Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (747. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tasarladığım yeni dönemlerden birkaçı. Daha fazlası için sayfayı takip edebilirsiniz. Tarihi dönemlerin çatışma videoları da sayfada mevcuttur.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaskal -- 3 Haziran 2021; 19:55:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

"TAA açıkken oluşan bulanık görüntüde DLSS sayesinde giderilir" burası çokomelli, aynı şekilde düşünüyorum, umarım yanılmayız.

Alıntıları Göster

bu reshade veya sweetfx le rahatca giderebiliyoruz zaten :)

• evohan kullanıcısına yanıt

Aslında tam giderilemiyor, sadece azalıyor. Sorun görüntüde değil, taa hareket anında sıkıntı çıkarıyor. Taa problemli.

Tek gerçek faydayı bu sağladı :

C:\Users\"kullanıcı adı"\Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Settings klasöründe "system.xml" dosyasını notpad ile açıp, aşağıdaki değerleri ayarlayın.

<maxTexUpgradesPerFrame value="10" /> <lodScale value="1.300000" /> <pedLodBias value="0.200000" />

<taa>kSettingLevel_Ultra</taa>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 3 Haziran 2021; 20:53:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Aslında tam giderilemiyor, sadece azalıyor. Sorun görüntüde değil, taa hareket anında sıkıntı çıkarıyor. Taa problemli.

Tek gerçek faydayı bu sağladı :

C:\Users\"kullanıcı adı"\Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Settings klasöründe "system.xml" dosyasını notpad ile açıp, aşağıdaki değerleri ayarlayın.

<maxTexUpgradesPerFrame value="10" /> <lodScale value="1.300000" /> <pedLodBias value="0.200000" />

<taa>kSettingLevel_Ultra</taa>

evet haket anında onu yapiyor bende fark ettim geri sayfalarda benzer bir çözüm daha vardı sanki

oyu içineki taa ve msaa fxaa ayarlarını aç kapa yaparakta o bulanıklık kaldırılabiliyor ama dikkat ettim böyle yapınca kenar kırıkları görülmeye başlıyor oyunda beyaz beyaz, yani o bulanıklığın bir nedenide hareket esnasında kenar kırıklarını ortadan kaldırmak aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Haziran 2021; 13:10:2 >

• Reshade ile DLSS in yaptığı aynı şeyler değil,birbirine karıştırmamak lazım.DLSS 1.0 haricindeki yani DLSS 2.0 destekli oyunlarda oyunun yerleşik AA methoduna göre her zaman daha iyi görüntü kalitesi ve daha yüksek performans sağlıyor.Elbette oynanan çözünürlüğe göre tercih edilen DLSS kalitesi burada en önemli etken.1440p için kalite/dengeli,4K içinde dengeli yada performans tercih edilmeli.Eğer 1440p için performans yada ultra performans seçilirse o zaman görüntü kalitesini etkiler ve nesnelerde tırtıklanmaya yol açacaktır.RDR2 nin DLSS 2.0 güncellemesi geldiğinde TAA ile arasındaki görüntü farkını ve keskinliğini daha iyi görebileceğiz.

• evet son efsane hayvanı da indirdik sonunda, ilginç ama bir zehirli oka mefta oldu :)

• Red Dead Online son zamanlarda sıkmaya başladı, görevler sırasında sık sık online servisten kopuyor. Daha önceleri çok nadir olurdu.

• Pass 6 ile ilgili bir gelişme yok hala yeni meslek gelmediği sürece oyunun online bölümü bitmiştir oyuncular için.

• boss06 kullanıcısına yanıt

Gelmekte olan bir güncelleme var, online soygunları falan içeriyor. Temmuz sonu yada Ağustos gibi gelebilirmiş.

• Çölün atlısı :)

• evohan kullanıcısına yanıt
    harikadır rdr2

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 82 saatte bitirdim oyunu. Tek şikayetim New game+ diye bir şeyin olmaması 20 bin dolar param oldu ama oyun bitti. oyundaki en iyi 1250 dolarlık Arap atıni aldım.eksik olan şeyleri tamamladım. Ama mesela ben bu parayı ve diğer skillerimi falan oyuna tekrar başlayarak arthur'a da aktarmak isterdim bildiğim kadarıyla böyle bir olay yok.
    Ha birde kamp geliştirme muhabbetine de sinirim. çok kısıtlıydı chapter 3 te geliştirilcek her şeyi geliştirdim ondan sonraki şeyler hayvan avlayıp kampa aksesuar ekleme tarzindaydi chapter 4 ten sonra 5 e geçince kamp yalan oluyor zaten.onun haricinde oyun süperdi valla büyüksün Arthur reiss. Izindeyiz krall.

• Spiderwitch S kullanıcısına yanıt

Yapılacak tek şey, av, ödül avcılığı, fazlası için online kısmına alıyorlar.

• Online a bir kere girdim çok boş geldi.

• Arkadaşlar, RDR 2'deki bulanıklığı gözle görülür şekilde çözebilecek bir yöntem var. masaüstünde sağ tıklayıp 'Nvidia denetim masası'na giriyorsunuz soldan '3d ayarlarının yönetilmesi' seçeneğini seçiyorsunuz daha sonra açılan sekmeden 'program ayarları' sekmesini seçip oradan RDR 2'yi bulup ayarlarını açıyorsunuz, Oyunun özellikleri altında 'görüntü keskinleştirme' ayarı var onu seçip keskinleştirmeyi 0,58 yapıyorsunuz :) sonuç eskisinden katbekat iyi görüntü. İyi oyunlar. Dlss güncellemesi de umarım en kısa sürede gelir.

• Oyuna DLSS desteği ne zaman gelecek arkadaşlar bilgisi olan var mı

• Spiderwitch S kullanıcısına yanıt

? Boş mu ? ne demek istediğinizi tam anlayamadım. PVP yada PVE ne isterseniz var. İsterseniz etliye sütlüye bulaşmadan, çok şanssız değilseniz, tek başınıza pve gibi oynayabilirsiniz bile. Trader mesleği, Moonshine mesleği, Bounter Hunter meseleği gibi, sizi meşgul edecek bir sürü aktivite var. Bunlar ile rahatlıkla gold biriktirip, outlaw pass alabiliyorsunuz, dolar biriktirip oyun içi yapacağınız pek çok şey var. PVP tarafında benim tarzım değil ama yapacak çok şey var.

DLSS desteği yakında gelecektir ama tam tarih belli değil, eli kulağındadır.

ONLINE oynayanlar için önemli ipuçları;

1) Oyunda mouse ile oynasanız bile ayarlardan kontrolcü ayarlarına girin ve free aim seçin. Her öldürdüğünüz şey için normalde 5 xp deneyim alırken, free aim size +20 daha verecek, uzun vadede büyük fark. Zaten free aim kullanıyorsunuz, ama bu ayarı yapmayınca ciddi deneyimi alamıyorsunuz.

2) Trader rolü yapıyorsanız, delivery wagon muhakak en büyüğü olmalı vagon büyüyünce sadece daha fazla mal taşımıyorsun, kar oranı da artıyor. Medium araba 50 good taşıyor, 150 lokal delivery geliri var, büyük vagon 100 good taşıyor, 500 lokal delivery getirisi var ! Hayvanları mümkünse karkas olarak teslim edin, ben tek yıldız hayvanlarla uğraşmam, 3 yada 2 yıldız olacak. Cougar iyi getiriyor, ama en basiti BUCK, sonra deer ve poghorn. Ben trader rolü için supply mission yapmayı sevmiyorum, direk 20 dolara para ile satın alıyorum, o bar tam dolana kadar 4 supply yapmanız gerek. 80 harcarsın, 500 satarsın (o büyük vagonu alacan kardeşim), 420 kar, fena değil.

3) Bounty yaparken en kolayını seçin, ödül avcısının amacı dolar değil altın kazanmak. En basit bounty görevini seçin, tek yıldız olan. Görev alındığına dair ekrana yazı düşünce, zaman başlatın, amaç yakaladığınız adamı tam 12 dakika yada sonra şerife teslim etmek, böyle yaparsanız 0.32 altın alırsınız, bu dakikadan sonra altın getirisi artar ama oranı azalır, o yüzden en iyisi 12-13 dakika içinde görevi bitirmek. Onun dışında legendary bountyleri yapabilirsiniz, ben tercih etmiyorum. Bounty için reinforced lasso kullanın, diğer ile iplerden kurtulup kaçabiliyorlar, yada bonus *** bağlayın sonra silahı kaldırım, el seçili olacak, yerden yatan tipin ağzını burnunu kırın, ***knockout***yazacak, yani bayıltana kadar dövün :) ata öyle yükleyin, artık kaçmayacaklar :)

***bonus*** eğer daha zor bounty görevi alırsanız bazen gidiyorsun ve ipucu arıyorsun, çok sinir bozucu, oraya koş buraya koş, geri dön. Nefret ettiğim bir tarz. Çözüm ilk ipucunun yanına git, yakınında dur, dürbünlü sniper tüfeğini çıkar, dürbünden bakarak ufka bakarak tam 360 derece dön, sonra haritana bak, aaaa bak bountiler haritanda görünüyor zaten !!!! görev bir anda inanılmaz kolay oldu :)

4) Şu muhteşem haritalar bu oyunun vazgeçilmezi, Collector mesleğini alırsanız, bu haritalar ile kısa sürede inanılmaz paralar kazanabilirsiniz. Tüm koleksiyonlardan, hayvana, çiceğe, göreve, herşey bu haritalarda mevcut.

Collector Haritası:

https://jeanropke.github.io/RDR2CollectorsMap//

Genel Harita:

https://jeanropke.github.io/RDOMap//

5) Outlaw passler 35 gold tutuyor, eskiden bitirince tüm altını geri alıyordunuz, artık sadece 25 altın geri alıyorsunuz, bundan dolayı internetten araştırın, eğer işe yarar bir pass ise o zaman alın. Son verilen outlaw pass 5, çok dandik ve gereksizdi, hatta rockstar özür amacıyla herkese 4 altın daha geri verdi.

6) Kampınızda fast travel çok önemli bunu önce açın. Moonshine işinde kesinlikle upgrade yapın, her zaman strong moonshine yapın (48 dakika sürer), aroma olarak Berry Cobbler Moonshine kullanın, raspery ve peach istiyor, bunları bulmak çok kolay, ve bonus *** bu tarifin her zaman alıcısı var*** buyer reset timera falan bakmaya gerek bile yok, direk bunu yapın. Moonshine arabısında genelde silahla nişan alın, bırakın araç otopilot ile gitsin, genelde şişe kırılmıyor, siz yine cins yerlerde dikkat edin. Trader görevinde avcılık için heartlands yada great plains açık ara iyi. Moonshine için Bayou Nwa iyi, delivery görevleri genelde basit, tek sıkıntı başka oyuncular, çok denk gelmese de sinir bozucu. Eğer check point noktalarından direk basıp geçebilirsiniz.

• Berry Cobbler Moonshine (Rank 2)
    • Canned Peaches
    • Red Raspberry
    • Peach

7) L tuşuna basın ve oradan daily görevleri yapabiliyorsanız yapın (bazıları çok basit, kampta köpeğini sev, atının resmini çek gibi), her biri 0.1 altın verir ve üst üste 7-14-21-28 gün aralıksız yaparsanız bonus katlanıyor. Aynı yerden online kısmında offensive iseniz bunu defensif yapın, düşman oyuncular size karşı aim assist kullanamıyor, lasso atamıyor, solo oynayanlar için iyi bir seçim.

8) At işi matah değil, her at işinizi görür, sadece at gerilince G tuşu ile sakinleştirmeyi unutmayın. En iyi eğer nacogdoches ve buna hooded stirr up ekleyeceksiniz, hızınız ve ivmeniz 3'er artar. Öte yandan saddle bag için eğer collector mesleğiniz mevcut ve level yeterli ise, collecter saddle bag alın, 3-4 kostüm yerine ata 7 adet kıyafet ve şapka koyabilirsiniz. Öte yandan ilerde paranız olunca, iyi atlar Missouri Fox Trotter, NOrfolk Roadster, Breton, Klaud vs. Yani özel atlar. Kiminde hız fazla, kiminde can fazla, zevkinize göre, zaten trader / moonshine işini aynı anda yaparsanız, hepsini rahat alırsınız.

9) Alacağınız at, avrat, silah gibi şeyler eğer pahalı ise, devamlı indirimler falan oluyor, o zaman alın. Öte yandan amazon prime'a üye olursanız, prime gaming çok sağlam indirimler yapıyor çok işinize yarıyor, örneğin bedava yada indirimli meslek veriyor ki meslekler 25-30 altın yani.

https://gaming.amazon.com/home

https://gaming.amazon.com/loot/reddeadonline?ingress=amzn&ref_=SM_RDOS3_P01_CRWN

Aklıma gelenler bunlar, yeni birşey bulursam eklerim.

• Oyunun online tarafında bir bug mı var, kaydettiğim elbiseler gidip duruyor kafasına göre? En son 2 ay kadar önce fark etmiştim bunu daha da bakmamıştım. Oyuna iki gündür takılmaya başladım yine aynı bug var Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Reshade ile DLSS in yaptığı aynı şeyler değil,birbirine karıştırmamak lazım.DLSS 1.0 haricindeki yani DLSS 2.0 destekli oyunlarda oyunun yerleşik AA methoduna göre her zaman daha iyi görüntü kalitesi ve daha yüksek performans sağlıyor.Elbette oynanan çözünürlüğe göre tercih edilen DLSS kalitesi burada en önemli etken.1440p için kalite/dengeli,4K içinde dengeli yada performans tercih edilmeli.Eğer 1440p için performans yada ultra performans seçilirse o zaman görüntü kalitesini etkiler ve nesnelerde tırtıklanmaya yol açacaktır.RDR2 nin DLSS 2.0 güncellemesi geldiğinde TAA ile arasındaki görüntü farkını ve keskinliğini daha iyi görebileceğiz.

''DLSS 2.0 destekli oyunlarda oyunun yerleşik AA methoduna göre her zaman daha iyi görüntü kalitesi ve daha yüksek performans sağlıyor.'' Demişsiniz ya, bu durumda bende tam tersi. DLSS denilen zırva görüntüyü daha da çamurlaştırıyor ve FPS artırıyor... 4K veya 1080p monitörlerimde falan denedim hiç bir zaman DLSS daha iyi görüntü vermedi. Ne abarttınız şu DLSS olayını, görüntüyü kötüleştiriyor, FPS artıyor ve insanlar buna seviniyor olayı bu. Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vcogel -- 13 Haziran 2021; 4:24:51 >

• Abartılan herhangi bir şey yok,siz henüz DLSS 2.0 ın nasıl çalıştığını kavrayamamışsınız.DLSS in olayı görüntüyü kötüleştirip Fps artırmak değil tam tersi,özellikle oyunun yerleşik AA methoduna göre daha temiz bir görüntü elde ediliyor.Alıntıladığınız mesajımda belirtmiştim,oynanan çözünürlüğe göre DLSS i kalite,dengeli yada performans arasında uygun olanı kullanacaksınız.4K ve 1080p de hangi DLSS i kullandınızda görüntü çamur gibi oldu ? 1080p de DLSS performans seçerseniz yada 4K da Ultra Performans seçerseniz tabi çamur gibi olur önce bunları belirtmelisiniz.Ayrıca sürücüde Sharpening/Görüntü Keskinleştirme diye bir seçeneğin olduğunu ve bulanık görünen oyunlara netlik kattığından haberiniz vardır sanırım.Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.