Yukarıda birkaç gün önce yazdığım mesajdaki her şeyi yaptınız mı? Yaptıysanız o istediğim yama dosyalarını atın, incelerim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba, çeviriyi tam olarak ne zaman tam sürüm olarak yayınlamayı planlıyorsunuz? |
|
Merhaba hocam. Yamayı kurduktan sonra mod kurunca yama çalışmıyor. Bu sorun için yapabileceğiniz birşey var mı? |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
![]() STEAM WITCHER REHBERLERİME GİTMEK İÇİN TIKLAYIN! ⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻ [STEAM: Routinues] ● [EA PLAY: Routinues] ● [UBISOFT: Routinues] ● [EPIC GAMES: Routinues] ● [GOG: Routinues] ● [Battle.Net: Routinues#2473] |
Merhabalar , RDR2 yi rockstardan satın aldım. Oyun normalde çalışıyordu Türkçe yamayı kurunca oyun acılmıyor, uyarıda vermiyor yetki ayarlarıda yaptım ama yok. Sonra yönetici olarak çalıştır diyince oyunun acıldığını farkettim bilgi. Stabil çalıyor.Emekleriniz için teşekkürler. |
Yorumlarınız için teşekkür ederim ve iyi oyunlar dilerim. 1 Mart 2025 Güncellemesi: OMFG EPIC tarafından oyun içindeki bölge adları dokuları Türkçeleştirildi. Emekleri için kendisine teşekkür ediyorum. Güncel sürümü kullanmak için yamayı kullanıyorsanız tekrar indirmeniz gerekmektedir. Trainer sayesinde pek çok yere ışınlanıp test ettiğimde herhangi bir eksiklik göremedim ama gözümden kaçtıysa geri bildiriminiz çok makbule geçer. ![]() ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Routinues -- 1 Mart 2025; 0:27:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
O dokulardaki dedikleriniz bölge adlarının kısaltılmışı diye biliyorum ama. NA, AM gibi kısaltmalar bildiğim kadarıyla New Austin ve Ambarino gibi bölgelerin kısaltılmış hâli. |
![]() STEAM WITCHER REHBERLERİME GİTMEK İÇİN TIKLAYIN! ⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻ [STEAM: Routinues] ● [EA PLAY: Routinues] ● [UBISOFT: Routinues] ● [EPIC GAMES: Routinues] ● [GOG: Routinues] ● [Battle.Net: Routinues#2473] |
He yok, zaman dilimini ayarlar menüsünün Genel bölümünden 12 veya 24 saat birimi olarak ayarlayabiliyorsunuz. :D İyi oyunlar dilerim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 1 Mart 2025; 15:2:48 > |
&quot;bir umut mudur yaşamak&quot;
|
Yorumunuz için ben teşekkür ederim. Fakat otomatik olarak güncelleme sadece oyun içindeki metinler için geçerli. Otomatik olarak doku dosyasını güncellemek gibi bir şey mümkün olmadığından en son sürümü manuel olarak indirip yeniden yüklemeniz gerekiyor. Spesifik olmak gerekirse, Türkçe yamanın zip dosyası içindeki "lml\TRTextues\stream" hedefine "feed_location.ytd" adlı yeni bir doku dosyası eklendi ve bu dosyayı oyunun kurulu olduğu yerdeki "lml\TRTextures\stream" hedefine atmanız gerekiyor. Umarım detaylandırıcı olmuştur. İyi oyunlar dilerim. :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhaba dün sorunsuz çalışan yama bugün font sorunu vermeye başladı ı harfleri kare şeklinde gözüküyor. oyun orijinal bu arada < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hundredeyes -- 5 Mart 2025; 14:55:11 > |
|
Türkçe yamanın zip dosyasına bu ve başka diğer sorunların çözümünü eklemiştim. Sizde yoksa yamayı ana sayfadan tekrar indirin, zip dosyasının içeriğini zamanla güncellemiştim ve sizdeki eski kalmış olabilir. |