< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (823. sayfa)

-
-
3070 ti gelince başlayacaktım sözde ama sabredemedim. 1660 ti fena oynatmıyor. Tam benim oyunum bu, defalarca Deadwood izleyip bitirmiş birisi olarak bayıldım tek kelimeyle. Çok geç bile kaldım zaten oynamak için.
İlk oyunu pcde Xbox 360 emülatörü mü yoksa Ps3 emülatörü mü iyi oynatıyor? Türkçe yaması da vardı galiba konsol için. Deneyen var mı ilk oyunu da bir oynayayım diyorum.
-
Epilogue bölümlerini de bitirdim. Gayet tatmin edici bir sonla bitti. Çok uzun western bir film yapmışlar. Bu bölümleri de John ile oynamak keyifliydi. İlk kez oynadığım için ana hikaye üzerinden gittim. Western türünde bunun alternatifi olan bir oyun yok. Bu kalitede yapılması da çok zor. Ama bir şey söylemem gerekirse, benim için hissettirdikleri bakımından Witcher 3 halen birinci sırada. Mass Effect serisini de buna ekleyebilirim. Last of Us oynamadım ama onu da seveceğimi düşünüyorum. Özellikle ikinci oyunu. Şu an için teknik olarak en iyi açık dünya oyun Rdr 2 kesinlikle. İleride uygun zaman olduğunda tekrar oynamak isterim. Neyse tavsiye ederim bu şaheseri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 12 Aralık 2022; 14:14:22 > -
Xbox emülatör daha iyi oynatır bu sadece rdr için değil hemen hemen tüm oyunlar için geçerli. Ps3 oyunları PC’de düzgün oynanmıyor hatta öyle illet bir konsol ki bırak pcyi ps4 e bile zar zor port edebiliyorlar last of us da böyle bir durum olmuştu. Türkçe yaması henüz çıkmadı yamayı yapan arkadaş yılbaşında çıkacağını söylüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E yok artık ya bu nasıl detay
https://www.youtube.com/shorts/AAx4LgReMv4?feature=share
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu başıma geldi. En çok at nalı takan birine selam veriyosun ,at tepip öldürüyor elemanı ya kopuyorum o ana.
-
-
oyuna yeni başladım xbox koluyla oynuyorumda at sürme olayının bir kısayolu felan yokmu sürekli A tuşuna ard arda basıyorum atı koşturmak için buda hem yoruyor hemde oyundan soğutuyor varmıdır bunun bir tekniği modu vs ?
-
fsr 2.0 açıyosun oyun ultraya yakın 60-80 fpas arası oynuyosun. Oyunun TAA bulanıklılığıda gidiyor. bu oyunu fsar açamdan oynamak için 2k ölçek yükselterek oynamak lazım.
-
Deneyeyim bir aksam. Sahi cok bulanik goruntu. Diger turlu de tirtik oluyor.
1660 ti ile nasil fsr acacagim peki amd destekli ozellikmis bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 12 Aralık 2022; 12:5:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
FSR AMD’nin kullandığı bir sistem evet ama Nvidia kartlarda da açabilirsin. Amd Nvidia gibi değil dlss i hem kendine özel yaptılar hem belirli kartlarda kullandırıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oo sahane o zaman. Sahiden su grafik kalitesini ve fps degerini bir tik bile olsa arttirabilirsem zevkten ters takla atarim.
Gerci tatminkar bir seviyede oynatiyor ama neden daha iyisi olmasin ki.
1000 serisi üzeri tüm nvidia kartlarda çalışıyor. Quality modda çalıştır. Tek sıkıntı elektrik tellerinde ve biraz bulutlarda oluyor
Hocam gel öpücem seni.
Peki bu sharpeningi yükseltmek mi iyi düşürmek mi? Yani keskinlik artınca görüntü yapaylaşıyor olmasın? Çünkü Witcher 3'de öyleydi diye hatırlıyorum.
-
-
Sağ olasın. Geforce Experince'taki detay filtresini bulamadım yalnız orası neresi oluyor tam olarak?
-
oyundaylen ALT,Z yada ALT+Z yapın ordan filtreler ksımına gelin ayrıntılar filtresini seçip içindeki ayarları kurcalayın.
-
Bugun amma şey ogrendim resmen haybeye oynuyormusum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X