Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
150.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tren raylarına adam bağlamayı deneyen oldumu,her şey var ya belki oda vardır
  • tren raylarına adam bağlama var , ben yapmadım ama izlemiştim

bu arada biri söylüyordu , "üst kattan atımızın tepesine atlasak güzel olur" ... oda oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali76

ya ben atı satın alıyorum ama hiç bi yerde göremiyorum aldıktan sonra ne yapacam nereye gidecem

atı aldıktan sonra select tuşuyla inventory'e giriyorsun, orada atı satın aldığın kağıt var, onu kullanınca senin at geliyor, sonra güle güle biniyorsun atın ölürse yine aynı kağıdı kullanıp atını çağırabiliyorsun...
  • çok süper bi oyun arkadaşlar multiplayer da beraber oynamak isteyenler psn: egemenurl
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezocan

quote:

Orijinalden alıntı: mali76

ya ben atı satın alıyorum ama hiç bi yerde göremiyorum aldıktan sonra ne yapacam nereye gidecem

atı aldıktan sonra select tuşuyla inventory'e giriyorsun, orada atı satın aldığın kağıt var, onu kullanınca senin at geliyor, sonra güle güle biniyorsun atın ölürse yine aynı kağıdı kullanıp atını çağırabiliyorsun...

çok sağol yüzbaşım

• çatıdan atıma atlamıştım. o olaydan sonra oyunu daha da bitmeye başladım yav. Çatıdayken ıslık çalıp çağırın atı hemen altınıza gelicek büyük ihtimal sonra da atlayın aşağıya yürüyerek bırakın kendinizi.

Birde şu tren raylarına nasıl adam bağlıyoruz? adam yakalayıp bağladıktan sonra raylara getircez sanırım. Ben hırsızlık yapan bi adamı sanırım yakaladım ellerini falan bağladım ama raylara götüresim gelmedi:D:D
  • @mali76 rica ederim hocam

quote:

Orijinalden alıntı: PoZiGaMeR

çatıdan atıma atlamıştım. o olaydan sonra oyunu daha da bitmeye başladım yav. Çatıdayken ıslık çalıp çağırın atı hemen altınıza gelicek büyük ihtimal sonra da atlayın aşağıya yürüyerek bırakın kendinizi.

Birde şu tren raylarına nasıl adam bağlıyoruz? adam yakalayıp bağladıktan sonra raylara getircez sanırım. Ben hırsızlık yapan bi adamı sanırım yakaladım ellerini falan bağladım ama raylara götüresim gelmedi:D:D

Raylara bağlamıyoruz adamı üzerine bırakıyoruz, tren ezince de achievement veriyor

• arkadaslar kıyametı acmam ıcın purshace a suit from the tailor in thives land gibi bırsey yazıyor.bolgedeki terziden kıyafeti al dıyor tamam da bolgeyı aradım taradım terzı falan gostermıyor.daha acılmadı mı acaba anlamadım yardımcı olacak var mıdır?

EDIT: arkadaslar bırde bagladıgımız bandananın avantajı nedır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winterice -- 2 Haziran 2010; 22:15:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

Ben yüzde 70 küsürlere falan geldim.Dvd im gümledi maalesef devam edemiyorum.Keşke hdd ye yükleseydim diye paralıyorum kendimi.. .

dvdnin markası neydi?

Verbatim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winterice

arkadaslar kıyametı acmam ıcın purshace a suit from the tailor in thives land gibi bırsey yazıyor.bolgedeki terziden kıyafeti al dıyor tamam da bolgeyı aradım taradım terzı falan gostermıyor.daha acılmadı mı acaba anlamadım yardımcı olacak var mıdır?

Thives Land'ın ilersinde makas işaretli yerden alacaksın. Diğer görevlerini yapmadıysan çıkmamış olabilir ya da gece vakti veya pazar gününe denk gelmiş olabilirsin. Bandana takınca fame ve honor düşmüyor veya yükselmiyor. İstediğin gibi piskopatlık yapabilirsin. Ayrıca tanınmadığından başına ödül konmuyor...

• arkadaslar,

onceden cok bahseden olmustur belki ama yazilanlarin tamamini okuyamadim. tekrar olduysa affola.

benim gibi oyundan ilk baslarda cok zevk alamayan arkadaslara bi tavsiyem olacak. Tez canli davranip serifin gorevlerine, ana hikayeyi bitirmeye oynamayin. oncelikle ilk tanisigimiz hatunun size verdigi kucuk gorevleri bitirin. cunku bu gorevlerin sonunde kement atm, dead-eye gibi ozellikleri kazaniyorsunuz. Kement atma ozelligi olunca haydutlari sag teslim etme, dead-eye olunca da dusmanlari cok daha kolay oldurebilme sansiniz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

arkadaslar kıyametı acmam ıcın purshace a suit from the tailor in thives land gibi bırsey yazıyor.bolgedeki terziden kıyafeti al dıyor tamam da bolgeyı aradım taradım terzı falan gostermıyor.daha acılmadı mı acaba anlamadım yardımcı olacak var mıdır?

Thives Land'ın ilersinde makas işaretli yerden alacaksın. Diğer görevlerini yapmadıysan çıkmamış olabilir ya da gece vakti veya pazar gününe denk gelmiş olabilirsin. Bandana takınca fame ve honor düşmüyor veya yükselmiyor. İstediğin gibi piskopatlık yapabilirsin. Ayrıca tanınmadığından başına ödül konmuyor...

cok tesekkur ederım

• Wanted Alemlerine baya daldım 500 $'a kadr çıkmıştım Jony Lesh hesabı Anaında yakalayıp vuruyorlar kaçamadım :)
  • bu uçcuz bucaksız çöllere yarı çıplak dolanan hatunlar ne ayak yahu ? birde yakaladılarmı atı alıp kaçmaya çalışıyorlar :)
  • Arkadaşlar,bu tall trees kısmı yüzde kaçta açılıyo ?
  • Oyunu %84 bitirdim %100 için kassam mı acep?
  • Kas kas, yetiştin bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 3 Haziran 2010; 14:07:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

cok tesekkur ederım

Rica ederim...

• Red Dead Redemption Video İnceleme

http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Red_Dead_Redemption_Video_inceleme-1198.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 3 Haziran 2010; 15:50:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoZiGaMeR

çatıdan atıma atlamıştım. o olaydan sonra oyunu daha da bitmeye başladım yav. Çatıdayken ıslık çalıp çağırın atı hemen altınıza gelicek büyük ihtimal sonra da atlayın aşağıya yürüyerek bırakın kendinizi.

Bende bi tane tepe arasını temizliyordum bi kaç gün önce. Atı ta vadinin başında bırakmıştım. Sonra ata ıslığı caldım gelirkende koşmaya başladım. Hoplayıp zıplıyorum derken tepeden aşşağa düştüm. Pat o arada at altımdan geçiyomuş direk ata bindi böle OHA diye kaldım sonrada tv karşısında gayet cool bi şekilde takıldım o baldan sonra =)

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.