Şimdi Ara

Redditteki yabancıların Fenerbahçe hakkında yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yabancıların bizim hakkımızdaki yorumlarını okumak hep hoşuma gitmiştir. Reddite girip okuyorum işte. Çok hoşuma giden yazılar oldu. Paylaşmak istedim
    Yorumların bir kaçını yazıyım:
    *Maccabi Haifalı birinin yazısı: Group A (Ajax/Celtic/Fenerbahce/Molde) looks like a Champions League group of death from over a decade ago. = Şampiyonlar ligi grubu gibi olmuş.

    *Milanlı birinin yazısı: Monaco and Fenerbahce will cause massive headaches to any higher ranked team which will draw them. = Monaco ve Fenerbahçe yüksek dereceli takımlarla eşleşirlerse başlarını ağrıtabilirler.

    *Ajaxlı birinin yazısı: f.ck, fener is tough = Fener sağlam takım

    *Tottenhamlı birinin yazısı: Dear Santa, No big teams from Pot 2, No Monaco or Fenerbahce from 3 and no teams in Eastern Europe. = Noel babadan dilemiş 2. torbada büyük bir takım gelmesin, 3. torbada Monaco ve Fenerbahce gelmesin ve Doğu Avrupadan takım gelmesin (Azerbaycanın başarıları )

    *PSV li birinin yazısı: Ajax, Celtic, Fenerbahçe. That's a tight group. = Zorlu bir grup oldu.

    *Celticli birinin yazısı: How did Fener end up in Pot 3 actually? Kinda surprised at that actually. = Fenerbahçe nasıl 3. Torbada? Bu bir sürpriz gerçekten.

    *Başka bir Celticli: Fenerbahce...for f.ck sake = Fenerbahçe... Lanet olsun

    Ve en güldüğüm diyalog;

    Başka bir Celticlinin yazısı:There are already 50+ Forza Fener posts on our fb page. What even are these people? Robots? = Şimdiden Celticin Facebook sayfasında Fenerbahçe taraftarlarının 50 den fazla yorumu var. Bu insanlar ne böyle? Robot mu?

    Tottenhamlı cevap vermiş: Worse. They're Turks. = Daha kötü. Onlar Türk.







  •  Redditteki yabancıların Fenerbahçe hakkında yorumları

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha kötü. Onlar Türk. Kahkaha attım
  • Her yerde imajımız kötü abi ya :(
  • Celtic taraftarı epey ateşli sanırım. A grubunda epey tribün olayı ve şiddet olur demişler.
  • En sondaki dialog iyiymiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tadeon

    Daha kötü. Onlar Türk. Kahkaha attım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Androalphus

    Celtic taraftarı epey ateşli sanırım. A grubunda epey tribün olayı ve şiddet olur demişler.

    celtic ve ajaxin gecmis senelerden mevzusu var.baya trubun olaylari cikmisti.onun icin oyle diyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.facebook.com/CelticFC

    ip değiştirmeden açılmıyor.
    galiba kapatmışlar bize.
  • Şaka maka facebooktaki bebeler harbi kanser. Her paylaşımın altına "GALATASARAY <3" / "Fenerbahçeyi çektiniz ya... yediniz falan." Kimse ne yazdığını da anlamıyor zaten bizimkilerin, sadece görüntü kirliliği.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arkedios

    Şaka maka facebooktaki bebeler harbi kanser. Her paylaşımın altına "GALATASARAY <3" / "Fenerbahçeyi çektiniz ya... yediniz falan." Kimse ne yazdığını da anlamıyor zaten bizimkilerin, sadece görüntü kirliliği.

    Aynen öyle. okurken ben utanıyorum. Ama yapacak bişey yok. Yapmayın takımı/kendinizi rezil ediyosunuz desek, bize de küfür etmeye filan başlarlar. Hain main derler.
  • O karşı takım facebook sayfasına gidip yok Fenerbahçe <3 gs <3 bjk <3 yapanlarada uyuz oluyorum. Yenimi türediler nedir nereye gitsem hangi paylaşıma baksam hiç alakasız bir yerde bile varlar ya bu nedir. Bizim millet kadar malı yok heralde.
  • daha kötü onlar Türk yazısını okuduğum anda çayı püskürttüm ağzımdan




  • Su facede ki paylasimlarin altına.türkçe yazanlar efsane zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tottenham taraftarının Doğu Avrupa'dan takım istememesinin sebebi Azerbaycan'ın başarısı değil. Adamlar çok yoğun bir tempoda lig oynuyorlar ve arada binlerce km deplasman yapmak istemiyorlar. Her sene kura çekimlerinde yabancı sitelerde o tarz muhabbetler döner zaten.
  • A grubu en çok ilgi çeken grup olmuş gerçekten, eğlendim yazıları okurken
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

    Tottenham taraftarının Doğu Avrupa'dan takım istememesinin sebebi Azerbaycan'ın başarısı değil. Adamlar çok yoğun bir tempoda lig oynuyorlar ve arada binlerce km deplasman yapmak istemiyorlar. Her sene kura çekimlerinde yabancı sitelerde o tarz muhabbetler döner zaten.

    aa bilmiyordum. söylediğin için teşekkürler. değiştirme paneli olsa değiştiricektim fakat yok ne yazık ki.
  • İrlandalı turist olayından sonra iyice tırsıttık adamları. Hakbuki dayak yiyip hayata küsen bizim esnaftı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnondraX

    quote:

    Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

    Tottenham taraftarının Doğu Avrupa'dan takım istememesinin sebebi Azerbaycan'ın başarısı değil. Adamlar çok yoğun bir tempoda lig oynuyorlar ve arada binlerce km deplasman yapmak istemiyorlar. Her sene kura çekimlerinde yabancı sitelerde o tarz muhabbetler döner zaten.

    aa bilmiyordum. söylediğin için teşekkürler. değiştirme paneli olsa değiştiricektim fakat yok ne yazık ki.

    Rica ederim. Çok da önemli bir ayrıntı değil ama belirtmek istedim.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.