Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jowiyaga

Beyler şuan almaya çalışıyorum oyunu fakat kartımı kabul etmiyor. 2.seçenekten almaya çalışınca da "Payment Authorization Failed" diyor. Yardımcı olabilecek var mı?
    Up.
  • sertacr88 kullanıcısına yanıt
    Oyunu oynarken tv sesinden oynuyordum uzun süre sonra sağlam bir kulaklık aldım biraz pahalı onu taktım ve o ortam seslerini duymaya başladım yuh dedim. İyi bir kulaklık daha fazla işe yarayabilir bu konuda.
  • #şafak 12
  • Jowiyaga kullanıcısına yanıt
    vpn ile alıyorsan seed4me dene diğerleri dandik
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Vpnsiz alıyorum hocam.
  • Hayırlısı ile Ukranya üzerinden 218tl ye oyunu aldık. Çıkması bekliyoruz. PRELOAD ne zaman açılır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiratYapiciTR -- 22 Ekim 2019; 13:30:27 >
  • FiratYapiciTR kullanıcısına yanıt
    haftaya
  • NaBuSe kullanıcısına yanıt
    Size sırf bu oyun için kingston revolver kulaklığı aldım desem :) ama işlemci fanı %100 çalıştıgı için ister istemez duyuluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho62

RDR 2'nin PC çıkışına kalan süre sayacı:
    https://www.tickcounter.com/countdown/1525860/red-dead-redemption-2-pc-cks
    Teşekkürler geçmiyor

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Hocam birde dolby acses var. Microsoft mağazasında aylık bir ücreti var ama destekli oyunlarda deneyince boşuna oynamışım dedim tekrar oynamayı düşünüyorum. Rdr 2 destekliyor mu bilmiyorum.
  • Steam hariç diğer plarformlara ne zaman gelicek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam’ı bekleyecek olanlara tavsiye steam takıntınız yoksa VPN ile rockstar launcher special edition alın hediyeleri ile birlikte ciddi tasarruf edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redshift kullanıcısına yanıt
    yarın
  • Rockstar Launcher'dan alacaksanız 2 oyun bonusu için bugün son gün. (tam saati bilmiyorum, yarına da sarkabilir saat farkıyla)
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu steame vpn ile alamaz mıyız?
  • VPN ile aldık ama bir arkadaş beni biraz korkuttu. Bölge kilidi ile sorun yaşamayaz de mi?
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    steamde vpn yle falan uğraşma ban riski var steam kullanıcı sözleşmesinde vpn kullanmayacağını kabul ediyorsun

bence uğraşmayın şu uyduruk platform için alın gitsin rockstar dan bir şey kaybetmeyeceksin

bölge kilidi falan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 22 Ekim 2019; 14:58:43 >
    Evet o konuyu atlamışım. Ancak o da sanırım yine senaryo ile alakalı spoiler olmasın diye bilmeyenler için birşey söylememek lazım . Bence böyle daha gerçekci olmuş. Kirlenme olayı tabiki çok etkisiz ama yine de oyun gidişatı olarak çok hoş bir detay. Daha beterleri var mesela atların hayalarının sıcak yada soğuktaki tepkileri :D yada olmadık zamanlarda tuvaletlerini yapmaları falan gibi :D

Velhasıl adamlar öyle bir oyun yapmış ki daha ne yapılabilir diyor insan. İlk oyunda atların kas hareketlerini yada diğer hayvanların hayran hayran seyrederdim. Adamlar bu oyunda aşmışlar onu da ilk oyun yavan kalıyor.
  • skywalkerhan kullanıcısına yanıt
    Hani ben etkisi yok dedim ama sanmayın ki önemsiz bu. Oradaki detaylar beni benden almıştı. Ben mesela genelde hep yıkandım ama yapmak zorunda değildim onu anlatmak istedim. Oyun yıkanırsan sana ceza veririm demiyor iki üç laf dışında bir şey olduğu da yok ama önemli kısma geliyorum gerçekten yapmak istediğin için oyunun dünyasında kirli pasaklı değil doğru düzgün olmalıyım dediğin için yapıyorsun. Bunu öyle her oyun başaramaz. Salar gidersin normalde.

Pc'de ilk defa oynayacak arkadaşlara özeniyorum. Hikayeyi unutup tekrar daha iyi grafikler fps ile oynamak isterdim. En azından bu konuyu okuyan bu mesajları gören arkadaşlar bir yerden sonra haldır haldır oynayacaksınız hikaye akacak ama en azından en başlarda oyunun dünyasının tadını iyice çıkarmaya bakın.
    güzel tespit.

yıkanıp yıkanmamanın (yıkanmayınca kokuyorsun) oyuna etkisi çok sınırlı, ava çıkınca hayvanların kokunu duyması sebebiyle avın zorlaşması veya npc'lerin sana sözlü sataşmaları vs. gibi... ancak yine de üstün başın çamurluysa yıkanmak ihtiyacı hissediyorsun. oyunun gerçekçiliği ve karakterle özdeşleşmeden ötürü böyle oluyor.

gerçekten ben de hiç oynamamış olup, şimdi ilk defa pc'de oynamak isterdim. oyunun her metrekaresi harika görünüyor çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 22 Ekim 2019; 15:41:22 >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.