< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (746. sayfa)

-
-
Online oynarken, kimi zaman Moonshine görevi vs. geçişinde oyun takılıyor, aşağı sağda mermiler dönüyor ama siyah ekranda bekliyor, takılıyor. Bunun çözümünü ancak oyunu alt f4 ile kapatmakta buluyordum.
Az önce GTA 5'çilerin sık uyguladığı solo lobi işlemini denedim ve işe yaradı, direk takılma bitti !
ctrl+shift+esc tuşlarına basın, performans sekmesine geçin, aşağıdan kaynak izleyicisini seçin. Oradan RDR2.exe'ye sağ klik yapın, işlemi askıya al diyeceksiniz. 7-8 saniye bekleyin, sonra işlemi sürdür seçin. Oyun muhtemelen o takılmadan kurtulacak, artı olarak bir süreliğine solo lobiye geçiş yapacaksınız. Görev vesaire yapmak için iyi bir yer.
-
Ne oyunlar gördük ama RDR2 gerçekten kendini ilk 20'ye rahat ekletti.
-
Rdr 2 ve Witcher 3 şu kaliteye firmalar bir daha zor yaklaşır
Gerçekten inanılmaz iki mükemmel yapım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rdr2 online'da yer alan 35 altınlık wheel crimson diye bir dergi var kompendiyum gibi level kastıkça item veriyor. O dergi 1 seferlik alım mı yoksa belirli sürelerle yeniden mi almak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Battlepass gibi birşey. Sanırım 2 ay sürüyor, ismi outlaw pass, 35 altın, fakat son seviyeyi o 2 ayda açarsan 25 altını geri alıyorsun ve her seviyede birşeyler kazanıyorsun. Sık oynuyorsan, 1 ayda çok rahat bitirirsin. Böylece maliyeti 10 gold bar oluyor. En son outlaw pass 5 verildi, bugün sona eriyor. Pek matah değildi, güzel şeyler vermedi.
Mesela warzone battle pass ile verdiğin cod points'in fazlasını geri alıyorsun, ne yazık ki RDR outlaw pass de 10 altın bar içerde kalıyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: AerospaceBattlepass gibi birşey. Sanırım 2 ay sürüyor, ismi outlaw pass, 35 altın, fakat son seviyeyi o 2 ayda açarsan 25 altını geri alıyorsun ve her seviyede birşeyler kazanıyorsun. Sık oynuyorsan, 1 ayda çok rahat bitirirsin. Böylece maliyeti 10 gold bar oluyor. En son outlaw pass 5 verildi, bugün sona eriyor. Pek matah değildi, güzel şeyler vermedi.
Mesela warzone battle pass ile verdiğin cod points'in fazlasını geri alıyorsun, ne yazık ki RDR outlaw pass de 10 altın bar içerde kalıyorsun.
Anladım ben de 2 gün önce satın almıştım o zaman yazık olmuş 35 altına, bundan sonra almam
-
Zamanlama hatalı olmuş, keşke google'a yazaydınız.
quote:
Orijinalden alıntı: AerospaceZamanlama hatalı olmuş, keşke google'a yazaydınız.
Bilemedik hocam yapacak birşey yok daha da alınmaz
-
Oyunda 500 saati devirdim.Senaryo da son chapterdayım bitmesin diye oynamıyorum.Online büyük uptate gelecekti hala ses yok.Yeter şu oyunun üvey evlat muamelesi görmesine.!
500 saat neler yaptınız? Ben 1 saat oynayınca oyunun yavaş akılından sıkılıyorum. 3 ayda toplam 7 saat oynamışım.
Hocam benim için zaten o yavaşlığı çok iyi geliyor. Gerçekçi oturaklı geliyor. Kişisel tercih meselesi tabii.. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genelde online takildim kendi mesleklerimi fulledim arkadaslariminkini de oyunun hizi bence gayet iyi tam tadinda ben birde atmosferi seviyorum bazen chill takiliyorum geziyorum.Bu arada Arthur morgan gibi müthiş karaktere sahip adamin basina bir sey gelse oyuncuya aninda aktariyor sanki senin basina gelmis gibi.Bu oyun öv öv bitmez.quote:
Orijinalden alıntı: Fifaboy500 saat neler yaptınız? Ben 1 saat oynayınca oyunun yavaş akılından sıkılıyorum. 3 ayda toplam 7 saat oynamışım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 1 Haziran 2021; 12:38:13 >
Oyuna DLSS desteği geliyor yakında bilginiz olsun. Nvidia twitter sayfası duyurusunu yaptı. Oyunun optimizasyonu zaten iyiydi şimdi daha da rahat bir şekilde oynayabileceğiz.
nvidiageforcetrtwitter
nvidiageforcetrhttps://twitter.com/nvidiageforcetr/status/1399653756258721793?s=21
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 1 Haziran 2021; 13:48:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
DLSS 2.0 ile oyunun performansı RTX kartlar için oldukça iyileşecektir ayrıca TAA açıkken oluşan bulanık görüntüde DLSS sayesinde giderilir.DLSS güncellemesi gelince bu şaheseri tekrar bir oynayalım.
quote:
Orijinalden alıntı: Terminator T-800
DLSS 2.0 ile oyunun performansı RTX kartlar için oldukça iyileşecektir ayrıca TAA açıkken oluşan bulanık görüntüde DLSS sayesinde giderilir.DLSS güncellemesi gelince bu şaheseri tekrar bir oynayalım."TAA açıkken oluşan bulanık görüntüde DLSS sayesinde giderilir" burası çokomelli, aynı şekilde düşünüyorum, umarım yanılmayız.
-
Akadaşlar eski bir oyun tutkunu olarak tarzıma uygun olduğunu düşündüğüm bu oyunu satın alıp oynamak istiyorum. Ancak bilgisayarım bu oyunu oynatmaya muktedir midir? Satın alma öncesi sormak istedim.
Asus ROG serisi GL502VT-FY034T
Intel Core i7 6700HQ 16GB Ram
3 gb ekran kartı, ayrıca sonradan eklediğim Samsung 860 EVO 250 gb SSD takılı
yardımcı olur musunuz ?
-
Sanırım 970m var pcde medium ortalama 40 fps alırsınız oyun yavaş olduğu için çok rahatsız etmez
https://www.youtube.com/watch?v=hWnOoiX96dM&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X