Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: harvy1983

Green Man Gaming'de standart sürüm 263 tl.Acaba güvenilir bir yermi?
    greenmangaming legal bir sitedir. sorunsuz işlem yapabilirsiniz
  • Special edition Epic Games'de 379TL, Steam'de de fiyat aynı olacaktır.

Online için aralık ayında çıkacak olan, RedM isimli bir mod aracı yapımı planlanılıyormuş, bu araç sayesinde gelişmiş özelliklerle ne istenilirse yapılabilecekmiş.

https://www.dsogaming.com/news/there-is-already-a-multiplayer-mod-planned-for-red-dead-redemption-2-to-be-released-in-december-2019/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Ekim 2019; 21:57:11 >
  • preload olmazsa çok sağlam söverim

sadece türkler değil hiç kimse oyunu 5 kasımda oynayamaz o rezil serverler yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 23 Ekim 2019; 22:27:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reiskonen

Niyeyse RL böyle hediyeli ve bonuslu satışa sunması yem gibi geliyor bana.

RDR2'nin özellikle Steam gibi dişli rakibinde çıkmasına en sona attılar ki kimse Steam'a hücum edemesin ve sabırsızlar bizi tercih etsin diye düşündüler bu kadarla kalmayıp kararsız oyuncuların aklını çelmek için 2 oyun hediyeli yaptılar. Bi durup düşünün RDR2 gibi başyapıt oyunun satılması için promosyon yapacak kadar enayi mi bunlar? Yaklaşık 60TL olan 2 oyunu eşantiyon gibi vermeleri gerçekten aklınıza yatıyor mu?

Steam fiyatı uygun olsun veya olmasın yine de Steam'dan alınması taraftarıyım. Sırf 100TL için 40 takla atıp oyunu alarak sürekli "Bişi olur mu acaba lan?" sorusu ile oynamaktan iyidir.
    Sen cebinden çıkan paraya bak boşver steami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Redshift kullanıcısına yanıt
    aynen yahu alt tarafı bir oyun alacaksınız bazıları oyunu alalım yanına gaben i doyuralım derdinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

aynen yahu alt tarafı bir oyun alacaksınız bazıları oyunu alalım yanına gaben i doyuralım derdinde
    yanlız o gaben olmasaydı, 2007-2012 arasında bir çok firma PC yi terk etmiş olurdu.
  • Redshift kullanıcısına yanıt
    Hangi vpn ile aldınız hoxam hala alınabiliyoe mu?

• Onvious kullanıcısına yanıt
    adamlar steam'i çıkarttığından beri doğru düzgün arayüzü yenilemediler zorla arkadaş listesiyle kütüphaneyi yenilediler

olsun olmasın ben hangisi avantajlıysa ondan alırım duygusala bağlamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackoffire

seed4me ile hala alınabiliyor. 2 oyun yerine artık 1 oyun hediye ediyor RGS onun dışında aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

adamlar steam'i çıkarttığından beri doğru düzgün arayüzü yenilemediler zorla arkadaş listesiyle kütüphaneyi yenilediler

olsun olmasın ben hangisi avantajlıysa ondan alırım duygusala bağlamam
    hocam steam i sadece UI/UX olarak goruyorsun sanırım. ha katılıyorum UI hala kotu fakat, steam sadece kutuphane ve arkadas listesinde ibaret degil. Proton destegi bile piyasadı en onemli magaza yapıyor direk
  • Graduate kullanıcısına yanıt
    Multide input lag can sıkar ama, single'da oynanabilir bence, ben 2k 32 inç monitör aldım bu oyun için, daha doğrusu aklımda vardı oyun duyurulunca viewsonic kampanyasıyla alıverdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackoffire

Seed4me ile Ukrayna üzerinden Ucuza alınabiliyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redshift -- 23 Ekim 2019; 23:34:22 >
  • Steam başyapıttır. Ancak gel gelelim oyuncu da bütçesini düşünmek zorunda bi yerde

• Bugün 2-3 saat kadar ps 4'te rdr online denedim de pek beğenmedim, baya sıkıcı geldi açıkçası en fazla 1 hafta falan oynanır sonrasında ya tamamen bırakılır ya da haftada bir iki saat falan oynanır en fazla. Hikaye kısmını pc'de oynayacağım için hiç bulaşmadım.
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    En çok oyun Steam kütüphanesinde yüklü ama hiçbir zaman her oyunu Steam'den almayı düşünmedim, uygun fiyata aldığım diğer oyunları farklı platformlar üzerine kurdum. Origin, Uplay, Steam, Epic Games, Rockstar Luncher hepsini kullanıyorum, Steam'in beta arayüzü fena değil şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Miller

En çok oyun Steam kütüphanesinde yüklü ama hiçbir zaman her oyunu Steam'den almayı düşünmedim, uygun fiyata aldığım diğer oyunları farklı platformlar üzerine kurdum. Origin, Uplay, Steam, Epic Games, Rockstar Luncher hepsini kullanıyorum, Steam'in beta arayüzü fena değil şu anda.
    ben de eskiden steam holiganıydım birkaç ay öncesine kadar ama firmaların avukatlığını yapmak aşırı saçma geldi sonra
    Mesele Gaben'ı doyurmak değil ki, pek çoğumuzun devasa şekilde oyun arşivi var, bir sürü arkadaşı var bir sürü üye olduğu community var vs vs. Steam yalnızca parayı ver, oyunu indir, oyna kapat olayı değil ki. Pc oyunculuğunun facebook'u gibi bir şey. Tabiki siz bu özellikleri kullanmıyor olabilirsiniz, sizin için önemli de olmayabilir ama pek çok kişi için gayet önemli şeyler bunlar, işin tek sıkıntılı kısmı 1 ay bekleyecek olmak. Bana da RDR 'nin hakkını verebilecek bir oyun bilgisyarına sahip olup, 220 tl bir oyuna verebilecek durumda olunmasına rağmen 70-80 lira cebimde kalsın diye vpn ile falan uğraşmak absürt geliyor ama tercih meselesi tabi, kimseye sen niye böyle yapıyorsun vs demem kendi tercihidir. Tıpkı steam'i beklemeyi tercih edenler gibi.
  • herkesin fazla parası yok ne kadar kurtarırsam kardır kafasındayız 80 90 lira size az bir para gibi gelebilir ama 300 vermekten çok daha iyidir 215 vermek
    Hocam yanlış anladın beni, ben onu sorgulamıyorum herkesin kendi tercihidir tabiki. Steam'i bekleyenler nasıl kritik edilemezse, vpn kullananlarda edilemez tercih meselesi tamamen. Steam'i bekleyenlere gaben'ı zengin etmek falan bir şeyler yazmışsınız ya ona istinaden yazdım yoksa niyetim milletin alım gücü falan değil zira beni zerre ilgilendirmez insanların maddi durumu.
  • Bence boşverin isteyen istediği yerden alsın. Boş yere canınızı sıkmayın. Herkesin kendi tercihi.
    Biran önce çıksa da oynasak 😂 :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.