Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION - Undead Nightmare | ÇIKTI !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  RED DEAD REDEMPTION - Undead Nightmare | ÇIKTI !!

RED DEAD REDEMPTION - Undead Nightmare | ÇIKTI !!  RED DEAD REDEMPTION - Undead Nightmare | ÇIKTI !!  RED DEAD REDEMPTION - Undead Nightmare | ÇIKTI !!

RED DEAD REDEMPTION - Undead Nightmare | ÇIKTI !!  RED DEAD REDEMPTION - Undead Nightmare | ÇIKTI !!

Zombiler Vahşi Batıda!

Undead Nightmare Dlc'si 9.99$ olacak ve Psn ve Xbl üzerinden satışa çıkarılacak.

Undead Nightmare, yeni oyun içi unsurlar, silahlar, zombi hayvanlar, yaratıklar ve yeni multiplayer modlar ile geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 29 Ekim 2010; 10:35:14 >

• adam gibi online oynucak eleman bulabilsem alırdım ama böyle freeroamda tek kişi takılmak çok sıkıcı ama yinede güzel bir dlcye benziyor
  • Tamam güzel de, hangi birini satın alıcaz bu dlc lerin. Bunla birlikte 3 tane oluyorlar, tanesi de 18tl gibi birşey.

Zaten oyuna 100tl vermişiz, bu indirilebilir içerikleri de ücretsiz yapsana kardeşim, herkes mutlu mesut indirip oynasın
  • Daha ziyade bindirilebilir içerik diyorum ben bunlara
  • Paralı Dlc'lere ben de sinir olsamda bu baya hoşuma gitti.
  • Bu zombilerinde girmediği yer kalmadı yakında Yakuza oyunundada zombiler geliyor en sonunda cidden istila edecekler
  • zombi olayının hastasıyım. bu oyunu xbox'ta oynamış olsam da ps3 için paraya kıyıp alıcam artık mecbur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Red Dead Redemption (PS3)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RDD full oyunu TR yada US PSN'den alamıyoruz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncell -- 1 Ekim 2010; 15:44:17 >
  • Keşke ayrı bir Dis olarak çıksa ve DLC'ler bunun içinde yer alsa..
  • valla sırf bu dlc için psn uk card satın alıp alcagım bunu
  • Zombi olayına oldum olası gıcığımdır ama çok güzel yapmışlar çizimleri valla.
    Bu arada oyunun complete editionı çıkar ileride umarım.
  •  RED DEAD REDEMPTION - Undead Nightmare | ÇIKTI !!  RED DEAD REDEMPTION - Undead Nightmare | ÇIKTI !!  RED DEAD REDEMPTION - Undead Nightmare | ÇIKTI !!

RED DEAD REDEMPTION - Undead Nightmare | ÇIKTI !!  RED DEAD REDEMPTION - Undead Nightmare | ÇIKTI !!

• OF OF TAN BENİM KALEMİM VALLA ÇIKSINDA BİRYERDEN KREDİ KARTI BULUP 18 TL İSE 25 ÖDERİM İNDİRİM BU EKPAKETİ MULTİPLAYERİ ZATEN SÜPER ÖTESİ ,

COOP MOD GİBİ OLURSA YANE 4 ONLİNE OYUNCU YA KARŞI ZOMBİLER SALDIRIRSA SÜPER EGLENCELİ OLUR

EGER VARSA BAŞKA İNDİRECEK ARKADAŞ BEN HERTÜRLÜ VARIM ORTAK OLUP ZOMBİLERİN KOKÜNÜ KAZIRIZ

SİLAhlarımda belli

yarı otomatik tabanca , yarı otomatik pompalı tüfek . bolt action rifle
  • j taglı makinada oynmak ta ayrı zevk herşey beleşş ne para veriyon hiç birşey oyna yawwwwwwwwwww
  • Dün videolarını izledim, çok eğlenceli olacağa benziyor.
  • süper biseye benziyor gercekten hangı psn den ındırılıyor us uk ..
  • sırf bu dlc için shoptodan satın aldım RDR gerçi daha önce oynamıştım ama takaslamıştım ama bu dlc kaçmaz yaw resident evil 1800 lü yıllarda geçerse ne olur bence şenlik olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

süper biseye benziyor gercekten hangı psn den ındırılıyor us uk ..

oyunun 2. bölge ise dlc avrupa psn yada tr psn de mevcut 18 tl cik
  • hikaye modunu oynuyorum ilk haritada her yeri temizledim simdi ne yapacam bulamadim
  • Ankarada Undead Nightmare'ı nereden bulabilirim bilen var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.