Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (824. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 822823824825826
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Reshade kullanabilirsin keskinleştirme ve tozlu bulanık efektleri kaldırabilir oyun renk tonunu daha gerçekci yapabilirsin

Ayrıca dlss veya fsr kullanmayacaksan taa nında keskinlik ayarı var oyun içinde

( altta hafif bir reshade kullanımı + 2k dlss kalite şuan bendeki oyun )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Aralık 2022; 2:11:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• steamden oynamak mı yoksa ilaçlı sürüm mü oynamalıyım , fps drop stutter gibi sorunlar oluyorsa eğer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 13 Aralık 2022; 16:21:4 >
  • rerea kullanıcısına yanıt

Steam üzerinden oynuyorum herhangi bir problem yok. 1660 ti ve 12700f ikilisiyle akıyor ultraya yakın ayarlarda. 60 fps altına düşmedi henüz ve genelde 70-80-90 fpslerde geziyor. Optimizasyon işini halletti Rockstar. Darısı ilk oyunu pcye getirmelerine ama pek umudum yok.

3060ti 5600x ile 1440p rtx on 60fps altına düşmeden akar mıyım ?

sorunsuz sabit 60 fps alırsınız ama bir yerden bir yere atla giderken ara ara micro stutter oluyor bende. ayrıca şehirlerde de bazı bölümlerde düşüşler yaşanmakta. bu durum oyunun mu sorunu yoksa bende mi problem var bilemiyorum.

fps olarak bakınca görünürde 2 fps düşüyor ama 30 düşmüş gibi hissiyat veriyor bu micro stutterlar maalesef. yani keşke oyunda bu sorun olacağına 30 fps stuttersız sabit oynasaydık dedirtiyor bazen.

• ben bi yama kurdum buradaki bazı ayarlar falan ingilizce hala. sizin kurduğunuz yama hangisi hocam ?

• OkanDRDYK kullanıcısına yanıt

Makine çevirinin çevirisi, yükleme nasıl yapılacağı yazıyor. Yamayı il kurduğunuzda oyun dx12 de çalıştırın yamayı kurup bir kere çalıştıdıktan sonra vulkana geçebilrisiniz.

• Arkadaşlar bir türkçe yama buldum geçen sanırım daha önce elle çevrilip piyasaya sürülemeyen yama imiş isteyen olursa atayım özelden yama dört dörtlük ve direk dosyaları at çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sroad kullanıcısına yanıt
    İşte acaba sorun steamden oynadıgınız için mi diyorum, ilaçlı oynayanlarda bu stutter yoksa o daha mantıklı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ilaçlısını denemedim o konuda bilgim yok maalesef ve oyunu steam'den almıştım. redditte falan da bu sorundan bahsedildiğini gördüm sanırım bana özel değilmiş. görünürde hiçbir fps sorunu olmamasına rağmen bazı anlarda hissedilen ciddi performans düşüşleri oluyor. oyunun oynanabilirliğini baltalamıyor ama can sıkıyor biraz.

işin garibi bu durum mesela çatışma gibi daha hareketli anlarda olmayabiliyor ama atla giderken kesin oluyor.

• MrVader kullanıcısına yanıt

Bir tuş var ona basarsan oyun sinamatik görüntüye geçiyor o zaman at otomatik koşuyor. Yalnız o sırada ufak tefek görevleri kaçırma olasılığın yüksek. Bir de ekip halinde bir yere giderken işe yaramıyor ve mecbur a tuşuna basmak zorundasın.

Dediğim şekilde dışında başka bir yolu yok.

Türkçe yama şuan için sadece Pc için var. Konsol için henüz çıkmadı. Konsollarda da var sanılma sebebi genelde konsollarda oyun oynayan bazı youtube kanalların oyunu Türkçe olarak oynamalarından ve bilgisayarda oynamalarına rağmen bunu belirtmemelerinden kaynaklı bir durum.

KONSOLOG isminde bir youtube kanalı var. PS yani konsolda oyun oynayan bir arkadaş. Kanalı konsol oyunları üzerine bir kanal. O kanalın sahibi geçtiğimiz aylarda RDR2 Türkçe olarak oynayıp videosunu paylaştı. Yorumlarda bazı arkadaşlar her zaman olduğu gibi konsolda oynuyor sanıp Türkçe yamasını nereden buldun diye sormuşlardı. Sorulması üzerine Bilgisayarda oynuyorum diye cevap yazmıştı.

Konsol yaması üzerine çalışılıyorsa çıkar bir ara.

• Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 19 Aralık 2022; 1:9:10 >

• müfreze dağı sarar
    dağda kaçaklar arar
    geçit vermez kayalar
    hızlan be arthur morgan

dağda kızıl ot biter
    içinde keklik öter
    eşkıyadan da beter
    uslan be arthur morgan

kıvırcık saçlarına
    kar düşmüş uçlarına
    dağın yamaçlarına
    yaslan be arthur morgan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu Epic Games'den bugün almayı düşünüyorum.İlk defa Pc aldım ve Pc haftasonu gelir.Daha önce Pc kullanmadım o yüzden ayarları bilmiyorum ama bu oyunu altyazılı oynamak istiyorum.Konsolda daha önce 100 saat oynamıştım.Aldığım Pc 1080 ultra 60 fps civarı veriyor bu oyunda.Hangi ayarları yapmam gerekiyor altyazı ve grafik için yardımcı olabilecek biri varmı acaba.Birde dualsense kontrolcü kullanmak istiyorum oyunda mümkün mü ?

• discord makine çeviri grupundan yama yükleyici v17 aracı yükleyin. Araç içinde rdr2 seçip oyunun yüklü olduğu dosyayı yada exe dosyasını seçip yamayı kurun. Yama nın exe masaütüne kısayolunu açın. Oyuna girmeden yama programını açıp font fixe butonun tıkalyın sonra oyunu açın oynayın. Oyun içinde altyazıları açmanız lazım. Makine çevirisi grubunun rdr2 çevirisi el çevirisidi, kalitelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 20 Aralık 2022; 13:42:39 >

Yansıma ayarlarını ve su fiziğini düşürüp diğer ayarlar full'deyken stabil 60 fps alıyorum. Yansıma ayarlarıyla su ayarlarını yükseltince akarsu kısmlarında atla geçerken 50 fps ye falan düşüyor. Aynı şekilde şehir ortamına vs. girince de oluyor. Ben yansıma (reflection) ayarlarını düşürüyorum oyunda. Fazla ihtiyacım olmuyor çünkü. 1440p Rtx on aynı sistemle 60-65 fps stabil alıyorum o şekilde.

• Tam olarak neresinde. 2 gün önce baktım kanala v14 görünüyordu. v17 göremedim

• 
Sayfa: önceki 822823824825826
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.