Şimdi Ara

Red Orchestra 2 - Heroes Of Stalingrad oyunu hakkında düşüncelerim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (bkz: Gameplay izlemeden oyun yüklemenin sonuçları)
  • oyunun kıymetini bilen yok bu oyun malesef mario gibi atlamalı zıplamalı bir oyun değil dikkat edeceksin her attığın adıma yoksa anında indirirler. bir zamanlar ro:ostfront oynamış biri olarak ro2 yi oynayamamamın çilesini(acısını) çekiyorum.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 18 Eylül 2011; 20:02:05 >
  • valla oyunun MPsi accayip zevkli. oyun oynanmaya değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrking

oyunun kıymetini bilen yok bu oyun malesef mario gibi atlamalı zıplamalı bir oyun değil dikkat edeceksin her attığın adıma yoksa anında indirirler. bir zamanlar ro:ostfront oynamış biri olarak ro2 yi oynayamamamın çilesini(acısını) çekiyorum.

edit:imla

Oyun herkes tarafından sevilicek tarzda değil.
  • Simdi bu konuyu actigim icin beni sakin surekli cod oynayan, arcade oyuncusu sanmayin.
  • Oyunun single player ı 5 para etmez. Multi fena degil ama bug çok fazla. O yüzden bende de 60 puan alır. Ayrıca perk merk hiçbişey yok klasik cs tarzı bi oyun olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

Oyunun single player ı 5 para etmez. Multi fena degil ama bug çok fazla. O yüzden bende de 60 puan alır. Ayrıca perk merk hiçbişey yok klasik cs tarzı bi oyun olmuş.

Perk? CS? Tabi herkes yorumunu bildirebilir beğenmeyebilir hatta beğenmediği oyuna direk 100 üzerinden 70-80 almış ama ben 20 veriyorumda diyebilir ama bunlar nedir yahu? Güldürüyorsunuz gerçekten.
  • Cs 1.6 realisim mod gibi olmuş oda bayağı gerçekçiydi.
  • quote:

Oyunun single player ı 5 para etmez. Multi fena degil ama bug çok fazla. O yüzden bende de 60 puan alır. Ayrıca perk merk hiçbişey yok klasik cs tarzı bi oyun olmuş.

CS tarzımı
    Yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

CS tarzımı
    Yok artık

Aynen ben olsam CoD2'nin gerçekçi (animasyon,fizik ve grafik bakımından) ve haritaların büyük hali derdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

quote:

quote:

CS tarzımı
    Yok artık

Aynen ben olsam CoD2'nin gerçekçi (animasyon,fizik ve grafik bakımından) ve haritaların büyük hali derdim.

Oyun Cod2 kadar hareketli değil. Şu an için Multiplayer da biraz ping sorunu var oyunda arcade oyunlar gibi Hitmark veya tüm takımın sniper olması gibi bir durum yok 32 kişilik takımda maksimum 4 tane makinalı tüfek yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 4 tanede sniper olabiliyor gerisi piyade olmak zorunda (birde ağır makineli var 2 yada 4 kişi sanırım)

Yani gerçekçilik açısından güzel bir oyun mesela koşmazken öyle yere direk atlayamıyorsun önce çömelip sonra yatman gerekiyor. Ama koşarken yere direk atlayabilmek güzel olmuş. Siper alıp bakmadan kör kurşunu olayıda güzel. Oyunda çok fazla detay var anlayabilene.

En çok hoşuma giden olay ise kafadan vurulmadıkça ölecek bile olsan hemen ölmüyor oluşumuz. Yani kan kaybederek yavaş yavaş gözlerimiz karararak ölüyoruz. Bizi öldürücü şekilde yaralayan adamı hızlı olursak öldürebiliyoruz da. Kafadan yersek direk ölüyoruz mesela bu çok ince bir detay. Ama benim en çok hoşuma da bu gitti. Silaha mesafe ayarı veya kanas silahlarını göz gez arpacık ile kullanabilme veya depar attığımızda silahı tek el ile tutan modellemeler gibi oyunun çok fazla güzel yanı var.

Ama şu var ki günümüzde BF ve COD serisine aşına biri olarak ilk oynarken oyuna alışmak gerekiyor. Zira oynanış tarzı günümüzdeki hiç bir oyuna tam olarak benzemediği için yabancılık çekiyorsunuz bu bir gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 19 Eylül 2011; 13:24:46 >

• Benim tarzım değilmiş oyun, biraz baktım sildim.
  • Bu bir savaş oyunu, CoD gibi saçma sapan bir oyun değil.Oyun daha çok MP için.

quote:

quote:

CS tarzımı
    Yok artık

• Adam cs gibi dedi ya. Son nokta daha ötesi yok şaka gibi arkdas. Böyle adamlarda ben oyun oynuyorum, oyundan anlarım diye geçinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

quote:

quote:

CS tarzımı
    Yok artık

Oyun Cod2 kadar hareketli değil. Şu an için Multiplayer da biraz ping sorunu var oyunda arcade oyunlar gibi Hitmark veya tüm takımın sniper olması gibi bir durum yok 32 kişilik takımda maksimum 4 tane makinalı tüfek yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 4 tanede sniper olabiliyor gerisi piyade olmak zorunda (birde ağır makineli var 2 yada 4 kişi sanırım)

Yani gerçekçilik açısından güzel bir oyun mesela koşmazken öyle yere direk atlayamıyorsun önce çömelip sonra yatman gerekiyor. Ama koşarken yere direk atlayabilmek güzel olmuş. Siper alıp bakmadan kör kurşunu olayıda güzel. Oyunda çok fazla detay var anlayabilene.

En çok hoşuma giden olay ise kafadan vurulmadıkça ölecek bile olsan hemen ölmüyor oluşumuz. Yani kan kaybederek yavaş yavaş gözlerimiz karararak ölüyoruz. Bizi öldürücü şekilde yaralayan adamı hızlı olursak öldürebiliyoruz da. Kafadan yersek direk ölüyoruz mesela bu çok ince bir detay. Ama benim en çok hoşuma da bu gitti. Silaha mesafe ayarı veya kanas silahlarını göz gez arpacık ile kullanabilme veya depar attığımızda silahı tek el ile tutan modellemeler gibi oyunun çok fazla güzel yanı var.

Ama şu var ki günümüzde BF ve COD serisine aşına biri olarak ilk oynarken oyuna alışmak gerekiyor. Zira oynanış tarzı günümüzdeki hiç bir oyuna tam olarak benzemediği için yabancılık çekiyorsunuz bu bir gerçek.

Oyunu denedim tunngle'dan

Genellikle marksman olarak oynadım.Kısa bir video gönderdim youtube'da.Bunda sadece iki adam vuruyorum.Bir tane daha video göndericem onda 5-6 tane sniper kill ve iki tane walther kill olacak.

Ben optimizasyon hariç oyunu beğendim.Ama optimizasyon gerçekten çok kötü.

Sistemim
    - - - - - - - -
    CPU : AMD Phenom II X4 925 2.8 GHz
    GPU : ATI HD5770 @925/1300
    RAM : 4GB 1333 MHz

1920x1080 - Hepsi High - AA Kapalı ayarlarıyla oyun oynanılmaz halde.Eğer 1080p-Medium yaparsam oynanılır hale geliyor.

1280x720 - Hepsi Medium - AA Kapalı ayarlarda kayıt yaptım.O ayarlarda bile kesinlikle 25-40 arası oynadığım haritalar var karanlık olan.Ama şu adında elevator geçen map vardı onda mesela normal gezerkende 40-80 arası tabi 1280x720.

• quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

quote:

quote:

CS tarzımı
    Yok artık

Genellikle marksman olarak oynadım.Kısa bir video gönderdim youtube'da.Bunda sadece iki adam vuruyorum.Bir tane daha video göndericem onda 5-6 tane sniper kill ve iki tane walther kill olacak.

Ben optimizasyon hariç oyunu beğendim.Ama optimizasyon gerçekten çok kötü.

Sistemim
    - - - - - - - -
    CPU : AMD Phenom II X4 925 2.8 GHz
    GPU : ATI HD5770 @925/1300
    RAM : 4GB 1333 MHz

1920x1080 - Hepsi High - AA Kapalı ayarlarıyla oyun oynanılmaz halde.Eğer 1080p-Medium yaparsam oynanılır hale geliyor.

1280x720 - Hepsi Medium - AA Kapalı ayarlarda kayıt yaptım.O ayarlarda bile kesinlikle 25-40 arası oynadığım haritalar var karanlık olan.Ama şu adında elevator geçen map vardı onda mesela normal gezerkende 40-80 arası tabi 1280x720.

Alıntıları Göster
    quote:

Nasıl oyndın acaba yardımcı olur musun ben beceremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ismky

quote:

Nasıl oyndın acaba yardımcı olur musun ben beceremedim

pm

Edit : İkinci videoyu gönderiyorum beyler.7 SP Kill - 2 Walther Kill var 4.5 dakika tek round.En iyi oynadığım daha doğrusu oynayabildiğim round oydu.Birinci oldum hatta ama ondada takım kaybetti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 19 Eylül 2011; 19:08:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Perk? CS? Tabi herkes yorumunu bildirebilir beğenmeyebilir hatta beğenmediği oyuna direk 100 üzerinden 70-80 almış ama ben 20 veriyorumda diyebilir ama bunlar nedir yahu? Güldürüyorsunuz gerçekten.

Öncelikle belirteyim. COD yerine Battlefieldcılardanım. Perk ten kastım ne bileyim bazı oyunlarda perk sistemi güzel oluyor en azından bir yenilik vs oluyor. Perk i de geçtim. Level sistemi bile düzgün degil. Cs dememden kasıtta. 5-10 tane silah var başka da hiçbirşey yok. Öldür frag yükselt bu kadar. O bakımdan cs yi örnek gösterdim. Aklıma başka oyun gelmedi. Mesela bi battlefield 1942 oynadıktan sonra bu oyunda çok eksik taraf gördüm. Tamam belki ikisi arasından fark olabilir. Bu daha stratejik ve zor bir oyun olabilir ama madem tank vs araç var uçak araba vb gibi şeylerde eklenebilirdi. Haritaları oldukça büyük çünkü. Demem o ki oyunda eksiklik çok fazla ve pek te eğlenceli değil açıkçası.

• saçma sapan bir singlesi var oyunun, toplamda 10 tane düşmana karşı savaşıyoruz silahların crossfiresi yok .. tamm gerçekçi olmuş ama abartmışlar bnce, ayrıca görevler çok sıkıcı şu binayı temizle bu binaya gir cart curt.. bende 2.dünya savaşına geri döndük die seviniyordum ama berbat bi oyun olmuş tek sevdigim şey silah sesi ve merminin duvara vs. çarpmadaki efekti baya güzeldi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Öncelikle belirteyim. COD yerine Battlefieldcılardanım. Perk ten kastım ne bileyim bazı oyunlarda perk sistemi güzel oluyor en azından bir yenilik vs oluyor. Perk i de geçtim. Level sistemi bile düzgün degil. Cs dememden kasıtta. 5-10 tane silah var başka da hiçbirşey yok. Öldür frag yükselt bu kadar. O bakımdan cs yi örnek gösterdim. Aklıma başka oyun gelmedi. Mesela bi battlefield 1942 oynadıktan sonra bu oyunda çok eksik taraf gördüm. Tamam belki ikisi arasından fark olabilir. Bu daha stratejik ve zor bir oyun olabilir ama madem tank vs araç var uçak araba vb gibi şeylerde eklenebilirdi. Haritaları oldukça büyük çünkü. Demem o ki oyunda eksiklik çok fazla ve pek te eğlenceli değil açıkçası.

Hocam güzel belirtmişsin isteklerini ancak olayı yanlış kavramışsın. WW2 oyunu silahlar tabiki kısıtlı olucak. Perkte gerekmiyor. Neden dersen oyun gerçekçilik üzerine kurulu. Saçma olur perk seç ilerle tarzı şeyler. Her asker savaş alanında aynı. Level sistemi eklemişler düzgün olması gerekmiyor bence hiç olmaması gerekiyordu ama insanları biraz oyalamak amacıyla yapılmış birşey. Yeni silahlar filan açılıyor sade. Başka getirisi yok. Oyunda olsun ve hardcore oyunculara yönelik maçları ayarlamak için eklenmiş (server'lara honor seviyesi eklenirse) Frag yükseltme olarak bakanlar var tabi ama server'ına göre girerseniz takım oyunu yapıyorsunuz. Açıkcası class'ıma göre role play yaparak ilerliyorum. Adam öldürmeyi sallamıyorum. Uçak olmasıda yanlış bu oyunda. Haritalar o kadar büyük değil. O kadar büyük değil derken gerçekten büyük değil. Km lerce arkada hava alanı yapmaları gerekiyor. Çünkü mantıklı olan bu. Oyunda bu mantık üzerine kurulu. Savaş alanının hemen gerisinde hava alanı olucak uçaklar oradan kalkıcak savaşıcak filan. Bir Arma kadar haritası olsa tamam ama diğer Battlefield tarzıyla çok saçma. Bende Battlefield 1942'den beri oynarım ve BF tactical ile arcade karıştıran bir oyun. Hardcore diyenler oluyor. Onlar hardcore görmemiş. Yeni araçlar ve tanklar eklenicek oyuna zaten ileride. İlla uçak diyorsan recon plane var. Benimde diyeceğim oyunda eksik olarak buglar var sadece. Kendi tarzısını çok iyi bir şekilde yansıtıyor hiç bir eksiği yok oynanışta. Tabi oyun yeni çıktı, ilk Red Orchestra'yı denemeyenler atılıyorlar. Oyunun tarzı bu. Yanlış bir durum yok. Battlefield tarzı istiyorsan Battlefield oynamalısın ama böyle bir oyunu sırf senin isteklerini karşılamıyor diye kötülemek yanlış olur. Forumda gördüğün gibi bir sürü kişi oynuyorken hele. Oyunun yapımcısı ''aman biz BF ye benzemeliyiz şuna benzemeliyiz'' diye kasmıyor. En iyi yanıda bu. Kendilerini yansıtıyorlar. Diğer kopya oyunlara o kadar alışmış ki insanlar orjinal bir yapım görünce yadırgıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.