Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vpn ile aldım bende 216 tl enpara kredi kartı. umarım oyun açılınca ukrayna üzerinden oynamak zorunda kalmayız :D
  • Rockstar social'dan alırsak tekrar iade etme durumu olurmu? olmazsa epic'de iade şansı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harvy1983

Rockstar social'dan alırsak tekrar iade etme durumu olurmu? olmazsa epic'de iade şansı var.
    R* launcher ile hesap resminde support sekmesi var oradan RDR2 PC versiyonu seçip geri iade talep edebiliyorsun. Ne şekilde kabul ederler onu bilmiyorum.
  • ön siparişi iptal edebiliyor olmanız lazım
  • Win 8 calıstırırmı acaba işletim sistemini mrk ediyırum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulumanittu

Win 8 calıstırırmı acaba işletim sistemini mrk ediyırum
    Mininmum: Windows 7 - Service Pack 1 (6.1.7601)

Çalıştırır.
  • bir şeyi ballandıra ballandıra anlatınca inanın biri muhakkak şikayet edip bu konuya dikkat çektirir. yeter artık sormayın ban olur mu olmaz mı diye

bf5 deluxe edition almıştım ilk çıktığında ukrayna vpn ile 280 liraya hala çalışıyor. önceki mesajları okuma zahmetine girin bir zahmet.

aynı soruyu 50 kere sormayın. yeter gına geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentlement39 -- 28 Ekim 2019; 5:18:27 >
  • Daha önceden yazan oldu mu bilmiyorum ama şu yayınlanan trailerla ilgili birşey farkettim. Video başında Rdr 1'in geçtiği bölge olan New Austinden tren geçtiğini görüyoruz. New austin bölgesinde rdr 2'de tren aktif değildi. İlk sahne Rdr 1'de John'un Armadilloya geldiği ilk sahne olabilir. Bence kesinlikle 1. oyunun remake'i geliyor oyunla birlikte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cybershot123 kullanıcısına yanıt
    Harbiden hiç dikkat etmemişim doğru tren ilk oyunun mekanında gidiyor. Oyunun sonlarında çalışıyor olabilir ancak yine de dikkat çekici.
  • Gentlement39 G kullanıcısına yanıt
    ya bir de burada niye sorarsın? mağaza açılalı 2 ay olmuş, daha önce benzer bir örnek olay yaşanmamış.

biz nerden bilelim? rsg bölge müdürü müyüz?

az da olsa risk alacaksan al, almayacaksan alma... para senin paran...

ama yine soracaklar tabii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 23 Ekim 2019; 9:34:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

ya bir de burada niye sorarsın? mağaza açılalı 2 ay olmuş, daha önce benzer bir örnek olay yaşanmamış.

biz nerden bilelim? rsg bölge müdürü müyüz?

az da olsa risk alacaksan al, almayacaksan alma... para senin paran...

ama yine soracaklar tabii...
    Bir şey soracaktım VPN ile alırsam banlanma ihtimalim var mı?
  • regujohn kullanıcısına yanıt
    ahahah! :)

vpn ile alınca eve polis geliyor, karakola götürüyor.
  • Gentlement39 G kullanıcısına yanıt
    BFV için ultimate edition çıktı mı duymadım ben, deluxe edition'dı herhalde sizin aldığınız, Steam harici bundan sonra BF oyunları dahil olmak üzere Rockstar oyunlarını vpn ile alırım artık, fiyat avantajı olursa tabi, preload'a ne zaman açılacak acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Ekim 2019; 10:1:13 >
  • En uygun Ukrayna'dan mı alınıyor arkadaşlar? Farklı alternatifler var mı? VPN olayı riskli görünüyor ama denenebilir fiyat ciddi uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

Bir şey soracaktım VPN ile alırsam banlanma ihtimalim var mı?

Alıntıları Göster
    AİHM sana dava açar sakın yapma
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    en uygun Ukrayna... rusya da var ama 5-10 lira fazlaya geliyor.

vpn ile aldığımız için bir şey olacağını sanmıyoruz.
  • cybershot123 kullanıcısına yanıt
    Tekrar izleyince farkettim doğru acaba ek görev tarzı bir şey mi ekleyecekler.Ilk oyunu 360 da oynamıştım pc için gelirse keyifle oynarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.