Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (666. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Hocam 4k tv de 1080 p olmuyor ya benim için kalite mi performans mı desen kaliteden yanayım gözleri biraz yoruyor sadece ama sık sık oha dememe de neden oluyor bu görsel şölen...

Alıntıları Göster
    4k tv de yeterli performansada oyun oynamak için gelişim sağlayamadı sistemler maalesef gözlerinize yazık etmeyin

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    ben pc'de oynarım diye ps'e almamıştım. pc'ye çıktığında da yeni monitör almıştım 4k diye bu defa da gpu'ma (gtx 1080) güvenmediğimden oyun hiç olmasın diye erteledim. şimdi 3070 çıkar da uygun bir fiyattan alabilirsem belki high 60 fps oynayabilirim. bakalım nasip olacak mı :(
  • %100 olmasada çalışan bir türkçe yama varmı ?
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Ya ben de işte kaliteden çok fazla ödün vermek istemiyorum bi ara herşeyi fulledim gpu yanıyordu resmen 25 fpslere düştü... Sonra birkaç ayar kıstım 30-35 fps arası alabiliyorum yine hemen hemen tüm önemli ayarlar ultrada şu anda...60 fps + 4k da verir bu kart ama 3-5 ayarı daha kısmak gerekiyor onu da yapmak istemiyorum ama dediğim gibi gözü çok yoruyor ve gpu 90 dereceleri görüyor cihaz...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam rtx 3070 4k da oynatır rahat birçok ayar ultrada hatta 60 fps leri görmesi lazım...

• Format sonrası, tekrar kurarken hali hazırda dosyaların bulunduğu sürücüyü/klasörü seçersem baştan indirmez değil mi RG Launcher?
  • Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• Geçenlerde boş zamanım vardı epey kurcaladım, karşılaştırdım. 50 inç 1080p TV'de denedim, 1080p de x1.75 res scale yapınca görüntü hemen hemen 4k'ya denk oluyor tabi bu dediğim için en az 3 metre uzaklık olması lazım. 1080p (x1.75) - 2k (1.50) - ve native 4k arasında ekranın dibine girilmediği müddetçe herhangi bir fark gözlemleyemedim kalite olarak. Bu ayarların 1 tık altında bile TAA blur sorunu oluşuyor. Native 1080p de bildiğin yağlı boyaya dönüyor oyun bildiğin bulanık, x1.5 scale de fena değil ama yine de belli oluyor ama oynanabilir düzeyde, kalite olarak da fena sayılmaz ama blur olmasın istiyorsanız en az 1.75 olmalı scale.

Tabi bu cihazlara bağlı bir durum ama en iyi görüntüyü 2k 32 inç monitörümde alıyorum, 4k tv'deki görüntüden çok daha iyi görüntü alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A44FAC9E9 -- 17 Eylül 2020; 14:2:45 >
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    umarım. kart çıksa da baksak sonuçlarına. ona göre kursak hayallerimizi :)
  • Arkadaşlar bende bugün oyunu satin alarak araniza katıldım.

Standart edition satin aldim.

Oncelikle hikayede oynarken özellikle tavsiye ettiğiniz bir sey varmi?

2. Olarak rx 570 ile oynayacağım ve saniyorum xbox one x grafik ayarlarında (1080p icin) 60 fps veriyormus ortalama.

Bunun icin su rehberi buldum.

steamcommunity.com
    Steam Community :: Guide :: Xbox One X graphics settings or something like that
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1947984269

Buradaki grafik ayarlarını yapsam 1080p olarak yeterlimidir?Cok kalitede düşüş oluyormu direk ulturaya nazaran?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar dx12 de oyun açılmıyordu ama şimdi açılıyor valla vulkana kıyasla çok daha akıcı ve görsel açıdan biraz daha iyi geldi bana nvidia kartı olanlar mutlaka dx12 de denesin.

• gftelektronik kullanıcısına yanıt
    Hocam hikayede pek tavsiye almanızı önermem kendiniz deneyimleyin derim fakat şunu söyleyebilirim yavaş yavaş oynayın, ana görevlerin yanında yan görevler aktiviteler de yapın doğayı gezin. Önce oyunu bitireyim sonra yaparım onları diye düşünmeyin.

Xbox one X ayarları en optimal ayarlardır gayet güzel gözükür endişeniz olmasın. Eğer fazla fps alırsanız bazı ayarları yükseltirsiniz ya da onun yerine resolution scale i büyütürsünüz o bence daha etkili oluyor görüntü açısından.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLordOfTheGames

Hocam hikayede pek tavsiye almanızı önermem kendiniz deneyimleyin derim fakat şunu söyleyebilirim yavaş yavaş oynayın, ana görevlerin yanında yan görevler aktiviteler de yapın doğayı gezin. Önce oyunu bitireyim sonra yaparım onları diye düşünmeyin.

Xbox one X ayarları en optimal ayarlardır gayet güzel gözükür endişeniz olmasın. Eğer fazla fps alırsanız bazı ayarları yükseltirsiniz ya da onun yerine resolution scale i büyütürsünüz o bence daha etkili oluyor görüntü açısından.
    Teşekkür ederim hocam,

Hikaye içinde grafik durumu icinde dediklerinizi yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Ya ben de işte kaliteden çok fazla ödün vermek istemiyorum bi ara herşeyi fulledim gpu yanıyordu resmen 25 fpslere düştü... Sonra birkaç ayar kıstım 30-35 fps arası alabiliyorum yine hemen hemen tüm önemli ayarlar ultrada şu anda...60 fps + 4k da verir bu kart ama 3-5 ayarı daha kısmak gerekiyor onu da yapmak istemiyorum ama dediğim gibi gözü çok yoruyor ve gpu 90 dereceleri görüyor cihaz...
    Aga RTX 2080 ti 4k60 için yetmiyor bir düşün. Anca RTX 3000 serisi çıkınca yapılabilecek o dediklerin.
  • Merhabalar,

Online da ki karakterimi bir defaya mahsus değiştirme şansım var diye biliyorum. Belki de yanılıyorumdur. Eğer böyle bir durum var ise karakterimi nasıl değiştirebilirim? Bilenler yardımcı olabilir mi?
  • Oyunu büyük hevesle indirdim ama 2 görev yapıp kapattım. İlk oyunu Ps3'te 2 oturuşa bitirmiştim. Sanırım yaş ilerledikçe bilgisayar oyunlarından keyif alması da zorlaşıyor.
  • erbab1 kullanıcısına yanıt
    Hocam tam hatırlamıyorum fakat L ile sanırım bir sekme açılıyordu orada aşağılarda online optionsda olması lazımdı biraz kurcalayın bulursunuz.

• 1650 mobile ile oynayan var mı medium ayarlarda kaç fps alırım ortalama?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A44FAC9E9

Geçenlerde boş zamanım vardı epey kurcaladım, karşılaştırdım. 50 inç 1080p TV'de denedim, 1080p de x1.75 res scale yapınca görüntü hemen hemen 4k'ya denk oluyor tabi bu dediğim için en az 3 metre uzaklık olması lazım. 1080p (x1.75) - 2k (1.50) - ve native 4k arasında ekranın dibine girilmediği müddetçe herhangi bir fark gözlemleyemedim kalite olarak. Bu ayarların 1 tık altında bile TAA blur sorunu oluşuyor. Native 1080p de bildiğin yağlı boyaya dönüyor oyun bildiğin bulanık, x1.5 scale de fena değil ama yine de belli oluyor ama oynanabilir düzeyde, kalite olarak da fena sayılmaz ama blur olmasın istiyorsanız en az 1.75 olmalı scale.

Tabi bu cihazlara bağlı bir durum ama en iyi görüntüyü 2k 32 inç monitörümde alıyorum, 4k tv'deki görüntüden çok daha iyi görüntü alıyorum.
    1080p de RS i 1.75 yapınca anca 2K ya denk görüntü elde edersin 4K falan hikaye. 4K için 2.5 a çekmen lazım ki bu şekilde RS i arttırmak hiç bir zaman doğal 2K-4K nın yerini tutmuyor.

• 
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.