Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açıkçası hepimiz bunu umduk ama bu kolay değil. Ayrıca ilk oyunu yapsalar en azından bir ara kokusu çıkardı hem iki oyuna daha yüksek fiyat isterler. Olsa normalde çok iyi olurdu. Oyunu bitirenler biliyor. Spoiler'a girmeyelim.
  • gelmedi mi hala oyun epic'e ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

Nasıl bu kadar gerçekçi yapabiliyorlar anlamıyorum diğer yüksek grafikli oyunlar da var ama hiçbirisi rockstar gibi değil

GTA V bile 2013 yapımı olmasına rağmen 7 senedir göze güzel geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

gelmedi mi hala oyun epic'e ?
    Görünürde birşey yok.Akşam saatlerinde açılabilir belki.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    ön siparişe 16:00 sularında açılmıştı.

yine aynı saatte içerisinde çıkabilir.
  • Epic'de satışa sunuldu aynı fiyattan.
  • indirim bekleyenlere geçmiş olsun 300 lirayı ararsınız dedim harbiden öyle oldu

standart sürümü 300 lira şu an epic de

rockstar daki indirim bitti mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 23 Ekim 2019; 16:8:43 >
  • Steam'e de bu şekilde gelecek büyük ihtimalle.
  • Redshift kullanıcısına yanıt
    Aslında rockstar oyunları çizgiseldir yani anime benzeridir bunu GTA5 de birazcık iyileştirdiler fakat RDR2 de bambaşka boyuta taşıdılar.

Mafia1 görüntü kalitesini oynayanlar hatırlar ne kadar gerçekçiydi zamanına göre o zamanlar GTA anime gibiydi grafik kalitesi :)
    Ve bu arada GTA5 kalitesi gerçekten iyi ama bunu full ayarlara ve en az 2K ya almayanlar zor anlar.
  • Green Man Gaming fiyatları da bunlar.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Aynen bu fiyattan gelecek belli ki, ben kesin olarak steam'i beklemeye karar verdim. Bonuslar falan ıvır zıvır bana göre, bedava versende kullanmak istemem bonusları istediğimi almak için oyun sürem artsın daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A44FAC9E9 -- 23 Ekim 2019; 16:23:26 >
  • Katılıyorum. Online da oynayabilir miyim, sistem yeter mi bilmiyorum. hikayesi için alacağım ben.
  • Greenmangaming'den daha önce hiç alışveriş yapmadım nasıldır arkadaşlar ?
  • ben sanırım daha önce bir şey almış olabilirim ama hatırlamıyorum sonuçta rockstar adını anmışsa mutlaka güvenilirdir
  • Resmi satıcıdır.Güvenilir.
  • Ultimate edition hazır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • greenman gaming çöktü zaten
  • rocstar games launcher ile special edition rdr2 + GTA III+ Max Payne 3 Complete edition hepsini toplam 452tl yerine 220tl ye ukraynadan almış bulunduk. Şimdi EPIC games sadece standart sürümünü 300 liraya satıyor. Bence VPN yine kazandırdı. Alan arkadaşlara hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A44FAC9E9

Greenmangaming'den daha önce hiç alışveriş yapmadım nasıldır arkadaşlar ?
    4-5 sene önce küçük bi alışverişim oldu diye hatırlıyorum bir sıkıntı çıkmamıştı
  • Redshift kullanıcısına yanıt
    olay sadece bonus değil ki 2 tane beleş oyun var yoksa bonuslar benim de umurumda değil

gmg de 263 liraya standartı var

en karlı çıkanlar vpn ile alanlar oldu
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.