Ya ben aksine çatışmalardan sıkıldım zaten. Koştur koştur adam vura döndü oyun. Max Payne 3 mü oynuyoruz anlamadım. Max Payne 3'ün havalimanı sahnesini hatırlatan onlarca sahne vardı oyunda. ![]() Music from the ending epilogue of Red Dead Redemption 2. https://www.youtube.com/watch?v=9Y9wuCyMkFk< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 25 Aralık 2022; 14:29:35 > |
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (826. sayfa)

-
-
İlk oyunda hemen hemen böyleydi hocam çatışmalar boldu
Zaten vahşi batı kovboy oyununda bol bol çatışma olur oyunun başlarında roman okumaktan bıkmıştık :)
Bakalım ilk oyunu da getirecekler mi pcye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar merhaba normal düzgün Türkçe yaması var mı oyunun? Eğer var ise nereden indirdiğinizi yazarsanız sevinirim. Ayrıca Türkçe yama ile başarımlar kapanır mı kullanırsam?
-
Selamlar hocam. Yaklaşık 80 saattir oynuyorum sıfır sıkıntı. Gayet başarılı. Başarımlar da kapanmıyor.
yirmidorduncukromozomyoutube
Açıklamayı okuyun arkadaşlar lütfen. İndirme linkinde verdiğim , indireceğiniz rar dosyası içinde herhangi bir .exe uzantılı dosya olmadan direk klasör içindekileri rdr2'nin kurulu olduğu yere kopyalayıp karşınıza çıkan sorulara 'evet' diyerek kurulumu tamamlayabilirsiniz.Yedekleme cart curt bu muhabbetleri geçelim.Acımadan yapıştırın. Yok efendim,' Önce font fix''i aç ,sonra hemen arkasından oyunu aç,' ''Önce launcher'ı çalıştır , sonra hemen font fix'e bas'' gibi tuhaf mücadelelere girmenize gerek kalmadan, tamamen Türkçe ve güzel bir çeviri ile oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. :) Windows 10'un kendi virüs koruması dışında herhangi bir virüs programı kullanmıyorum ve herhangi bir şekilde dosyalarda tehdit algılamıyor. Şayet herhangi bir antivirüs programı kullanıyorsanız , dosyaları klasöre çıkarttığınız vakit silme yapıp yapmayacağını , tehdit olarak algılayıp algılamayacağını da bilemiyorum. Bu durumları da göz önünde bulundurun lütfen. Bugüne kadar ufak çaplı gelen bütün güncellemelerde herhangi bir bozulma da meydana gelmeden oynamaya devam ettim. Videoyu çektiğim gün Rockstar Launcher'a bir güncelleme gelmişti ve biraz uzun sürdüğü için , o kısmı uzun tutup sizleri bekletmek istemedim. Arada bir müzik değişimi olup garipseyen arkadaşlara ithafen belirtmek istedim : ) İndirme Linki: https://www.dosya.tc/server40/jzuoka/Red_Dead_Redemption_2.rar.html Dipnot: Videodakinden haricen farklı bir platformdan oynayan arkadaşlar için şunu belirteyim. Kendim diğer platformlardan denemedim. Ama herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum. Neticede aynı dosyalar. Konumları farklı. Aşağıya epic Games platformunun dosya konumunu atacağım. Oradan erişebilirsiniz. Zira bu belirteceğim konum , yükleme yaparken herhangi bir değişim yapmadığınız takdirde olası yükleme konumudur. Epic Games : C:\Program Files\Epic Games\[Oyun Adı] Sevgiler..https://www.youtube.com/watch?v=9BXAcOW7Wzw -
Merhaba hocam teşekkür ederim yardımınız için.
-
-
-
-
-
Arkadaşlar selam yaklaşık 25 saatlik oyun tecrübem var daha yeniyim yani ,
2 kanpın ilk görevlerinde karakterler takılıyor nedendir başına gelen varmı ?
mesela kamptdan sadie adlı karakterle at arabasıyka kasabaya gidip posta gönderdik , dönüşte yolumuzu haydutlar kesti heepsini öldürdüm, burada saidinin at arabasına binip devam etmesi lazım ama put gibi duruyor. keza 2.görevdede kanun adamlarına yardım ederken trenin üstünde suçluyu dövmem gerekirken onda da put gibi duruyor ve hikaye devam etmiyor.
çözüm varmı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geecce -- 28 Aralık 2022; 22:40:17 >
-
-
Mesela Bilet satıcısının ekranında çıkması gereken yazılar
1.resimdeki gibi olması gerekirken
bende 2 .resimdeki gibi eksik. dikkat ederseniz demir parmaklıklarda yok.
Not: Oyun orjinaldir.
-
Adamı tren istansyonunda tuttu bırakmıyor. hangi tuşa bassam nafile ,
-
Bu saç modeli hangi model ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun vanilla sürümünde yok,aşağıda ki linkini attığım moddan geliyordu diye hatırlıyorum.
-
Bu mesajınız ve sonrasında dediklerinizi hiç yaşamadım. Oyunu 3 defa bitirmiş biri olarak. Ama son güncellemeden sonra böyle bir sorun olduysa bilemiyorum. Çünkü o oyunu baya bir zamandır oynamıyorum.
Bu arada son güncelleme sonrası oyunun ekran kartı ram kullanımı artmış sanırım. Gecen gün bir şeye bakmak için açtım 1-2 ayarı kısmam gerekti. 4 GB Ram'li 1050 GT kullanıyorum. Mevcut ayarlarımda oyun 3.8 Ram kullanılır en fazla diyordu. Son güncelleme sonrası mevcut ayarlarımda Ram gereksinimi 4.2 GB çıkmış.
-
Sadie küsmüş çünkü tüm adamları siz vurmuşsunuz.
Merhaba oyunda nadir hayvanların deri satmayip ya da esyalarda olabilir bir sandık veya depoya atıp saklama gibi durun mevcut mu?
eğer legendary hayvanlar için sorduysanız bunu ne amaçla istediğinizi tam anlayamadım. bu hayvanların derileri sadece trapper'a satılıyor ve bu sayede de ondan çeşitli giysiler alınabiliyor. yani depolamanın bir avantajı yok oyunda.
eğer nadirden kasıt perfect seviyesindeki hayvan derileriyse, onları da yine trapper ya da çanta geliştirmesi için pearson'a bağışlanabilir. diğer derilerin ise bir esprisi yok, fiyat olarak da ucuza gittikleri için yerden almaya bile gerek olmuyor. oyundaki bazı animasyonların geçilemiyor olması belli bir saat oynadıktan sonra sinir bozucu olmaya başladı benim için o yüzden artık birçok şeyi toplamıyorum hiç.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X