Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (664. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

PM kapamadım hocam telefon no girmedim siteye o yüzden PM kullanamıyorum.

Bu arada benim trader da çözülmüş şükürler olsun

Alıntıları Göster
    Ayıp ettin beni kayıp ettin 😎

Trader filan bilmem ben şu sıralar yeni şeylerle meşgulüm o konu hakkında fikir alacaktım ama pm kapalı yapcak bşy yok 🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Ayıp ettin beni kayıp ettin 😎

Trader filan bilmem ben şu sıralar yeni şeylerle meşgulüm o konu hakkında fikir alacaktım ama pm kapalı yapcak bşy yok 🤣

Alıntıları Göster
    Buradan yaz hocam. Ne kadar özel olabilir
  • quote:

Alıntıları Göster
    Devlet sırrı söyleyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 4 Eylül 2020; 1:57:45 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Kartı sattım gitti. 3000 serisini beklemeye başladık.

• Keşke bu efsaneyi Türkçe oynayabilseydik.
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• Hiç sorma yaw masaüstümde öyle bekliyor oynamıyorum belki bşy olurda yama çıkar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz daha bekleyip ingilizce olarak oynayacağım bu durumların yaşanmasında etkili olan kişilere hakkımı helal etmiyorum umarım bu hayatta birşeyi çok isterlerde o şey gerçekleşmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • epic games te adam akilli bir indirim gormeyecek mi bu rdr2 yaw

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    İndirim döneminde fiyatı 240 liraya düştü, 60 liralık kuponu da kullanarak 180 liraya alabiliyordun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bgrn7 kullanıcısına yanıt
    240 tl indirim olarak pek cazip degildi. neyse,biraz daha uygun rakami gormesini bekleriz artik..

• arkadaşlar oyunu hikayesi için alıp oynamak istiyorum acaba ben mi yanlış görüyorum platiru sitesinde 1-2 dolara keyler var pc için?
    edit: pardon offline oynamak için accountmuş bu accler ile baya sorun yaşayanlar var sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çokboşadam -- 11 Eylül 2020; 3:30:13 >
  • Epic de 200 TL şu anda benim 60 TL lik kupon da duruyor 140 TL yani 18,5 USD ye falan denk geliyor şu anda sanırım satın alacağım. Detroit ile bunun arasında gidip geliyorum bakalım.
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle almalısınız. Detroit çok hoş bir oyun ancak RDR kaçmaz.
  • _Ritter_ kullanıcısına yanıt
    Satın aldım hocam iniyor şu anda...

Sistemim laptop gt76 titan 64 gb ram ve rtx2080 ekran kartım var işlemci i9 9900k 4K da TV ye bağlayıp kullanacağım hangi ayarları önerirsiniz 60 fps alabilmem için?

Tşk.
  • selamlar epicten 140tl ye aldım bende(indirim + kupon). oyunu da indirdim güzel her şey ancak bu offline mode çok can sıkıcı. ben denizci adamım her dakika internetim yok 2 gündür bakınıyorum bir yolu var mi diye bulamadım. gezdiğim kaçıncı forum bilmiyorum. var mı bir çözüm bilen.

araştırırken rockstar supportta şu yazıdaki argüman beni biraz heyecanlandırdı öyle bir argüman var mi yok mu bilgisi olan eden yazsın teşekkürler.

Not : Oyunu çevrimdışı moda ayarlayan herhangi bir Rockstar Games Launcher veya dosya yolu argümanınız varsa, bunların oyun doğrulaması tamamlanana kadar devre dışı bırakılması gerekecektir.
  • Benim oyun açılmıyor başlangıç ekranında alert quitting game diyip kendi kendine çıkıyor nedenini bilen var mı?
  • Mehmetcan1985 kullanıcısına yanıt
    -scOfflineOnly kodu girerseniz offline girebilirsiniz oyuna

ama sadece birkaç gün sürer, bazen sadece bir gün. oyunu bikaç günde bir internete tanıtmanız gerekiyor
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Dayı Detroit bh şuan kırık. Çek torrentten boşuna o parayı verme. Optimizasyon sorunu var diyorlar ama yok. İndirdim açtım ben. Mis gibi oynatıyor.

• Torrentle falan işim olmaz hocam orijinal alıyorum...

Bu arada oyun bende dx 12'de hiç açılmıyor Vulkan seçince açılıyor sorun neden kaynaklı bilen var mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hala tr yama bekliyorum aldık duruyor öyle :(
  • 
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.