Şimdi Ara

Reddedilme anılarımız (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
4.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fairstars

quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

quote:

daha geçen hafta 2 günlük nişanlım ailesi yüzünden bozdu nişanı :) 5 yıllık ilişki annesinin bir lafı yüzünden bitti. bitme sebebi tamamen maddi ve 30-40 liralık bir sebep :)

Boyle bir sey icin ayrilmis ise iyi olmus.Gec olmadan bitmis

aynen öyle. Allah'ın sevgili kuluymuşum yine. evlendikten sonra görebilirdim gerçek yüzlerini. ama asıl koyan şey kızın bu kadar çabuk vazgeçmesi...

mağzada beğenerek aldığı ayakkabıyı eve geldiğinde beğenmeyen kız milleti değil mi ? hiç şaşırma din kardeşim
    Windows 11 Pro x64 // Corsair Carbide 200R // MSI MPG B550 Gaming Plus // AMD Ryzen 7 5700x // Kingston Fury Beast DDR4 3200MHz 8x4 32GB // Intel Arc B580 12GB // Thermaltake Smart Series 700 Watt 80+ // Kioxia Exceria PRO 1TB NVMe 7300/6400 MB/sn M.2 SSD // Crucial P5 500GB NVMe 3400MB/3000MB/sn M.2 SSD // Deep Cool AG620 // x2 Cooler Master Blade Master 120mm // Asus VP247H 23.6inch 60hz 1ms 1920x1080 // // Asus VG249Q3A 23.8inch 1ms 165hz 1920x1080 Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 // JAMO Compact 700 Bookshelf // Steelseries Arctis 3 Headset // MSI Vigor GK30 Klavye // Glorious Model O Mouse

• editliyeceğim
  • Beyler bende içimi dökeyim rahatlayayım biraz.Bir cuma günü televizyon izliyorum o zamanlar lise4teydim.İlkokul 2. sınıftan beri aynı okulda olduğum bir kız vardı lise4teyken aynı sınıfa düşmüştük.Televizyon izlerken mesaj geldi numarası ekli değildi çok soğuk cevaplar verdim kim olduğunu bilmediğim için sonra döndüm arkadaşa sordum bu numara kim diye o kız olduğunu söyledi kız güzeldi konuştuk baya sonra pazartesi günü okul çıkışı yemek yemeye gittik her şey güzel gidiyordu utanıyordu dediklerimi yapıyordu seviyordu diyordum.Neyse konuştuk dedim adını koyalım hazır değilim dedi hazır olunca söyle demiştim günler geçti hazırım dedi sevgili olmuştuk.Sevgili olduğumuzun ilk gününde bütün okul abartısız bütün okul öğrenmiş nasıl yayıldıysa.Her şey güzel gidiyordu kıskançlıklar yemek yemeler eğlenmeler neyse bir cumartesi günü telefondan müzik dinliyorum mesaj geldi " Ben yapamıyorum." tamam dedim.2 gün sonra öğrendim ki eski sevgilisine dönmüş . Zor toparlandım ama böyle bir kızın çok sürmeden başımdan gittiği için çok mutluyum . Uzun oldu beyler ama kimseye anlatamadım ben bunları yediremedim kendime içimi dökmek iyi geldi teşekkürler okuduğunuz için.

• Reddedilme degilde koyan kotu bir olay oldu . ben lise 1 de bir kızdan cok hoslaniyodum okulun ilk ayinda hoslanmaya baslamistim okulun sonlarina dogru soyleyecektim kantine gittim en yakin arkadasimla asik oldugum kiz kantinde masada yan yana oturuyolar. Arkadasim cagirdi gel yengenle tanis diye . 3-4 gun yemek yiyememistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Switch-

quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

1 ay kadar konuştuk neticesinde ben birşeylerın olduguna ınandım. maltepede buluştuk güzel geçti 2 saat kadar konuştuk ardında yolda yürüyorduk ben sana aşığım dedim seni seviyorum dedim. birden oda kardeşimsin sen dedi bı anda yıkıldım kendımemı acıdım artık bilinmez morelınmı bozuldu dedı yok dedim. yürümeye devam ediyoruz bu böyle olmaz dedim. bastım gittim oradan o ise orada duruyordu mınıbusten gordugum kadarı ile . son reddediliş bu şekildeydi

Ve bana en son kardeşimsin dedim kardeşimsin yazmak ıstersen yaz ayıp ettın dedi. çok küfür ettim ama sonuç elde var 00 kendimi yedim çok boş şu no pain no gain ne kadar ğüzel bi sözmüş.

O 1 ay onun da senden hoşlandığını düşünüp aşk şarkılarıyla dünyalar mutlusu oldun mu ?yemekten kesildin mi ? Mesaj atmasını saatlerce bekledin mi ?buluşacağın zaman heyecandan elin ayağın titredi mi?

Ohhh sade ben yaşamamışım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

Beyler anlamadığım kızlarla keşişiyosunuz ama teklif edince reddediliyoruz acaba teklif edişimizdemi sıkıntı var

Aynen ya bu ne moktan bir iş

• Pek red edilme denemez. Tipim yakışıklıyla normalin arasında , sokaktan geçen kızlar genelde bakar. Kendine aşık birisiyim. Anlatıyorum şimdi , bi kız vardı kız böyle ağır hareket ediyor falan neyse, sardım buna ben yavşıyorum falan, otobüste , otururken biyerde falan sarılmalar , kızı evede attım. Bigün X ben ikimizin arasında bişey olcağını sanmıyorum. Dedi bende haklısın dedim. Kıza teklif bile etmemiştim , bunun böyle demeside beni seven bi kız yüzündendi. Kızı kullandım falan ama , içimde kaldı o acayip derecede kaldı. arada düşünürüm nasıl yapsaydım diye , ama gereksiz olduğunu bile bile aklıma geliyor sürekli cidden koymuştu bana bu. Ama beni seven kızdan intikam aldım tabiki.:)

Dünyanın En İyi 6. Vayne Oyuncusu
  • Reddedilmedim ama terkedildim hem de iki kere
    İlki kıza hiç ilgi göstemediğim için,ikincisi ise çok üstüne düştüğüm içinmiş.
    Özellikle ikincisi çok koymuştu.O benim es sevdiğim şarkının vücut bulmuş hali gibiydi, vazgeçemiyodum. Ayrılalı 4 ay olacak ama hala seviyorum. Ayrıldıktan sonra arkamdan söylediği lafları duydum hep "Zaten sevmiyordum","Beni çok sıkıyordu","Şu okul bitene kadar kimseyle çıkmasın,elimin altında olsun sonra unutur zaten"
    Bunlarda bana tecrübe oldu anladım ki insan çok kırılsa da sevebiliyormuş, öğrenmiş olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoYou? -- 7 Mart 2014; 8:17:00 >
  • 8. Sinifta 5 kere lise 1de de 1 kere reddedilince hayata kustum. Yas oldu 19 ama bu arada hicbir kiza acilamadim. Gecenlerde de lise 3te hoslandigim kizinda o zamanlar benden hoslandigini ve teklifimi bekledigini ogrenince tamamen bittim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: cashr00t

Hocam çok ama çok merak ettim. o kız nereliydi ?

Not// kesinlikle insanları memleketine göre yargılayan birisi değilim. yalnız o kalemde bi kız daha tanıorum işte, zonguldaklıydı. merak ettim sadece :))

çok yakın sayılır çankırılılar. ve evet memleket etkiliyor böyle şeyleri. o yöre insanları genelde böyle oluyor :)

benim o kız arkadaşta karabüklüydü aslında.. ama sorulunca zonguldaklıyım derdi.. karabükle çankırı da komşu zaten :)) iyi kurtulmuşsun kardeşim boşver sana kızmı yok sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

bi gün dersanede bi kız (güzel bi kız) bana dediki

sen x (bi isim söyledi) ile mi çıkıyosun, dedi bende
    sen çıkmadın benle nabayım dedim

kız bastı tokadı

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    çok inandırı geldi
  • Dersanedeyken bir kıza aşık olmuştum ama çok kötü bir durumdaydım kızın bana bakışları falan sanki oda benden hoşlanıyordu,neyse artık dayanamadım kız çalışma salonunda koridorda bir kenara çektim açıldım,önce güldü hoşuna gitti içimden dedim kesin kabul edecek pat diye yapıştırdı cevabı ben seni arkadaş olarak görüyorum demezmi resmen mıçtım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S
  • Hic reddedilmedim

40a yakin sevgilim oldu

Orijinalden alıntı: Matexa

quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

Bir kızla yaklaşık 1 ay kesiştik, ve sonunda gidip konuştum. Bana olumlu bir şey demedi sonra arkadaşlarıma demiş "Bana bakıyordu bende ona baktım."

O süreçteyim fakat hiç yüz yüze konuşamadım daha, cidden zor, bu arada hunt you down all nightmare loonggg! Bize bişey olmaz hocam thrashciyiz biz

• Birincisi olmaz ıh mıh etti kaşlarını çattı (lise 1)

İkincisi bana bunun bir şaka oldugunu söyle ? şaka degil mi ? di mi hahaha (lise bittikten sonraki ay) -Bir dahada benle konuşmadı

Ondan sonra nasıl bi travma geçirdiysem bekar ölmeye yemin ettim.Bekar ölücem.Birisinden hoşlansam bile 15 zenci köprü altında sıkıştırsa yinede söylemem.Gözümün önünde başkası kapsa gene söylemem.İlk o adımı atıcaksa karşı taraf atsın.Artık bende nasıl bi etki yarattıysa 2 kere üst üste red edilme.Daha sonra bir kızdan hoşlanıyor gibi oldum.Başka bi kız kankisini sıkıştırdım oda benden hoşlanıyormus güya.Genede söylemedim.Söylemem.Söylettirmem

Sırf bu yüzden yalnız ölücem sanırım.Yalnızlık allaha mahsusmus bla bla

Kızlar bu saatden sonra benim gözümde cinsel objedir.Meme vericekse gelsin.Yoksa uzak dursunlar.Mahrumiyet yoksunu aşağılık yaratıklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrT4ngo -- 7 Mart 2014; 15:52:20 >

• Birkaç sene önce dersanede bi kızla arayı baya ilerletmiştim. Ortamımız falan olmuştu. Ben aşık oldum buna. Sanırım bu da bana aşık diye düşündüğüm için açtim bir gün Beatles'ı teklif ettim. O da ağlamaklı oldu. Ben de reddedeceğini anladım. Ondan cool çocuk havalarına girdim. Neyse ben seni gerçekten çok seviyorum ama bu sene kimseyle olmaz dedi. Ben de önemli değil falan dedim ama önemliydi

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.