Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
150.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

Bende hafta sonu boyunca oynadım oyunu, beklediğimden daha güzel bir oyun çıkarmış rockstar, başta tereddütlerim vardı gta yı çok sevmediğim için ama hepsi boşunaymış. Dün deli para yaptım five finger filletten, sanırım para yapmanın en kolay yolu bu, habire 100 dolar koyarak ortaya yarım saat gibi bir zamanda 3000 dolar para kastım. Avlanmakta inanılmaz zevkli olmuş, dead eye targeting mükemmel, bu yıl oynadığım en iyi oyunlardan biri, mass effect 2 ile beraber goty için yarışır....

Üstat oyun güzelde onlinesi olmamış gta gibi death mach yok mesela büyük haritada tek başına dolaş dur yada arkadaşlarınla botlara karşı oyna hiç olmamış umarım yama ile düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: çapari

Üstat
    quote:

Bende hafta sonu boyunca oynadım oyunu, beklediğimden daha güzel bir oyun çıkarmış rockstar, başta tereddütlerim vardı gta yı çok sevmediğim için ama hepsi boşunaymış. Dün deli para yaptım five finger filletten, sanırım para yapmanın en kolay yolu bu, habire 100 dolar koyarak ortaya yarım saat gibi bir zamanda 3000 dolar para kastım. Avlanmakta inanılmaz zevkli olmuş, dead eye targeting mükemmel, bu yıl oynadığım en iyi oyunlardan biri, mass effect 2 ile beraber goty için yarışır....

Üstat oyun güzelde onlinesi olmamış gta gibi death mach yok mesela büyük haritada tek başına dolaş dur yada arkadaşlarınla botlara karşı oyna hiç olmamış umarım yama ile düzelir

Daha hiç girmedim multisine, multide sanırım eşşekle başlıyormuşuz, warhorse dan inipde eşşeğe binmek pek işime gelmiyor açıkçası Küçük oyunlara dadandım birde devamlı dolaşıyorum, 9 saattir oynuyorum ve daha %20 si tamamlandı oyunun, uzun süre gider bu oyun bana.

Birde yakında çıkacak olan multiplayer co-op dlc si bedava olacakmış, onla biraz daha multisi güzelleşir heralde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çapari

Üstat
    quote:

Daha hiç girmedim multisine, multide sanırım eşşekle başlıyormuşuz, warhorse dan inipde eşşeğe binmek pek işime gelmiyor açıkçası Küçük oyunlara dadandım birde devamlı dolaşıyorum, 9 saattir oynuyorum ve daha %20 si tamamlandı oyunun, uzun süre gider bu oyun bana.

Birde yakında çıkacak olan multiplayer co-op dlc si bedava olacakmış, onla biraz daha multisi güzelleşir heralde.

Zaten tek ümidimiz o dlc inşallah onla multiyi toparlarlar bu kadar güzel atmosfer yap oynanış herşey çok güzel serverler de bir araya geleme olacak iş deil millet online giriyor arkadaşları ile karşıdaki çete bot yabancılarda olsa koca haritada 4-5 kişi bulbulabilirsen eşek i kafana takma az bisüre oynayınca eşek yerini katıra bırakıyor bence multide rank kaski silah vs bütün hepsini aç co-up zevkli olursa işe yarar

• Spoıler yok merak etmeyın Rockstar gercekten oyun sonlarını mukemmel tasarlıyor. Daha credıts ekranı cıkmadı. sanırım bır gorevım daha var. ama her seferınde bu oyun sonu dıye sıgara yaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Spoıler yok merak etmeyın Rockstar gercekten oyun sonlarını mukemmel tasarlıyor. Daha credıts ekranı cıkmadı. sanırım bır gorevım daha var. ama her seferınde bu oyun sonu dıye sıgara yaktım.

Sen sigara yakmak için bahane üretmişsin kendine, bende poker oynarken yakıyorum bi tane iyice havaya sokuyor
  • Gerçekten çok güzel bir oyun yapmış rockstar. Gta havasında mükemmel bir vahşi batı oyunu.
  • ya arkadaşlar, black jack oynadım bi yığın 350 dolardan 400 e çıkardım apramı sonra oyundan çıktım ve param eski halindeydi :/ nedir olay?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madozan

ya arkadaşlar, black jack oynadım bi yığın 350 dolardan 400 e çıkardım apramı sonra oyundan çıktım ve param eski halindeydi :/ nedir olay?

Oyunu save lemediysen çıkmadan eski haline dönmüş olabilir, ya da auto save i devre dışı bıraktıysanda savelememiş ve o yüzden son saveden başlamış olabilir. Birde benim gta 4 oynarken yaşadığım bir şey: xbxo ı kapatıp fişini çektiğim zaman ve tekrar çalıştırdığımda eğer live a bağlamazsam tarihi ve saati fabrika ayarlarına geri dödürüyordu, oyunu 2005 te oynamış gibi gözüktüğümden ve son saveden başladığı için oyun önceki 2009 olan save lerimden başlıyordu son save olmamasına rağmen, böylede olmuş olabilir.
  • online oynmarken sağ tarafta oyun mod ları var arkadaşlar bazıları kilitli nasıl açıcaz ve onlar nedir nasıl modlardır mevcud modlar da iyi ama merak ediyor insan
  • yok oyundan çıktım derken blackjack den çıktım demek istemştm :)
  • ne eksantrik işler oluyor yahu bu oyunda her an yeni bişey :)

daha yeni kapkara bir atı evcilleştirdim , bağladım güzelce falan , sonra şehirde geziniyordum atla şöyle gösteriş yapa yapa , birden arsızın biri atınüstün çekti beni atımı çaldı gidiyor , tabanvay koşmaya başladım peşinden , sonra birden aklıma geldi bir ıslık öttüriyim dedim , bizim at herifi bir attıki üstünden görülmeye değerdi ... adam tabana kuvvet kaçmaya başladı busefer
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madozan

ya arkadaşlar, black jack oynadım bi yığın 350 dolardan 400 e çıkardım apramı sonra oyundan çıktım ve param eski halindeydi :/ nedir olay?

Oyunu save lemediysen çıkmadan eski haline dönmüş olabilir, ya da auto save i devre dışı bıraktıysanda savelememiş ve o yüzden son saveden başlamış olabilir. Birde benim gta 4 oynarken yaşadığım bir şey: xbxo ı kapatıp fişini çektiğim zaman ve tekrar çalıştırdığımda eğer live a bağlamazsam tarihi ve saati fabrika ayarlarına geri dödürüyordu, oyunu 2005 te oynamış gibi gözüktüğümden ve son saveden başladığı için oyun önceki 2009 olan save lerimden başlıyordu son save olmamasına rağmen, böylede olmuş olabilir.

Olay tamamen bundan kaynaklı. Önceki sayfalarda bazıları da 2-3 görev geçtim ama geriden başladım demiş. Live bağlantısı yoksa aleti her açtığında 2005'e geri dönüyor zamanı. Saate göre de kaydettiğinden son tarihe göre başlatıyor oyunu...

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

ne eksantrik işler oluyor yahu bu oyunda her an yeni bişey :)

daha yeni kapkara bir atı evcilleştirdim , bağladım güzelce falan , sonra şehirde geziniyordum atla şöyle gösteriş yapa yapa , birden arsızın biri atınüstün çekti beni atımı çaldı gidiyor , tabanvay koşmaya başladım peşinden , sonra birden aklıma geldi bir ıslık öttüriyim dedim , bizim at herifi bir attıki üstünden görülmeye değerdi ... adam tabana kuvvet kaçmaya başladı busefer

çok süpermiş ya
    harbiden süper bi oyunla karşı karşıyayız

• Nası rockstar oyunu bu yahu,delikanlının hiç çapkınlığı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

Nası rockstar oyunu bu yahu,delikanlının hiç çapkınlığı yok

Adam aile babası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Adam aile babası...

onu diyom işte,nası olduda rockstar böyle efendi bir karakter yaratabildi genelde hep zibidi tipler yapar

• aynen bu sefer Rock* edepli, eli ayağı düzgün aile babası yapmış karısını ve çocuklarını seven, karısından başka hatun görmeyen biri ... çok gittim hatunlara felan ama elemanda tık yok..

yoksa bu eleman yalan söylüyorda başka birşeymi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Adam aile babası...

onu diyom işte,nası olduda rockstar böyle efendi bir karakter yaratabildi genelde hep zibidi tipler yapar

Mature +17 rating almamak için yapmışlardır diyeceğim ama gene de +17 yaş sınırı var oyunda. Valla ben de anlamadım neden yaptıklarını. Değişiklik istemişlerdir belki...

• Bişey sorucam ben, bu evcilleştirdiğimiz atları satabiliyormuyuz, vede satın aldığımız atlardaki gibi sertifikası oluyormu, yapılabiliyormu? Bi kaç tane hoşuma gitti evcilleştirdim ama ya ölüyorlar ya da ben gene warhors a bindiğim zaman bir daha ne görüyorum nede çağırabiliyoum onları.
  • quote:

Bişey sorucam ben, bu evcilleştirdiğimiz atları satabiliyormuyuz, vede satın aldığımız atlardaki gibi sertifikası oluyormu, yapılabiliyormu? Bi kaç tane hoşuma gitti evcilleştirdim ama ya ölüyorlar ya da ben gene warhors a bindiğim zaman bir daha ne görüyorum nede çağırabiliyoum onları.

yaban atları diyorsan onları evcilleştirip bir yere bağlayınca direk senin oluyorlar diye biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.