Bildirim
Redbull bukadar parayı nasıl kazanıyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ulan gecen aklima geldi bu benim ama sole dusun en basit dunyada her gece klubunde icilen bir icecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kralın kızını sevdim vermediler
-
Coca Cola da sadece içecek satıyor ama NASDAQ'da bilmem kaçıncı değerli şirket
_____________________________ -
Cola nin durumu daha farkli .bu red bull un kac ulkede ligte takimi var ayrica.oralardanda paralar geliyor.para parayi ceker hesabi.cok satiyor yaygin bi icecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Redbull arabasi kullanan kizlar derim.Mini cooperla geziyorlar hepsi tas maasallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayatın hayali hacminde işgal ettiği haller sebebiyle, “feda” olsun diye diye alemlere saldığın nida, bir bakmışsın “heba” olmuş gidivermiş. Yükünü yıkıp hacmini silmiş, elleri boş sana geri gelmiş. Başkaları ne der bilmem. Lakin ben derim ki; “feda” ile “heba” arası bıçak sırtı bir mesafe. Cefası hep sana yakın. Sefası sana sebep olanlara senden bile yakın. Yani, canım kardeşim, neyi ne için feda ettiğini iyi bilmeli insan. -
sende 0.35 TL ye ürettiğin şeyi 5 TL ye sat sen de köşe olursun ;) _____________________________ process.kill(process.pid, 'SIGTERM'); -
adamlar genelde sponsor oluyolar _____________________________ -
saatıklarından değil tabiki..
adam sponsor olmuş her takıma her sporda iyi bir takıma sponsor olmuş e haliyle oradan para akıyor...
reklamları dünya sıralamasına giriyor_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tiwaly
sende 0.35 TL ye ürettiğin şeyi 5 TL ye sat sen de köşe olursun ;)
Yok 50 lira naptın bea.
Adamlar isim olmuş artık fark ettiysen salak saçma enerji içecekleri çıktı piyasa pastadan pay almak için._____________________________
-
Dünya çapında organizasyonlar düzenlerler.+ İçecek satışı var. _____________________________ -
Mantıklı ve gençlere hitap eden alanlarda (dans,ekstrem sporlar,motor sporları gibi) sponsorluk alarak sağlam reklam yapıyorlar.Ayrıca bu gibi organizasyonlarda genelde rakipsizler artık en büyük sponsor Redbull oluyor.Ne kadar başarılı reklam o kadar satış.Hele birde gençler arasında trend olan bir içecekse tamamdır bu iş ki öyle zaten. _____________________________ 2006-2010 böccük
2010-2011 BÖCCÜK BECEREN
2011-2012 BÖCCÜK DH
2012-2016 BÖCCÜK ♂
Artık aktif üye değilim. -
Gece kluplerinde iciliyor kanka burdan bilr para kaldiriyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: raunk
quote:
Orijinalden alıntı: tiwaly
sende 0.35 TL ye ürettiğin şeyi 5 TL ye sat sen de köşe olursun ;)
Yok 50 lira naptın bea.
Adamlar isim olmuş artık fark ettiysen salak saçma enerji içecekleri çıktı piyasa pastadan pay almak için.
Fiyatları biraz abartı vermiş olabilirim :P En son bu salak saçma şirketlerden birine yazılım kurmaya gitmiştim adamların kar oranları %250 idi ve deli gibi de satıyorlardı. Çok hareketli sektör şu aralar. Yakın zamanda barlarda bira gibi bunlarında fıçılarını göreceksiniz
_____________________________ process.kill(process.pid, 'SIGTERM');
-
İşlek bir barda bir gecede min. 500-1000 kutu Redbull akıyor. Bunun tüm dünyada neredeyse rakipsiz denecek derecede yaygın olduğunu düşünürsek anlamak pek zor olmaz. Üstelik sadece barlar, gece kulüpleri bile bu kadar satış yaparken birde normal pazardan kazanılan para var. Anlayacağın bu adamların sırtı yere gelmez, bayağı iyi kapak atmışlar pazara benim gözlemlerime göre _____________________________ -
Diğer firmalar sadece tv reklamlarına yönelirken redbull bu tarz spor aktivitelerine yatırım yapıyor kendi kitlesine hitab eden etkinlikler düzenliyor. Bence cocacola nın tvlere ayırdığı reklam bütçesi bundan daha fazladır. -
-
linke tıkladım yeter dedim şimdi uyumaya gidiyorum
_____________________________ -
Hoparlörü kapayıp linke tıklayın cok eğlenceli oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
♠îηνoкêŕ øρ♠
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler