Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.379
Cevap
148
Favori
818.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun bir kere yükleniyor bir daha loading ekranı gelmiyor. Sadece uyuduğunuzda gökyüzü görüntüsü şeklinde bir ekran geliyor. Bu oyunda fast travel 2 şekilde var tren veya posta arabası ile bir şehirden bir kasabaya o da kısada olsa birazı ekranda görüntü şeklinde yoksa birde kampta geliştirmelerden edineceğiniz kampınızda bir şehir/kasabaya at sırtında yine kısa bir intro şeklinde oluyor. Yani herhangi bir kasabadan kampınıza fast travel yok kesinlikle. Bazıları bunu sevmedi ama oyunun hikayesi ititbariyle bu olması gereken. Konuyu hiç bilmeyenler için spoiler olur bu bilgi onun için paylaşmayacağım.

Bence bu hali daha gerçekçi ve güzel kampınızda atınıza binip gideceğiniz yere doğru yola çıktığınızı gösteren ve sonrada kasabaya girdiğinizi gösteren güzel bir intro geliyor ekrana . Tabi herşeyi acele tüketmeyi sevenler için ise üzücü malesef. Ama bu oyun 1 haftada bitirilmeyi kesinlikle hak etmiyor.. Sindire sindire oynayın acele etmeyin. Belki çoğu işinize yaramayacak ama herşeyi toplamaya almaya çalışın gezin tozun kamp kurun oyunu bitirince pişman olmayın ben niye hemen bitirdim diye...

Birde oyunda ne kadar ilerlerseniz ilerleyin devamlı yeni şeyler öğreniyorsunuz. Yada yeni şeyler keşfediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 22 Ekim 2019; 9:14:36 >

• skywalkerhan kullanıcısına yanıt
    Bana niye cevap verdiniz arkadaşa vermeniz lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun fiyatı cidden yarın 370 olacakmı special için soruyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alıntı yaptım sadece hocam. Maksat bilgi paylaşmak...
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    Her yere üye olup aynı şifreyi kullanırsanız, origin hesabınız çalınması normal, linkedin bile hackleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 Hiç iyi geçmedi kendi adıma tek güzel haber şu oyun çık da sevinelim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheldoncooper

Beyler oyunu SSD'ye kurmak ne kadar gerekli sizce? Oyunda pek loading screen yok diye duymuştum ama? Bi ilk oyun açılırken bi de artık fast travelda falan herhalde? Fast travel ne kadar sık yapılıyor bilmiyorum ama o yüzden çok yorum yapamıyorum o konuda. Bilenler bilgilendirebilir mi? Eğer loading screen sahiden bayağı azsa HDD'ye kurup geçebilirim, 250GB SSD'de yer açmam çok zor olacak çünkü
    online'da menüye çıkıp farklı bölgelere ışınlanma var, orada işe yarayabilir.

onun dışında single'da belli noktalara gitmeniz gerektiği için fast travel az kullanılıyor ve dolayısıyla fast travel kullanma sıklığınıza bağlı olarak 30-40 dk.da bir yükleme ekranı oluyor... kaldı ki onda da sinematik var, onu atlamak mümkün olmayabilir. yani single'da ssd pek işe yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 22 Ekim 2019; 10:7:33 >

• Rdr 2 onlineda bir serverda en fazla kaç kişi girebiliyor, battlefieldda ufacık haritaya 64 kişi sığıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    Beklediğim iki oyundan biri bu, diğeri de Cyberpunk 2077.
  • FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    2019 sıradan bir yıl oldu gerçekten.Ama 2020 güzel olacak.Dying Light 2,Cyberpunk 2077 derken birde RDR2 epey bir dolu olacağız.
  • en uygun nasıl alabiliyoruz bu oyunu Rockstar uygulamasında PC için?
  • ATERS kullanıcısına yanıt
    ukrayna vpn
  • Benimde öyleydi RDR2 aklımın ucundan geçmezdi. Ben onuda steam den satın aldım bile bekliyorum çıkmasını. Resmen o oyunun önünü balta gibi kesti bu RDR2 :)
  • Modern değil artık uzay çağına döndü GTA5 online. Yerde yürüyen oyuncu yok hepsi garip garip araçlar ile havada uçuyor. RDR2 ilaç gibi gelecek ama inşallah onada uçan kaçan şeyler eklemezler. Bu arada yanlış anlaşılma olmasın benden daha detaycı GTA5 oyuncusu yoktur belki hastalık seviyesinde seviyorum GTA serilerini. 2. olarak belki cyberpunk2077 oyunu olabilir başka hiçbir oyun yok oynadıgım.
  • RDR 2'nin PC çıkışına kalan süre sayacı:
    TickCounter
    Red Dead Redemption 2 PC Çıkışı - Countdown
    https://www.tickcounter.com/countdown/1525860/red-dead-redemption-2-pc-cks

• skywalkerhan kullanıcısına yanıt
    Hocam otellerde günlük kiralama muhabbetini diyorsunuz. Onun hiç etkisi yok. RDR1 de Armadillo da bir oda kiraladık mı oyun boyunca orası bizim kayıt yerimiz olurdu. Bu oyunda yok o. 1 günlük kiralayıp banyo yapıyorsun o kadar. Npc işi doğru bunu da biliyorum ama oyunu hayati etkilemiyor bir kaç laf atıyorlar.
  • ronaldinho62 kullanıcısına yanıt
    offff süreye bak yaa askerde 460 gün daha çabuk geçti :D
  • sertacr88 kullanıcısına yanıt
    Benim en sevdiğim oyunum herhalde bu oldu. Çok fazla etkileyen oyun oldu witcher tlous gow4 gibi ama bu farklı bir deneyimdi.

Online oyuncusu olmadığım için ben bir kere girip bakmıştım o kadar. Kontroller ile rekabet edemiyorum çok fazla ama pc ye geldiği için online'a daha fazla ağırlık vereceğim.
  • Beyler şuan almaya çalışıyorum oyunu fakat kartımı kabul etmiyor. 2.seçenekten almaya çalışınca da "Payment Authorization Failed" diyor. Yardımcı olabilecek var mı?
  • NaBuSe kullanıcısına yanıt
    Bende PC ye geldiği için online olarak yöneleceğim daha çok o oyunu mouse klavye ile öttürmek istiyorum. hem daha kaliteli bi görüntü daha yüksek FPS aman allahım sabahlar olmıcak :) ben işlemçiye sıvı soğutma alayım yaa oyun çıkmadan sadece kuş böcek seslerini duyayım :D
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.