Şimdi Ara

Red Orchestra 2 - Heroes Of Stalingrad oyunu hakkında düşüncelerim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu kurup büyük bir heyecan ile oynamaya başladım. İlk önce Update 1 i kurdum. Çünkü daha önce oyunun optimizasyon sorunları olduğunu okumuştum. İlk bölüm eğitim kısmıydı. Gayet hoşuma gitmişti. Fakat 2. bölüme geçtiğim an birden bire içimdeki heves kaçtı, düşünmeye başladım. HD6850 ekran kartım var ve 1680x1050 high de açmayı denedim fakat AI players ler işin içine girince berbat bir hal aldı. Hadi dedim grafikleri mediuma alayım. Kasma sorununu hallettim derken yapay zekanın BERBAT olması oyunu kapatıp silmem için yetti de arttı. Ben siper almaya gidiyorum. Bizim elemanlar sağa sola koşuşturuyor. Tam hedef almışım adam önüme atılıyor. Oyunu hiç mi hiç beğenmedim. Sizler de benim düşüncelerime katılıyor musunuz?. Metacritic de 70 puan almış fakat ben en fazla 60 verirdim. Hayal kırıklığı oldu benim için

Edit : İmla ve birkaç cümle değişikliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 17 Eylül 2011; 23:07:03 >

• Optimizasyon sorunları aşıldığında düzelecek oyun.

Ayrıca evet ai kötüdür,doğrudur da oyun online oyun.

AI'nin kimseyi bağlamaması lazım.

Tunggle'dan oynanıyor bir şekilde ben yardımcı olamam ama araştırıp bul,dene online'ın gayet zevkli olduğunu göreceksin.
  • sildim bile oyunu. 2. Dünya Savaşlarına çok ilgi duyarım ama malesef bu oyunu oynamayacağım
  • Oyun singleplayer değil tamamen Multiplayer olarak tasarlanmış, singleplayer üzerinden değerlendirmek doğru olmaz.

Ayrıca her kesime hitap eden bir oyun değil, arcade yapıdan ziyade gerçekcilikten yana olan hardcore oyunculara uygun bir yapısı var.

Ben çok beğendim ve bu tarz cesur yapımcıların desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Günümüzde çoğu yapımcı firma emeğini ve parasını riske etmemek için hazıra konuyor ve COD tarzı her kesimin rahatlıkla oynayabileceği bir birinin aynısı olan oyun yapıyor. Şu zamanda farklı birşey yapmak zor, hemen yaptığınız işi alakasızca COD serisiyle kıyaslıyorlar ve COD'a benzemiyor diye yerin dibine sokuyorlar, hatta bu tarz yaklaşımı yapan çok bilinen bir oyun sitesi bile var, IGN.
  • ben simulasyon oyunlarını çok severim. Operation Flashpoint serilerini sevmeyen bir çok kişi gördüm fakat çok severek oynamıştım. Hardcore olarak genelde BFB2 oynarım. Fakat bu oyunu sevmedim. Multiplayer oynamadığım için nasıl olduğunu bilmiyorum. Dediklerim SinglePlayer için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 17 Eylül 2011; 23:28:23 >
  • ana konuda niye paylaşmıyorsunki
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRECAN11

ana konuda niye paylaşmıyorsunki

canım burda konu açmak istedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En azından "beğenmediğini" yazmışsın. Bu da güzel bişey. Hani bazıları beğenmediği oyuna "kötü, rezalet, atın çöpe" gibi laflar söylüyor ya onun için dedim.
    Single player konusunda haklısın ama kim multiplayer tabanlı bir oyunu single player oynamak isterki Hele 64 kişilik server lar varsa. Key ler çok ucuz zaten. 35 tl. Yani ben hiç indirmedim bile direkt aldım oyunu. Gerek yok çünkü. Bu oyunun single playerını oynayıp ne yapacan. Olay multide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

En azından "beğenmediğini" yazmışsın. Bu da güzel bişey. Hani bazıları beğenmediği oyuna "kötü, rezalet, atın çöpe" gibi laflar söylüyor ya onun için dedim.
    Single player konusunda haklısın ama kim multiplayer tabanlı bir oyunu single player oynamak isterki Hele 64 kişilik server lar varsa. Key ler çok ucuz zaten. 35 tl. Yani ben hiç indirmedim bile direkt aldım oyunu. Gerek yok çünkü. Bu oyunun single playerını oynayıp ne yapacan. Olay multide.

Şahsen ben en son Call of Duty World at War'dan beri özledim WWII konulu şöyle heyecanlı ortamı gerçekte yaşananlardaki gibi yansıtabilen bir shooter.RO2'yi henüz denemedim ama videolarından gördüğüm kadarıyla güzel görünüyor.

• @Red Orchestra 2'ye yorumlardan dolayı hala almaya tam karar veremedim updateler çıksın o zaman yorumlara bakıp ona göre alacağım.

@Operation Flashpoint son iki oyundan beri düşüşte iyice bozdu kendini.Bir tek kaliteli simülasyon Arma kaldı onunda devam oyunu hakkında ilk bakışları okudum o da patlayacak gibi ama daha uzun bir süresi var umarım son kale Arma'da kendini bozmaz.

@Lifetaker kimseyi kastetmemişsin fakat ben sadece bir oyuna çöp dedim ve onun hakkında konu açtım o da Bodycount'u oyunu oyna bana hak vereceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

@Operation Flashpoint son iki oyundan beri düşüşte iyice bozdu kendini.Bir tek kaliteli simülasyon Arma kaldı onunda devam oyunu hakkında ilk bakışları okudum o da patlayacak gibi ama daha uzun bir süresi var umarım son kale Arma'da kendini bozmaz.

Son çıkan Operation Flashpoint'lerin ilk oyunla alakası yok zaten. İlk oyunu yapanlar şimdi Arma serisini yapanlar oluyor ve ilk oyunun adı OF Cold War Crisis'ten Arma Cold War Assault'a çevirildi. Artık Arma serisine mensup bir oyun ilk Operation Flashpoint Codemasters ile alakası kalmadı.

Ah ah OF diyince

ne oyundu be

• Oyun gercekten cok iyi bi simulasyon. Menzil ayarlamayi begendim cok ilginc geldi bana.
  • Bu oyuna benzer başka simulasyonlar var mıdır acep? Arma ve operation flashpoint serilerini önermişsiniz ama en iyisi hangisidir merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Optimizasyon sorunları aşıldığında düzelecek oyun.

Ayrıca evet ai kötüdür,doğrudur da oyun online oyun.

AI'nin kimseyi bağlamaması lazım.

Tunggle'dan oynanıyor bir şekilde ben yardımcı olamam ama araştırıp bul,dene online'ın gayet zevkli olduğunu göreceksin.

nişan alma da hızlıysan 10 kurşunda 10 adam vurabiliyosun ve bu baya iyi

elite rifleman baya iyi
  • 35 TL imiş key fiyatları fakat ben BF3 e saklıyorum kumbaradaki paramı
  • Ben çok beğendim multiplayer kısmını ama single player berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

En azından "beğenmediğini" yazmışsın. Bu da güzel bişey. Hani bazıları beğenmediği oyuna "kötü, rezalet, atın çöpe" gibi laflar söylüyor ya onun için dedim.

Şahsen ben en son Call of Duty World at War'dan beri özledim WWII konulu şöyle heyecanlı ortamı gerçekte yaşananlardaki gibi yansıtabilen bir shooter.RO2'yi henüz denemedim ama videolarından gördüğüm kadarıyla güzel görünüyor.

Ben silahların seslerine hasta kaldı. Abartmıyorum çok çok iyi sesler var. Yani son derece doyurucu bir ses çıkıyor silahlardan kulağı dolduruyor. Özellikle kar98 sesi ve diğer tüfeklerin sesi inanılmaz. Çizimleri ve özellikle mermi doldurma animasyonu ve mermiler çok iyi çizilmiş. Artilery sesi, tankdan çıkan hertürlü ses mükemmel. Şimdiye kadar oynadığım tüm ww2 oyunları içinde en iyi seslere sahip. Grafikler de çok güzel. Full detay açın bakalım ondan sonra karar verin. Yani sesler efsane

@2k
    Hocam samimi olarak söylüyorum yukarıdaki cümlemde "bazıları" derken birisine ithafen yazmadım. Hatta o oyunun konusuna dahi bakmadım. Lütfen üstüne alınma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 18 Eylül 2011; 14:13:04 >

• Lifetaker'ın saydıklarına bir ekleme de ben yapayım, gördüğüm en doğru ve gerçekci sürünme animasyonu bu oyunda, sürünürken silahı tutuş şekli bu oyundaki gibi olmalı en azından bize askerde öyle öğretildi
  • @Saşha Operation Flashpoint ve Arma'ın kalitesi buradan geliyor demek ki bilmiyordum bunu.

@Lifetaker bende birisine ithafen yazmadığını anladım fakat geçenlerde öyle bir konu açtığım için açıklama gereği duydum.
  • oyun bendede buyuk hayal kirikligi yatatti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 18 Eylül 2011; 22:44:36 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.