Şimdi Ara

REDFALL XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
8
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • wither kullanıcısına yanıt

    Satış baskısı yoksa , abonelik satış baskısı olacak ozaman hocam . Sen kaliteli işler yapacaksın ki abone sayın her first party oyundan sonra yükselsin . Eğer day one oyun kalitesini etkiliyorsa vazgeçsinler bu mottodan . Ya 6 ay bir sene sonra gelsin gpye veya illa day one getireceklerse sony platformunada çıkarsınlar oyunlarını . Böyle day one olduktan sonra olmasın madem .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an yeni zelanda için de erkencisin diyor sistem oynatmiyor, kaldirdilar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serverlar açıldı deniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • highmetin kullanıcısına yanıt

    Sony'nin de nadir de olsa vasat exc oyunları çıktı.Tek bir oyunla tüm sistemi gömemem.Bu nesil sağlam çıkan exc oyunlar da var.Ama bir iki büyük exc oyun daha patlarsa sıkıntı büyük.


    Ellerinde bir nevi sınırsız kaynak var , bir dolu oyun motoru var.Sadece Sony'nin iş modelini ve exc oyun mantığını kopyalasan bile gayet sağlam oyunlar üretebilirsin.Oyun dünyasına damga vurmuş en az 10 ip markasına sahipsin.


    Ben Starfield'den çok Hellblade 2'yi merak ediyorum.Starfield satın alım öncesinde baya ilerlemişti.Ama Hellblade 2 tamamen Ms çatısı altında geliştirildi.O oyun Ms'in vizyonunu , exc oyunlara bakış açısını net olarak gösterecek bize bence.


    Hayır bu işlerin başındaki adam Phil sadece yönetici olsa , oyunlarla alakası olmasa kısmen anlayacağım.Ama adam baya baya oyuncu.Sony exc oyunlarını da takip edip oynuyor.Hiç mi ders çıkartmazsınız gördüğünüzden.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 2 Mayıs 2023; 0:53:36 >




  • Zombi/vampir + renkli cıvıl cıvıl ortam ve skiller + first person shooter kombini = günümüzde bir oyunun tutmasını büyük oranda garantileyen üçlü kombin. Çöp de olsa bir oyunu yoğun bir şekilde gömülmekten kurtarır, zamanla meta 7.0 puanı garantiler. Belirli bir kalite anlayışı olan, konsol ve pc oyunculuğundan gelen kesim böyle yapımların nasıl bir çöp olduğunu görür ama mobil oyun kültürüyle yetişmiş nesil, ve bir oyun fps olduğu sürece çoğu kusurunu örtüp gıkını çıkarmayan çoğunluk (bu kitle pc ve konsolcularda da yüksek oranda var) sayesinde böyle yapımlar haketmediği değeri görüyor. Bu oyun Sony oyunu olsa bile farklı birşey görmeyecektik. Günümüzde en çok oynanan çöplerin ortak özelliklerine bakarsanız bu saydığım kombinleri mutlaka taşırlar. Cs2'deki yeni sis fiziklerine tav olmalarına da şaşırmıyorum zaten bu kesimin.
    Ne kadar ekmek o kadar köfte, zevksiz oyuncular bunu talep ediyor adamlar da ona göre oyun yapıyor.
    Metada en düşük puanı basarken Gimli'nin yüzüğe vurduğu gibi vuracağım mausa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Son zamanda oynadığım kötü oyunlardan biri oldu pc de denedim oyunu kurduktan sonra birde güncellemede geldi geç yüklenen kaplama sorunları oynanışın çok kötü olması vuruş hissi olmaması sonuçta bir fps değil mi bu oyun çok özensiz basma kalıp oyun olmuş tavsiye etmiyorum 30 dk sabrettim ve sildim

  • Dün size meta ortalaması 65 puanı geçerse ne olayım demiştim. Xbox ortalaması şuan 64

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herifler bethesdayi aldi, arkanenin dishonoredlar, deathloop, prey vs 80 alti oyunu yok ne hikmetse xbox pc ozel oyunu 60i gecemiyor, gamespot 4 vermis.

    Bu adamlar biraksin bu işi cidden ne kadar reziller farkinda degiller...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Npc ile konuşurken arkasına doğru geçince npc zahmet edip kafayı bile çevirmiyor.Dümdüz karşıdaki boş duvara bakarak konuşmaya devam ediyor.Onun animasyonunu bile yapmamış adamlar.Üstüne yer yer Xbox 360'dan kötü kaplama kalitesiyle bu oyunun bırak 60'ı 120 fps vermesi gerekirdi.

  • Valla ben inanmak istemesem de artık gamepass e day one gelecek oyunların kalitesiz olacağına inanmaya başladım. Satış kaygısı olmayınca çıkaralım gitsin bu şekilde diyolar. Gamepass e çıkmayacak olsa cesaret edebilirler miydi oyunu böyle çıkarmaya?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bizi bile yıldırdı adamlar. Senelerdir starfield bekliyorum. Bethesda prodüksüyonları hep büyük çaplı ve hit olur.

    Olmaz ama oldu diyelim. Starfield da sorun çıkarsa problemi bethesda da değil microsoft da ararım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu oyun ilk duyurulduğu andan itibaren pek bir şey vaadetmiyordu zaten.Tek oyunla umutsuzluğa kapılmaya gerek yok.Oyunun aksiyonu fena değil , oynanır bitirilir.Ben özensizliğe takıldım.Korkutucu olan Phil'in bunu bu şekilde çıkartmaya onay vermesi.


    Starfield , Hellblade 2 , Avowed , Fable , İndiana Jones.Bu oyunlar ortalama , sıradan oyunlar çıkarsa , umut bu diyarları terk etmiş olur.Konsolu gamepass ile 3. party oyunları bedavaya oynamak için tutarız sadece.


    Şu oyunu bu şekilde Sony'nin önüne götürsen , sorgusuz sualsiz stüdyoyu kapatır.Fark bu detayda işte.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 2 Mayıs 2023; 9:2:20 >
  • wither kullanıcısına yanıt
    Valla ben öyle düşünmüyorum. Üzerinde düşünmeye gerek yok kapatıp geçelim diyebileceğimiz bir durum yok bence. Arkane yaptı bunu ya arkane. Dishonored, prey vs yapan stüdyo.

    Neyse benim için son kale Starfield kaldı. O da elder scrolls serisi gibi uzun yıllar oynayacağımız, içinde kaybolacağımız, kaliteli questler barındıran bir dünya sunamazsa geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 2 Mayıs 2023; 9:8:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu oyun ms bethesdayı almadan önce geliştiriliyordu, hatta ps5 sürümünün iptal edildiğine dair haber de çıkmıştı.
    Ms bünyesindeki stüdyolara müdahale etmiyor, yanlış bir politika.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkane'in önceki oyunlarında da yapay zeka , vasat grafikler , kaplama kalitesizliği gibi sorunlar vardı.Bunda türden kaybetmişler biraz da.Tabi bu oyunda ekstra bir özensizlik var o ayrı.


    Neyse oyuncu tokatı yiye yiye , hangi stüdyoları hangi türlere bulaştırmamaları gerektiğini öğrenecekler.Bioware , Rocksteady , Arkane gibi stüdyoları harcadıkları projeler akıl işi değil.

  • İnşallah actiyi almazlar, codu da bitirir bu basiretsizler.


    Falloutdan da ümidim kalmadı gitti güzelim seri...

  • pc gamepass a gelmiş indirmeden bakayım dedim çok kötü gözüküyor 2023 yılında böyle oyunlar kaldı mı

  • Herşeyi geçtim ama su 30 fps oyunu adam cikarmaz ya bekleyin 60 fps yapin öyle indirmeye açın herseye tahammül ederim ama performans olarak dunyanin en güçlü en kaslı konsolu diye reklam yaptığın cihazda bana 30 fps oyun oynatma artık

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 45 dakika oynadım , tam gamepass e layık bir oyun olmuş. Microsoftu ve Bethesda yı tebrik ederim başarılahahahahahahahahhahahaa devamını dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.