Şimdi Ara

Lehim ne kadar paraya yapılıyor kim iyi anlar bu işten?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kulaklığın bir tarafından ses gelmemeye başlamıştı kurcalarken kopardım kablolarını. lehim ile çözülecek muhtemelen ama kime yaptırayım kaç paraya yaptırabilirim bilmiyorum.
    birde hangi kablo nereye lehimlenecek adam anlar mı ki onu? 7.1 kulaklık 2 den fazla kabloları. karşı tarafa giden kabloların rengine göre belli oluyor aslında. dün de ekran kartım bozuldu bu ara çok şanslıyım...

Orijinalden alıntı: ©oolermaste®

kulaklığın bir tarafından ses gelmemeye başlamıştı kurcalarken kopardım kablolarını. lehim ile çözülecek muhtemelen ama kime yaptırayım kaç paraya yaptırabilirim bilmiyorum.
    birde hangi kablo nereye lehimlenecek adam anlar mı ki onu? 7.1 kulaklık 2 den fazla kabloları. karşı tarafa giden kabloların rengine göre belli oluyor aslında. dün de ekran kartım bozuldu bu ara çok şanslıyım...

hangi teknik servise gitsen yaparlar
    tv tamiri yapan yerler fln çok bi ücret tutmaz yaptırın
    çok para isterlerse ne yapıyon hoca de yumruğunla öldür onu

Bu arada kendi lehimini kendinde yapabilirsin. Tahminen 3-4 tl lik bir masraf yaparsın. Dandikleri yanılmıyorsan 1,5...

üşenmedim resmini çektim. kopan kablolar böyle. şimdi bunu götürsem televizyoncuya yapabilir mi?

Edit: Hayya pasta bile gerekmez. Kart üzerindeki lehimi makinayla erit kabloyu içine sok, hepsi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 28 Mayıs 2010; 8:49:24 >
  • REsim çok net değil iki kablo sökülmüş olduğu görülüyor..Kablonun kalınlığı da yeterli gibi.Kendin lehim yapman için lehim havya vs malzemeler alman gerek 15lira civarı ortalama.Zor birşey değildir biraz el alışkanlığı gerekli.Ama mahallendeki elektronikçiye götür ç.ok bişey tutmaz..
  • siz kolay iştir diyince dayanamadım kaptım en yakında hangi televizyoncu varsa götürdüm.
    adam bi baktı önce hmm yaptı bi. dedim içinden: aha anlamıo hamile bırakacak aleti (böyle demedim tabi anladınız siz)
    neyse adam aldı aleti götürdü içeri 20 dk gelmedi. sonra hallettim dedi. içimden: umarım halletmemişsindir
    sonuç: taktım cillop gibi çalışıyor keşke ekran kartı da böyle bişeyle tamir olsa da 450 liradan kurtarsam

yardım eden herkese çok teşekkürler bu arada.

not: 5 lira tuttu o da istesem almazdı ben verdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.