Şimdi Ara

üniversite ilişki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar liseye kadar herkes tipe ve biraz çeneye önem veriyordu bunu biliyorum kızlar tipe ve çeneye bakıyordu üni geçen bi abim var çok yakışıklı değil hatta biraz çirkindi ama güzel bi bölme gitti yanında çok güzel bi kız arakdaşı vardı yani üniversitede herkes neye bakıyor bunu sormak istedim

2012-2016 BÖCCÜK ♂
    Artık aktif üye değilim.
  • Para para para....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızdan kıza göre değişir, yani direkt olarak kızlar şuna bakar diyemeyiz. Bu işler biraz şans işi. Bazıları konuşmaya,bazıları tipe, bazıları kültüre, bazıları para bakar. Yani net bişey söyleyemeyiz. Ayrıca kızlara bu kadar kafayı takmayın elbet bigün sevgiliniz olucak.
  • Hakikaten bunu yazmak için gelmştim. Bu ne böyle artık üniversitede kendimizi geliştiemeye değil birkaç yüz gramlık şeylerin peşinde koşuyoruz. Farkında olmadan başımıza gelen her şeyi de hakediyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Delilik yer çekimi gibidir ; sadece hafifçe itmek yeterlidir... The Joker
  • Araba yani para
    Yoksa tip öncelikli tercihen çenede istiyorlar

Ama tip önemli yani
    Tabi bazen güzel kızlar kekolara gidebiliyor ama onlar da tipini beğendiği için değil bazen yanlışlıkla boşluktayken falan bazısı barzoluğunu seviyor tamamen kişilik yapısıyla alakalı deveye diken hesabı

Ama eli yüzü düzgün aklı düzgün kızlar genelde çeneye ve biraz da tipe bakıyor yani seni yanında gezdirirken onu aşağı çekmemen lazım tip kötü olsa bile düzeltmen lazım tip kötüdür sakal üstü kılları düzenli olarak aldırırsın kaşlarının ortasını düzeltirsin saçları dikersin renkli raybanlardan alırsın fit vücuda sahip olup slim kesim tişört giyersin sakızın eksik olmaz ağzından kızın yanında da ezilip büzülmezsin Tm skntı yok ama okula eşofmanla yağlı saçla tek kaşla dombili dombili bi tane kız arkadaşı normal anlamda bile arkadaşı 1 tabe kız olmayan tipler manitam yok diye ağlıyor ona ağlıyorum.

Zor değil kendine bakman şart. Bak ben haftada 2 gün yaz okuluna gidiyorum kalkmam gerekenden yarım saat 45 dk erken kalkıyorum ki yıkanayım roll on deodorant parfüm süreyim ayakkabılarımı temizleyeyim kahvaltı edeyim sigaramı içeyim dişlerimi fırçalayayım sakızımı çiğneyeyim belli bir süre diye. Neden çünkü 1.katta ultragüzel bir kız var şu araba muhabbetimiz baya arttı servistede yanyana oturuyoruz ter koksan taşak koksan sigara koksan aç ağzın koksa muhabbetin iyi olsa bile çekmez seni iyi çıcuk ama kokuyo der. Bunlara dikkat ettikten sonra geliyor bide beyenfendi olacaksın yırtık olmayacaksın bi yerden çıkarken bi yere girerken önden keko gibi gitmeyeceksin elinle buyrun diyeceksin bunlar önemli hep neyse çok dağıldı ama kapmışsındır umarım bişeyşer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.