< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsunami41 -- 19 Eylül 2011; 17:16:53 > |
Şimdiye kadar alışveriş yaptıklarım: Java, Yılmazeest, Samuray_, treach, kalpakci, Resident, hercul, Arbiter, hasli, GÖKAY, xtrmBarbar, LtPowell, Daywalkerr, delibash2002, coyotes, pSyCo, emre_yilmaz, Speedbuster07, Descountry, m134, kashgar, RuleaLL, sanyo, someone74, iori_yagami, rabesantrata, peacemaker, colossol, jacktheripper, yurt, Rottweiler, HaRdWaReMaNiaC, Dinçer, Viredox, rialto, nucro, enderc, Fistan, operaciumut, Zafer666, Albatros, bitkinjön, ALPelektronic, SlyAllen, Martin Mystere, TAG Heuer, mus_efe, SkyStar37,sbasol1981, teme, çaresiz, **cleverboy**, RaceDoctor, Cenk Manisalı, reLo, mahony99, fredycrouger, huso, bdalkiran, cowboy, serqanz, ahmetdemir, mehmet500, hederahelix, goztepeli_TR ....
!!!Benimle alışverişi olan arkadaşlar tıklasınlar lütfen:"Bugüne Kadar Olan Alışverişlerim"!!! |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Arkadaşa kartı Gebze'de elden teslim etmiştim. Herhangi bir sorun olmamıştı.
Anlayışı ve güveni için arkadaşa çok teşekkür ederim.
Asus A8N SLI Deluxe anakart, Ati x850xt
Sorunsuz ve elden bir alışveriş olmuştu.
Sorunsuzca alışveriş yapabileceğiniz bir arkadaştır. Hiçbir şüpheniz olmasın
Bir sürü alışverişimiz oldu. Overclock'a ilk adımlarımdan birini ondan aldığım NF7-S ile atmıştım ama eski Epox'umun yerini dolduramamıştı
Benim hatam, kimse kusura bakmasın
....
Hızlı