Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (738. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (7 Mobil) - 2 Masaüstü7 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: innorvous

Bu arkadaşın bahsettiği hanımefendiler hakkında bir şey bilen var mı? 

Oyunu ilk bitirdiğimde chapter 5 veya 6 da o taraflarda bir yer biliyorum ama oradan mı bahsediyor emin değilim.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Adamın bahsettiği taraflarda bir ev biliyorum, ilerleyen bölümlerde orada bir kadınla karşılaşıyoruz eşi ölmüş dul bir kadın. Bu adamda aynı yerden mi bahsediyorum emin değilim, bilenler varsa aydınlatabilir. Ayrıca bu aynı adamla oyunun en başlarında yine aynı kamp alanında karşılaşıyoruz ve bize evli bir çiftin yine aynı taraflarda bir ev aldığından bahsediyor ve bu olayda ev soygunu görevlerimize ekleniyor yan görev olarak.

Spoiler,

O duldan bahsettiği söyleniyor kadının adı da Charlotte. Kendisinin görevleri çok güzeldi Arthur ile bitirilmesi gereken birkaç yan karakterden birisi. Eğer yardım etmezseniz evinde ölü bulunuyor muhtemelen bu adamın bir parmağı vardır. Net bir bilgi yok ama redditte yıllardır en popüler olan teori bu.

• bu arada oyunun müziklerini şu siteden indirebilirsiniz.

• Hocam şu videoda bahsi geçiyor :DD

• Spoiler,

Teşekkürler. İlk oynadığımda yardım edip bırakmıştım, tekrar görüşürüz gibisinden bir şeyler demişti kadın. Bu sefer takibe alacağım küçük görevlerden biri bu olacak.Herifler bu tür yan hikaye/görevlere ilginç derecede yoğunlaşıyorlar, insan şaşırıyor böylesine bir 'yaşayan dünya' yaptıklarına.

@kaand12@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 9 Mart 2021; 23:43:19 >
  • quote:

Spoiler,

Teşekkürler. İlk oynadığımda yardım edip bırakmıştım, tekrar görüşürüz gibisinden bir şeyler demişti kadın. Bu sefer takibe alacağım küçük görevlerden biri bu olacak.Herifler bu tür yan hikaye/görevlere ilginç derecede yoğunlaşıyorlar, insan şaşırıyor böylesine bir 'yaşayan dünya' yaptıklarına.

@kaand12@

Gerçekten yaşayan dünyanın hakkını veriyorlar. NPClerin takip edildiği videolar var her biri için döngüler yazılmış.

Spoiler,

Yanlış hatırlamıyorsam 3 kere karşılaşıyoruz. İlkinde yardım ediyoruz zaten bu hayatta kalması için yetiyor. Muhtemelen avlanmayı ve silah kullanmayı öğrendiği için o adam cesaret edemiyor.2.karşılaşmada yemek hazırlıyor Arthur devrilince yatağına yatırıyor ve başka işlerle uğraşmaya gidiyor. Bir de not bırakıyor para bıraktım lütfen falan diyor baya da eli bol.Son karşılaşmada da artık hayatını düzene oturtmuş durumda ve teşekkür edip yine evden istediğini al diyor.Finalden sonra bir de John ile ziyarete gittim ona da aynısını dedi Arthur'un arkadaşına kapım açık yolun düşerse uğra ne istersen al dedi. Arthur ziyarete gelmeyince öldüğünü anladım diyor falan bende oyundaki çoğu karakterden daha duygusal bir etkisi oldu.
    Arthur ile ilk aşamayı tamamlayıp bırakınca John ile sadece 1 kere karşılaşıyorlar onda da teşekkür edip ayrılıyorlar. Bence kesinlikle Arthur ile tamamlanması gereken bir hikaye bu. Gazi Hamish abi de aynı şekilde.

• kaand12@ kullanıcısına yanıt

Hocam emeğinize sağlık, bende sadece 3. noktadaki harita çıktı diğerleri için denemeyi sürdüreceğim :)

• kocabiyik222 kullanıcısına yanıt

Hocam trader mesleğiniz varsa Local teslimat başlatıp öyle de deneyim 4 noktayı gezmeyi. İnterneti kestiğiniz zaman sanki hiç teslimat başlatmamışsınız gibi geri geliyor goods lar. Çalıştığına sevindim kolay gelsin ::

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2 tane buldum ama 3.'de spawn olmadı harita. Başka spawn yerlerine de gittim ama çıkmadı.

• Arada olabiliyor hocam, ben kampın yerini 2-3 kere değiştirip tekrar solo lobby gir çık yaparak çözüyorum onu. Şuan 9 tane buldum mesela.
  • henrymorgan92 kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıda bahsettiğim gibi bir de Local trader görevi başlatın, at arabasında doğduğunuz gibi arabadan inip atınızı çağırın. Dediğim Noktalara veya attığım linkteki haritada ki noktalara gidip bakın. O şekilde de ben 2-3 harita topladım.
  • @kaand12@ Bende session'a girilmiyor. Sunuculara bağlanılamadı diyor.

• İnterneti kestikten sonra deactivate rules dediniz mi?

Sorun düzeldi. 12 tane kastım şu ana kadar. Art arda kasılabiliyor. Alışkanlık yaptı. Her gün yaparım artık birkaç tane Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• henrymorgan92 kullanıcısına yanıt
    Harika hocam, çalışmazsa üzülürdüm valla :))

Ben 2 günde toplam 20-22 tane kastım :D

Dediğiniz gibi alışınca eliniz hemen yapılabiliyor
  • yıldızı takınca birazda red kit gibi giyineyim dedim :)

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt

Ben yanlış hatırlamıyorsam ilk 5. chapter/da karşılaşmıştım. Tam olarak kaçıncı bölümde açılıyor o görev biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

yıldızı takınca birazda red kit gibi giyineyim dedim :)

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• quote:

Ben yanlış hatırlamıyorsam ilk 5. chapter/da karşılaşmıştım. Tam olarak kaçıncı bölümde açılıyor o görev biliyor musunuz?

Net bilgim yok belki en baştan beri açıktır ama bence acelesi yok kampı o bölgeye taşıyınca yapmak daha iyi. Hatta çoğu yan görevi malum doktor sahnesinden sonra yapmaya çalışın bence daha anlamlı oluyor.

• horseman 9 challange da Van Horse dan Blackwater a 17 dk dan once sudan gecmeden git diyor,bir video daki guzergah takip ettim hatta atın canina okuduk yine boşuna,niye kabul etmiyor anlamadim gitti..hay boyle challange içine edeyim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legacy of kain kullanıcısına yanıt

Atı dört nala sürerken ara ara G tuşuna basıyormusun merak ettim , özellikle o atta 4 üncü seviyedeysen G tuşuna ara ara basarsan enerjileri pek gitmiyor.Bu şekilde sürekli 4 nala uzunca bir süre gidebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.