Şimdi Ara

(Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
305
Cevap
62
Favori
79.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba öncelikle elinize sağlık. Oyunu yeni kurdum ve sizin yama ile oynamaya başlamaya karar verdim. Bir sorum olacak, oyunun tr yamasını ve giriş sahne tr yamasını uyguladım, sorunsuz şekilde. Fakat değişik font özelliğini kullanayım dediğimde, font dosyası 0 byte büyüklüğünde, içide boş gözüküyor. Normal midir bu? Oyun dosyalarının içine bu dosyayı attığımda ise oyunda font değişmedi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 1 Şubat 2025; 14:59:9 >

Merhaba. İçinin boş olması normaldir, oyuna girdiğinizde özel fontlar devreye girecektir.

• Türkçe yama için çok teşekkürler. Fakat bu türkçe yamayı veya başka bir yamayı yükleyince (biraz araştırma yaptım LML klasörü yani modu ) çılgınca kekeleme sorunu yapıyor. Bunu çözmenin bir yolu var mı? Yoksa oyunu türkçe yamasız oynamak zorundayım çünkü gerçekten çılgınca kekeleme yapıyor

Rica ederim ama hiçbir şey anlamadım. "Kekeleme" ne demek?

başkan "fps stuttering" dedikleri olay, fps normal akmıyor 130 fps'lerde stabil gezmiyor. Normalde türkçe yama olmadan FPS gayet düzgün bir biçimde akarken oyunda herhangi bir takılma olmadan, Türkçe yamayı kurunca yukarıda belirttiğim gibi LML modu devreye girince takılmalar başlıyor onun ifade ettim kekeleme diye yani "fps stuttering"

Yani bilmiyorum, böyle bir sorunla karşılaşmadım. Denemediyseniz Türkçe yamanın zip dosyasında verdiğim diğer LML sürümlerini deneyin, belki sizdeki oyunun kopyasıyla ilgili bir uyumsuzluğu vardır.

Yani genel olarak yurtdışı forumlarında LML klasörünün çok fazla kişide bu sorunu ortaya çıkardığını okudum. Bende o talihsiz gruptanım anlaşılan.

Türkçe yamanın zip dosyalarından oyunun klasörüne attığınız her şeyi silin. Tek bir dosya silinerek de oluyor olabilir ama emin değilim, o yüzden sorumluluk alamam ve riske girmemek için tüm dosyaları silmek en iyisi.

yama güncelleniyor diyor 1 saniye sonra oyunu da kapatıyor yamayı da anlamadım

battleye da kapalı diğer yamayı da sildim neden böyle yapıyor

@foxlenny "Yamanın Çalışmasında Sorunlar Oluyorsa" adlı klasörün içindeki her şeyi denedin mi? Sonuç hâlâ aynıysa oyunun kurulu olduğu klasördeki "asiloader.log" ve "myeasylog.log" adlı dosyaları veya onları metin belgesiyle açıp ekran görüntülerini bana özel mesaj yoluyla at, detaylı olarak inceleyip bir yolunu bulabiliriz.

Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | Nvidia RTX 4070 Ti Super | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
  • brnbry kullanıcısına yanıt

Satın alınan platform fark etmeksizin hepsiyle uyumludur, denenmiştir.

Teşekkürler, cevaba göre alacaktım Epic'ten de  

Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | Nvidia RTX 4070 Ti Super | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
  • Emeğinize sağlık maalesef bende yama çalışmadı yamayı kurunca oyun açılmıyor sanırım asi dosyasında bir uyumsuzluk var onu sildikten sonra oyun açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 14 Şubat 2025; 0:12:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yama çalışmadı üstelik oyunumu da bozdu. Nasıl silebilirim yamayı destek verirseniz sevinirim. Düzeltme: Teker teker sildim düzeldi oyunum. Epic üzerinden oynuyorum fakat direkt hata veriyor oyun hiç açılmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetişte1 -- 14 Şubat 2025; 10:5:8 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.