Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (495. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.944
Cevap
277
Favori
473.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben daha hiç bir eve girmedim korkumdan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rehber işi çok soruluyor ama çok zahmetli, ki bu oyun için ekstra zahmetli bir iş vakit yaratmak da zor, söz vermeyeyim fırsat bulursam bir şeyler yapmaya çalışırım.
  • Oyundaki kilitli kapıları açmanın bir yolu varmı arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supressor

Ben daha hiç bir eve girmedim korkumdan
    Dağlarda boş evler oluyor onları deneyebilirsin ben öyle yapıyorum. kasabada ise gece olmasını bekliyorum :D riskli tabi :D
  • turki5hmo kullanıcısına yanıt
    Aradığın cihazla uyumlu olmadığı için çıkmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi şaka gibi ya kuzey tarafında legendary whiite bison u öldürdüm. Ölmek üzereyken göle koştu. Sonra gölün içine battı ağırlığından. Yalan oldu kafayı yiyorum

• War horseu aldım ama çok hantal, birde az dizginlediğimde isyan bayrağını çekiyor. Hızıda kabul edilebilir değil. Şu arap atlarının peşine düşeceğim.

• Gold bar olayını yapmışım. 4 tane gold bar alıp gölün yanına kamp kuruyum dedim. Arkadan iki kişi yaklaşıp tehdit ettiler. Sonuç sağ köşede saklı

Kimse Artur Reise yamuk yapamaz

RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]

• Tenebrio kullanıcısına yanıt
    Grafiklere bak ya sanki fotoğraf makinesiyle çekilmiş gibi.

• Arkadaşlar bir öküz avladım ben bunu bütün olarak nasıl götüreceğim veya götürülebiliyormu ?
    Edit : götürülemiyor maalesef kayboldu halbuki bundan ne et çıkardı kamp için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 28 Ekim 2018; 15:16:42 >
  • Arkadaslar bu oyunu witcherla karsilastirarak ayıp ediyorsunuz witchera witcher kim bu rdr kim witcher; a dan b ye bnin isini gordukten sonra c ye cnin işini gordukten sonra a daki gorevi yaptigimiz oyun hemde oyle bir oyunki kombolari cesit cesit bol animasyonlu bu kadar bol animasyonlu uzun uzun seyahat ettigimiz super cizimli yaratiklari kestigimiz bi efsane ayip yahu rdr ye rakip diyosunuz ama witchera ayip

• Tenebrio kullanıcısına yanıt
    Makine nedir hocam. Slim ?

• arkadaşlar ded eye açtığımda düşmanları tek tek işaretleyemiyorum artık neden böyle oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korgeneral1071

Makine nedir hocam. Slim ?
    Eski kasanın mat modeli. Ekran görüntüsü alırken kötü çıktı sebebini bilmiyorum
  • Bu oyunu gerçekten sabırsızlanıyorum oynamak için fakat gerçekten herkesin anlayabileceği ve kolay dilli bir rehber hazırlanırsa harika olacak. Rehberimizi bekliyoruz RDR2 için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Grafiklere bak ya sanki fotoğraf makinesiyle çekilmiş gibi.
    Oynarken daha iyi, ekran görüntüsü alınca kötü çıkmış
  • Aslında bir konu açsak, rehber, ipuçları vs herkes bildiğini yazsa konu sahibine sadece toplamak kalır.

• Arkadaşlar bu ayı avı görevinde ayıyı öldüremedim.Sonra gölde balığı silahla vurdum. Ancak ayının olduğu bölgeye gittim balığı yem olarak koydum. Ayı bir daha o bölgeye gelmedi. Ne yapabilirim çevrede de bulamadım.

• Arthur'u ilk görünce bu adam fazla kalas gibi demiştim ama oynayınca alışılıyormuş ya sevdim karakteri

• Bugün kamp için çalışalım, saman vs şeyleri atlara verdim, geyik avlayıp donate ettim, varsa görevleri yapacağım vs vs

Bu arada biraz gezdim de harita biraz küçük gelmeye başladı, DLC ile genişler mi acaba, bu oyunun DLC sine her türlü rakamı veririm sıkıntı yok, oyun yeterki böyle olsun, yıllarca genişletsinler sadece bu oyunu oynarım, no problem

• 
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.