Şimdi Ara

(Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
282
Cevap
60
Favori
62.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Criminal hocam eline sağlık, sayende yine eşsiz bir eseri kaliteli bir Türkçe çeviri ile tekrar deneyim edebileceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 4 Mayıs 2025; 22:12:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba, indirme linkleri aktif değil şu an.

• Routinues kullanıcısına yanıt

60FPS Kilitli şekilde V-Sync açık şekilde denedim

FPS Kilidi Açık V-Sync Açık denedim

FPS kilidi kapalı V-Sync kapalı denedim

hiçbiri işe yaramadı oyunda yamadan kaynaklı takılmalar oldu.

• koray1790 K kullanıcısına yanıt

Bence sıkıntı sizde hocam yamada hiçbir problem yok daha geçen gün pc ye format attım tekrar kurdum yamayı hiçbir sorun ile karşılaşmadım gayet akıcı ve düzgün bir şekilde oynuyorum. Herhangi bir çökme takılma hata ile de karşılaşmadım. Yamanın kurulum videosunu çekmiştim konunun ilk mesajında bulunuyor bir izlemenizi tavsiye ederim.

• emekleriniz için teşekkür ederiz. @0xDeftones ve destek veren arkadaşlar.

• Teşekkür ederim yama için modlarla uyumlu mu acaba?

• Merhabalar öncelikle elinize sağlık.

Şöyle bir hata ile karşılaştım.

Özel Fontunuz gerçekten güzel ama özel fontu kullanırken Klavyede L tuşu Gamepad'de ise Dpad'in sol tuşuna basınca oyundan atıyor. Bazen direk tuşa basınca atıyor. Bazen de o menü açılıyor ama menünün içindeki sayfaları değiştirme tuşuna basınca atıyor (Klavye için Q ve E Gamepad için LB ve RB).

• @claudecan Bilmiyorum açıkçası, denemeniz lazım.

@NeverMinds Geri bildirim için teşekkür ederiz. Net bir süre belli olmamakla beraber daha sonra yamanın dosya yapılarını değiştirip bu sorunu çözmeye çalışacağız.

• claudecan kullanıcısına yanıt

ben şuan 2 ayrı mod kurdum onlarla bir çakışma yaşanmadı. Birisi İntro skip modu biriside Gamepad de atın koşma tuşuna sürekli basmak yerine basılı tutarak yapma modu.

• RDR2 İngilizce altyazıları okumak için oyunu durdurmak istiyorum, ancak esc ye bastığımda altyazılar da kayboluyor, altyazılar kaybolmadan oyunu durdurmanın bir yolu var mı? Teşekkürler.

• selam öncelikle emeğinize sağlık. aklıma takılan bir şey soracağım bu yamada bilgisayarda otomatip değişiklik yapabilen bir kod olduğunu söyledğiniz. bu beni açıkça rahatsız etti. güvenlik açığı bu. bu özeliği nasıl iptal edip yamanızı kullanabilirim. herhangi bir 3. taraf ile bilgisayarımda bir bağlantı olmasını istemiyorum

• mrchaco M kullanıcısına yanıt

Merhaba. Güvenlik açığı olduğunu düşünüyorsanız otomatik metin güncelleme kapalı hâlini bu linkten indirebilirsiniz.

• teşekkürler isterseniz bunu konunuzda ekleyebilirsiniz belki benim gibi düşünenler vardır size kalmış. elinize sağlık denersem olumlu olumsuz geri dönüş yapacağım.

• pinkfox P kullanıcısına yanıt

oyunu anlamadan etmeden bitirdim ve bu sorun zaten dil seçneği olmayan oyunda beni iyice zıvanadan çıkardı. tercüme edene kadar yazılan yok oluyordu

• mrchaco M kullanıcısına yanıt

Peki çözüm nedir?

• pinkfox P kullanıcısına yanıt

oyun yapımcılarına şikayet etmek.

• hocam merhabalar benim yaşadığım bi sorun var oyun açılırken kırmızı rockstar logosu gelince sesler git gel oluyor oyun kapanıyor her türlü şeyi denedim, yönetici olarak başlattım ,tekrar yama kurulumu yaptım tekrar gerekli sistem dosyaları yükledim ama hep oyun kapanmaya devam etti çözümü var mıdır ?(eğer başka dostlarımıza cevap verdiyseniz affola)

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

Bu hassasiyetiniz için teşekkür ederim şahsım adına. Güncel metini an be an githubdan mı takip edebilirzi bu haliyle peki yenileri çıkınca? emeğinize sağlık muhteşem bir iş çıkarmışsınız şu ana kadar 3.cü oynayışım oyunu çok kaliteli bir çeviri.

• heavyblitzer kullanıcısına yanıt

Buraya tıklayarak Github sayfasına erişebilirsiniz. ".cache" uzantılı dosyaya tıklayıp sağ üst köşedeki ... işaretine tıklayıp "Download" seçeneğini seçtikten sonra dosyayı oyunun kurulu olduğu yere attığınızda çevirilerin en güncel hâliyle oynayabilirsiniz. Yorumunuz için de ben teşekkür ederim, iyi oyunlar dilerim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.