Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (823. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca Dutch'ın sonlara doğru sürekli planım var demesi iyice sıkmıştı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3070 ti gelince başlayacaktım sözde ama sabredemedim. 1660 ti fena oynatmıyor. Tam benim oyunum bu, defalarca Deadwood izleyip bitirmiş birisi olarak bayıldım tek kelimeyle. Çok geç bile kaldım zaten oynamak için.

İlk oyunu pcde Xbox 360 emülatörü mü yoksa Ps3 emülatörü mü iyi oynatıyor? Türkçe yaması da vardı galiba konsol için. Deneyen var mı ilk oyunu da bir oynayayım diyorum.

• Epilogue bölümlerini de bitirdim. Gayet tatmin edici bir sonla bitti. Çok uzun western bir film yapmışlar. Bu bölümleri de John ile oynamak keyifliydi. İlk kez oynadığım için ana hikaye üzerinden gittim. Western türünde bunun alternatifi olan bir oyun yok. Bu kalitede yapılması da çok zor. Ama bir şey söylemem gerekirse, benim için hissettirdikleri bakımından Witcher 3 halen birinci sırada. Mass Effect serisini de buna ekleyebilirim. Last of Us oynamadım ama onu da seveceğimi düşünüyorum. Özellikle ikinci oyunu. Şu an için teknik olarak en iyi açık dünya oyun Rdr 2 kesinlikle. İleride uygun zaman olduğunda tekrar oynamak isterim. Neyse tavsiye ederim bu şaheseri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 12 Aralık 2022; 14:14:22 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Xbox emülatör daha iyi oynatır bu sadece rdr için değil hemen hemen tüm oyunlar için geçerli. Ps3 oyunları PC’de düzgün oynanmıyor hatta öyle illet bir konsol ki bırak pcyi ps4 e bile zar zor port edebiliyorlar last of us da böyle bir durum olmuştu. Türkçe yaması henüz çıkmadı yamayı yapan arkadaş yılbaşında çıkacağını söylüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • E yok artık ya bu nasıl detay

https://www.youtube.com/shorts/AAx4LgReMv4?feature=share

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başıma geldi. En çok at nalı takan birine selam veriyosun ,at tepip öldürüyor elemanı ya kopuyorum o ana.

• küçük belki de çoğu oyucunun hiç fark etmeyeceği bir görevde suratını ayı yiyen bir adamı bu kadar detaylı yapmak Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
  • oyuna yeni başladım xbox koluyla oynuyorumda at sürme olayının bir kısayolu felan yokmu sürekli A tuşuna ard arda basıyorum atı koşturmak için buda hem yoruyor hemde oyundan soğutuyor varmıdır bunun bir tekniği modu vs ?

fsr 2.0 açıyosun oyun ultraya yakın 60-80 fpas arası oynuyosun. Oyunun TAA bulanıklılığıda gidiyor. bu oyunu fsar açamdan oynamak için 2k ölçek yükselterek oynamak lazım.

• Deneyeyim bir aksam. Sahi cok bulanik goruntu. Diger turlu de tirtik oluyor.

1660 ti ile nasil fsr acacagim peki amd destekli ozellikmis bu.Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 12 Aralık 2022; 12:5:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    FSR AMD’nin kullandığı bir sistem evet ama Nvidia kartlarda da açabilirsin. Amd Nvidia gibi değil dlss i hem kendine özel yaptılar hem belirli kartlarda kullandırıyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Oo sahane o zaman. Sahiden su grafik kalitesini ve fps degerini bir tik bile olsa arttirabilirsem zevkten ters takla atarim.Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Gerci tatminkar bir seviyede oynatiyor ama neden daha iyisi olmasin ki.Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

1000 serisi üzeri tüm nvidia kartlarda çalışıyor. Quality modda çalıştır. Tek sıkıntı elektrik tellerinde ve biraz bulutlarda oluyor

• Hocam gel öpücem seni.Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

Peki bu sharpeningi yükseltmek mi iyi düşürmek mi? Yani keskinlik artınca görüntü yapaylaşıyor olmasın? Çünkü Witcher 3'de öyleydi diye hatırlıyorum.

Eğer FSR quality açtıysan Keskinlik full bende Oyunu VULKAN da oynarsan daha fazla fps alırsın. Ağaç Teselasyonu kapatmanı öneriirm en çok fps yiyen atar. Ağaç detayı low, çim gölgesi low çim detayı low yapmanı öneririm bu şekilde 75 ortalma en düşük 60-62 fps çakılarak oynarsın. rtss den fps 75 e kitliyorum, mis... Ben daha da kesinlikik istiyorum diyorsan gforce expirence dan " detay" filtresinde herşeye "0" değeri verip "berraklığa %50 değer verirsen biraz fps kayberseina cak daha keskin bir görünütü elde edersin. DLSSi tadamadıl lakin FSR2.0 böyleyse DLSS nasıldır. FSR3 DLSS3 gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 12 Aralık 2022; 20:0:44 >

• Sağ olasın. Geforce Experince'taki detay filtresini bulamadım yalnız orası neresi oluyor tam olarak?

oyundaylen ALT,Z yada ALT+Z yapın ordan filtreler ksımına gelin ayrıntılar filtresini seçip içindeki ayarları kurcalayın.

• Bugun amma şey ogrendim resmen haybeye oynuyormusum.Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.