Şimdi Ara

Reddedilmek !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben bir meslek lisesi öğrencisiyim acımı siz sevgili DHforum kullanıcıları ile paylaşıyorum.Şuan 11.sınıfta okuyorum.Geçen yaz tatilinde oturduğum ilçenin merkezinde gezerken bizim okulun 9.sınıflarında olduğunu bildiğim bir kızla göz göze geldim kız tebessümle bakmıştı bana ama ben anında kafamı çevirmiştim(hep öyle yaparım yapımda var çekingen biriyim)adını bile bilmiyordum aslında dikkatimide çekmemişti.

Neyse 11.sınıf başladı oda 10.sınıfta şuan sene başlarında sınıflarımız arsında 4 metre olmasına rağmen hiç görmedim o kızı belkide görmüşümdürde dikkat etmemişimdir yani demek istediğim kızı tanımıyorum ona karşı hiç bir hissim yok o zamanlar sonra dönem sonuna 1 ay kala falan yanındaki kafa dengi ile dikkatimi çekti çünkü kız bana tebessüm ederek gülüşerek bakıyordu (bu arada kız çok efendi bir kız) ben ona baktığımda utanarak sınıfa girmişlerdi yine dönem sonlarına doğru bi kaç kez beni süzdüğünü farkettim.

Geldik 2.döneme kızı görünce inanamadım çünki kız inanılmaz olgunlaşmıştı tatlılaşmıştı benimde kanım kaynıyordu artık.Ben kızın benden hoşlandığını o kesişmelerden sonra %100 inanıyordum.Ve geçen cuma kendi sınıfıma girerken kafa dengiyle konuşurken yine bana tebessüm ederek baktığını gördüm ve bende kızdan etkilenmiştim artık haftasonu kafama koydum açılıcaktım kıza artık ilk defa oluyodu böyle şeyler benim için çünkü daha önce ne elime kız eli değmiştir ne de başka bişey olmuştur arkadaşlarımın sendeki tip bende olacak ohhooyy demelerine rağmen çünkü dediğim gibi çekingen biriyim ve bugüne kadar onun kadar efendi bi kıza ısınamamıştım.

Gün oldu pazartesi o gün ne olduysa oldu cesaretimi toplayamadım ama ertesi gün olan oldu kızı kantinde yakaladım ve proje ödevimle ilgili bişi sorabilirmiyim beni çıkışta durakta bekleyebilirmisin dedim "olabilir" dedi
    ve ben heyecandan titriyordum tmm teşekkür ederim dedim ve sınıfıma geldim sessizce çıkışı bekledim zil çaldı benden önce çıkmıştı o durakta gördüm yanına gittiğimde aramızda geçen konuşma şöyleydi önce ben
    -Merhaba dedim
    -Merhaba
    -Ee nasılsın?
    -Teşekkürler sen nasılsın?
    -iyiyim teşekkür ederim... dedim
    -Evet nasıl yardımcı olabilirim ama pek ödev için konuşucağımızı zannetmiyorum(bunu bir sinyal olarak algıladım)... dedi ve benim içimde patlamalar yaşanıyordu artık
    -Bu arada adın neydi? dedi
    -....... Ya senin ? dedim
    -.......
    -Memnun oldum
    -Memnun oldum.
    -Evet ödev için konuşmayacağım dedim.
    -Ben açık konuşayım senden hoşlanıyorum(Aman Allahım nasıl söyleyebildim bunu kendime inanamadım) dedim.
    Tebessüm etti gözlerini kıstı ağzından çıkıcak ilk kelimeyi bekliyordum ona bakarak(ama emindimki onunda bana karşı hisleri var) Cevabı şöyle oldu:
    -...... malesef sana karşı bir hissim yok !!!
    YUMRUK YEMİŞE DÖNDÜM
    -Peki neden dedim ?(o anki heyecanımla saçma bi soru oldu kız daha yeni öğrenmişti adımı)
    -Başka biri var desem.. dedi
    -Peki teşekkür ederim dedim garip bir sesle ve oradan

Neden böyle oldu bana karşı bir hissin yoksa veya başka biri var ise (herneyse) neden o tebessümlü suretle umut dolu gözlerle bana bakıyordun ha neden diye kendimi yiyorum şuan aşk şarkıları dinliyorum yoksa aşk acısımı çekiyorum ne ?

Bir kıza ilk açılışımda aniden başından savurur gibi reddedilmek ÇOK GÜZEL YA ÇOK GÜZEL !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiserstudents -- 21 Şubat 2012; 22:44:46 >

• _____________________________
  • kazma gibi açılmışın kıza tabi kabul etmez

-Ben açık konuşayım senden hoşlanıyorum bağyan deseydin bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korea -- 21 Şubat 2012; 18:01:29 >

Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
    ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
    gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
    bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
    Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
    sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
    sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

kazma gibi açılmışın kıza tabi kabul etmez

adam meslek liseliyim diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BADE5B8A0 -- 21 Şubat 2012; 18:19:37 >
  • kızı durakda buluşmaya ika etmişsin ordan sonra kahve içelim mi vb. (tabi daha kibarca) bi şekilde davet etmen gerekirdi hiç bi kız 1 saniye önce tanıştığı biriyle çıkmaz, ayrıca ne aşk acısı len daha çıkmamışsın bile kızla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekleGeliyorum -- 21 Şubat 2012; 18:28:25 >

Jason Statham
    İnsanlar farklı düşünür, farklı konuşur ve farklı dövüşür.

• üzülme dostum kızların geneli böyledir kuyruk sallarlar ama iş ciddiye binince bahane üstüne bahane... benimde böle bişi geldi başıma ama ben açılmadan kurtuldum, kız resmen benimle yiyişecekmiş gibi bakıyordu bana hep, açılmaya karar verdiğim sıralar eski sevgilisine geri döndü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 21 Şubat 2012; 18:30:42 >
    üniversite ilişki
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • (sarışınım mavi gözlüyüm)
    (sarışınım mavi gözlüyüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büyüksezar160 -- 21 Şubat 2012; 18:39:01 >

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

Meslek liseli olunca kaba mı olmak zorunda? Hey Allahım ya...

Orijinalden alıntı: afrodude

quote:

quote:

kaba olmasan bile o ortamdan dolayı kaba oluyorsun zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Unutmamalısın ki kızlar tipe bakarak billur geçme yetisinede sahiptir der, giderim.

Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

quote:

quote:

quote:

quote:

hangi ortamdan dolayı zaten ?

hangi liseye gidiyorsun veya gittin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

endüstri meslek mezunuyum sen?

• Gecmis olsun baya benzer bi olay benimdr basima grlmsiti

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayırdır sen hangi fen lisesindeydin

• quote:

Orijinalden alıntı: victor reznov

Merhaba ben bir meslek lisesi öğrencisiyim acımı siz sevgili DHforum kullanıcıları ile paylaşıyorum.Şuan 11.sınıfta okuyorum.Geçen yaz tatilinde oturduğum ilçenin merkezinde gezerken bizim okulun 9.sınıflarında olduğunu bildiğim bir kızla göz göze geldim kız tebessümle bakmıştı bana ama ben anında kafamı çevirmiştim(hep öyle yaparım yapımda var çekingen biriyim)adını bile bilmiyordum aslında dikkatimide çekmemişti.

Neyse 11.sınıf başladı oda 10.sınıfta şuan sene başlarında sınıflarımız arsında 4 metre olmasına rağmen hiç görmedim o kızı belkide görmüşümdürde dikkat etmemişimdir yani demek istediğim kızı tanımıyorum ona karşı hiç bir hissim yok o zamanlar sonra dönem sonuna 1 ay kala falan yanındaki kafa dengi ile dikkatimi çekti çünkü kız bana tebessüm ederek gülüşerek bakıyordu (bu arada kız çok efendi bir kız) ben ona baktığımda utanarak sınıfa girmişlerdi yine dönem sonlarına doğru bi kaç kez beni süzdüğünü farkettim.

Geldik 2.döneme kızı görünce inanamadım çünki kız inanılmaz olgunlaşmıştı tatlılaşmıştı benimde kanım kaynıyordu artık.Ben kızın benden hoşlandığını o kesişmelerden sonra %100 inanıyordum.Ve geçen cuma kendi sınıfıma girerken kafa dengiyle konuşurken yine bana tebessüm ederek baktığını gördüm ve bende kızdan etkilenmiştim artık haftasonu kafama koydum açılıcaktım kıza artık ilk defa oluyodu böyle şeyler benim için çünkü daha önce ne elime kız eli değmiştir ne de başka bişey olmuştur arkadaşlarımın sendeki tip bende olacak ohhooyy demelerine rağmen(sarışınım mavi gözlüyüm) çünkü dediğim gibi çekingen biriyim ve bugüne kadar onun kadar efendi bi kıza ısınamamıştım.

Gün oldu pazartesi o gün ne olduysa oldu cesaretimi toplayamadım ama ertesi gün olan oldu kızı kantinde yakaladım ve proje ödevimle ilgili bişi sorabilirmiyim beni çıkışta durakta bekleyebilirmisin dedim "olabilir" dedi
    ve ben heyecandan titriyordum tmm teşekkür ederim dedim ve sınıfıma geldim sessizce çıkışı bekledim zil çaldı benden önce çıkmıştı o durakta gördüm yanına gittiğimde aramızda geçen konuşma şöyleydi önce ben
    -Merhaba dedim
    -Merhaba
    -Ee nasılsın?
    -Teşekkürler sen nasılsın?
    -iyiyim teşekkür ederim... dedim
    -Evet nasıl yardımcı olabilirim ama pek ödev için konuşucağımızı zannetmiyorum(bunu bir sinyal olarak algıladım)... dedi ve benim içimde patlamalar yaşanıyordu artık
    -Bu arada adın neydi? dedi
    -....... Ya senin ? dedim
    -.......
    -Memnun oldum
    -Memnun oldum.
    -Evet ödev için konuşmayacağım dedim.
    -Ben açık konuşayım senden hoşlanıyorum(Aman Allahım nasıl söyleyebildim bunu kendime inanamadım) dedim.
    Tebessüm etti gözlerini kıstı ağzından çıkıcak ilk kelimeyi bekliyordum ona bakarak(ama emindimki onunda bana karşı hisleri var) Cevabı şöyle oldu:
    -...... malesef sana karşı bir hissim yok !!!
    YUMRUK YEMİŞE DÖNDÜM
    -Peki neden dedim ?(o anki heyecanımla saçma bi soru oldu kız daha yeni öğrenmişti adımı)
    -Başka biri var desem.. dedi
    -Peki teşekkür ederim dedim garip bir sesle ve oradan

Neden böyle oldu bana karşı bir hissin yoksa veya başka biri var ise (herneyse) neden o tebessümlü suretle umut dolu gözlerle bana bakıyordun ha neden diye kendimi yiyorum şuan aşk şarkıları dinliyorum yoksa aşk acısımı çekiyorum ne ?

Bir kıza ilk açılışımda aniden başından savurur gibi reddedilmek ÇOK GÜZEL YA ÇOK GÜZEL !!!

KARDEŞ bu yazıkdıklarımı çok dikkatli oku

Kızlar konuşmayı AN İTİBARİ İLE BIRAKIYORSUN.
    Yokmuş gibi davranıyorsun,sana baktığında kesinlikle göz göze gelmiyeceksin ve ortamı terk edeceksin . ASLA VE ASLA KONUŞMA.

Kız 1 ayda sana dönmezse gel beni bul ve istediğin kadar söv.

Gözlerimde gördüm test ettim dünya üzerinde en çok çalışan taktik budur.

"Turbolinea öldi mü?
    Tipsiz DH'li kaldı mu?
    Sincap öcünü aldı mu?
    Şimdi citizen çökertur"

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

endüstri meslek mezunuyum sen?

eml menzunu sun ve meslek lisesinin ortamını bilmiyor musun kaç menzunusun?
    ben şuan 3 sınıftayım süt olanı duygusuz olanı eziyorlar genelde
    biz anadoluyuz öyle aşırı sakatlık yok ama diğer sınıflar piskopat gibi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.