threat. Explore a beautifully hand-crafted open world packed with detail and shine a light on the island’s darkest corners as you fight to uncover the vampires’ secrets. Choose from a roster of heroes with unique, upgradeable skills and gear them up with customizable weaponry found all over the island. Bite Back. Official Site: Redfall.com Twitter: twitter.com/playRedfall Facebook: facebook.com/playRedfall Instagram: instagram.com/playRedfall
    https://www.youtube.com/watch?v=cR8GVePOdpY
  • REDFALL  XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023Bethesda Softworksyoutube
    The open world of Redfall used to be pleasant, sunny, even quaint, but things have taken a turn for the worse. Overrun by bloodthirsty vampires who cast the town into darkness by eclipsing the sun, Redfall has turned into a bloodbath. The vampires have pushed back the sea from the land and made getting off the island impossible. As the town descends into chaos, the people of Redfall (those who have survived) have no choice but to fight back against the vampire threat. Redfall features a stunning and spooky open world and the evocative environmental storytelling that Arkane is known for. Protect the remaining survivors by taking the island back, one neighborhood at a time. Explore trippy psychic spaces that twist the laws of reality. Face off against vampires, cultists and mercenaries, or just watch as they tear each other apart. Redfall arrives exclusively on Xbox Series X|S and PC on May 2, 2023. Pre-order now or play with Game Pass for exclusive content - visit Redfall.com to check it out. Official Site: Redfall.com Twitter: twitter.com/playRedfall Facebook: facebook.com/playRedfall Instagram: instagram.com/playRedfall ESRB RATING PENDING: May contain content inappropriate for children. Visit www.esrb.org for rating information.
    https://www.youtube.com/watch?v=-6B5IHYvI9M
  • https://twitter.com/playRedfall/status/1646158836103880708?t=nEYp25P0qwRY8W4GhQwp8g&s=19


    Series x: 4k 30 fps
    Series s: 2k 30 fps



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 12 Nisan 2023; 20:22:39 >
  • 60 fps seçeneğini sonra vermek yerine oyunu ertelemeleri gerekiyor.
  • İndirirsem adam değilim. Series x de old gen grafikli bir oyunu millete day 1 30fps oynatmak büyük rezilliktir.
  • Bu zamana kadar niye yetiştiremediler acaba? 2 Mayıs'ta çıkacak demeyi biliyosan 60 fps modunu da hazır edeceksin. Ama millet nasılsa sesini çıkarmaz dimi? Moda oldu nasılsa yarım yamalak çıkarmak. Kervan yolda düzülür nasılsa.
  • series x kullanıcıları bu oyunu indirmemeli böyle rezalet olmaz.

  • Bu tırt oyunu 30fps yapmak da nedir ? leş...

  • Bu da patladı sırada Starfield var
  • Micro'nun ilk Goty 2023 adayi geliyor ...

  • Konu 2021 yazında açılmış


    Konu başlığındaki görselde oyunun YAZ 2022 yazıyor


    2023 yazına gireceğiz zahmet olmazsa çıkacak ama 60 FPS olmadan lol


    Neyse çıktığı hafta güncelleme ile gelir umarım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 13 Nisan 2023; 14:4:11 >
  • 60 fps güncellemesi gelmeden elimi sürmem.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.