Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (668. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 666667668669670
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kesinlikle öyle ben de şu lawman e teslim olunca içeri girecekken arkadaşlarımızın bizi çıkarmasından çok etkileniyorum arada denk geliyor.

Bu arada 2 milyondan kasıt 2 bin mi? Ben de o karşılaşmadan sonra çok para taşımamaya başlamıştım üstümde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nolamaz kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef ben beklemiyordum yama ama burada sırf yama için ps4'ünde olan arkadaşlar pc'ye de almıştı. Yama için kütüphanesinde duran oyunu oynamayanlar vardı. Üzücü cidden sorunu(?) konuşarak çözmek yerine şirketi şikayet yazmak filan.

Ama ingilziceniz çok düşük seviyede değilse bence oyuna başlayın derim. Altyazıları açıp bir yandan da telefondan bakabilirsiniz bilmediğiniz kelimelere. Ara sahneleri dondurma seçeneği var ve oyun da genelde ağır tempolu olduğu için sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum. Çünkü milyar dolarlık şirket belki de 20k kopya satmadığı ülkede bir oraya bir buraya oynayacak değil uzun bir süre izin gelmez bence.

Ha ne olur illegal şekilde satılır el altından/bedavaya verilir ama açık arıyan insanlar doluyken adamlar da böyle bir satışla kendilerini riske atmak istemez haklı olarak.

• TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    yok hocam bildiğim milyon. Tam olarak 1.800 küsür vardı hatta. O kadar uzun süre oynaytıp zar zor biriktirdim, çat diye bir saniyede gitti
  • englishman22 kullanıcısına yanıt
    Hocam bravo cidden sabır ister o kadar biriktirmek. Neyse ki kurtarmışsınız parayı başka bir oyun olsa hayatta kalmazdı yerinde o para.

• Oyunda yeniyim, biriktirdiğim parayı kamp alanındaki kutuya atıyorum , ordan geri nasıl alabiliyoruz bilmiyorum 😂

• Bu yama olaylarında işin içine para girince mutlaka bir sıkıntı çıkar. Oyunca oyuna para verip üstüne birde yamaya para vermek istemez. Yama yapacak insanlar üstüne belli bi miktar para beklentisiyle girdiyse hele iş eziyete döner. En iyi yamalar zaten ücretsiz olanlar olur genelde. Çeviren kişi beklentiyle değil zevk için ortaya bi eser koymak için çevirir. Oyuncu ise mutlu olur hata bile olsa umursamaz.

Bu yamada sorun baştan miktar belirlemeyip yama ekibinin bu işe bodozlama girmesiydi. Eğer baştan bir miktar belirlenip alan alır almayan almaz biz bu miktara çeviriyoruz denseydi bu kadar tantana olmazdı. Açıkçası insanlar cüzi bi miktar bekliyordu ve fiyat söylemeyip iyi ilgi topladılar ama sonuç olarak değişik bir stratejiyle geldiler.(aylık 30tl ücretli pass sistemi veya 50tlye sadece yama). Kaçınılmaz olarak insanlar sinirlendi ve rockstara şikayet etmek gibi saçma işlere yeltendiler.

Umarım bundan sonra herhangi bir oyuna ücretli yama çıkaracak olanlar daha yamaya başlamadan fiyatı belirleyip böyle rezilliklerin önüne geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relling -- 23 Eylül 2020; 0:7:26 >

• relling R kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi veriyorsun.
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    benim hatırladığım bu şekildi hocam. Yanlış bilgi verdiysem düzeltirseniz memnuniyetle editleyip düzeltirim. Amacım yanlış bilgi vermek değildi kusra bakmayın.
  • relling R kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah, benim bildiklerim ve yorumum;
    Önce 2 seçenekle geldiler;
    1- Gamepass sistemi: aylık saıyorum 30 tl'ye tüm yamalara erişim olacaktı (RDR dahil) ve üyeliği yenilemesiniz bile bilgisayarınıza format atmadığınız sürece yamalar sizde kalmaya devam edecekti.
    2- Tek seferlik ücret: RDR 2 için tek seferlik 50 tl ödeyip ömür boyu yamaya sahip olabiliyordun.

Forumda tepkilere sebep olunca sağduyu ile yaklaşık gamepass i tamamen kaldırdılar, RDR 2 yama ücretini de 35 tl ye indirmişlerdi.

Süreci yönetme becerileri falan tartışılır fakat yeni yeni bir şeyler yapmaya çalışan bir grup için süreç yönetimindeki eksikler hoş görülebilir.
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    Mesajımı düzenledim hocam. Açıkçası insanlar fiyattan yinede memnun olmadı diye hatırlıyorum. Çünkü bekleyen baya bi kitle oluştu ve kimine göre pahalı geldi yama.
    Fiyat konusunda yorum yapmayacağım sonuçta herkesin alım gücü farklıdır.
    Ama şahsen fiyat yamaya başlarken belli olsaydı bu kadar olay olmazdı diye düşünüyorum.

Birde yama olayından çevirenlerin maddi bir beklentisi olursa o süreç ister istemez sancılı oluyor çünkü bizim gibi alım gücü düşük bir ülkede insanlar orjinal oyun almakta bile zorlanırken yamaya hiç para harcamak istemezler.
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Google a RDR 2 Outfit Changer , RDR 2 Rampage Trainer yazıp indirebilirsiniz. Ben bu işi baya ilerlettim. Oyunu kendi dönemi dışında neredeyse her türlü döneme dönüştürdüm.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    o şikayet eden tipler şimdi translate yama diye dileniyor ya en çok ona gülüyorum.. vasatı ne çok seven bir milletiz

• Frasiyav kullanıcısına yanıt
    Beter olsunlar.
    Beterin beteri olsunlar birde oyunun kırılmasını bekleyen tipler
    Şu oyun iyiki kırılmadı beni en çok mutlu eden bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda karakterin gözleri sabit değil. Çevresinde olan şeylere yan gözüyle bakabiliyor Arthur. Alttaki fotoğrafta kameranın önüne biri geçince sağa doğru bakıyor.

Şerefsiz Micah

Bunlarda çektiğim başka fotoğraflar.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: englishman22

RDR2 oyun bile demek istemiyorum çok başka birşey. Bir defasında atımı 4 nala sürmüş görev almaya gidiyorum sarı noktaya. Haritada tamamen rastgele geçtiğim bir evin önünde kapı birden açıldı ve rastele adam gördü beni sonra içeri çağırdı, reddettim ısrar etti, bu arada işaretlenmiş biryer falan değildi tamamen rasgele. sonra kırmadım içeri girdim tutturdu içki iç diye hayır diyorum ısrar ediyor. bende 2-3 duble attım ısrara dayanamyınca. SOnra bi baktım bayılmışım ayıldığında az ilerde çöplüğe atmışlar beni ve tüm parayı almışlar.

O andada üzerimde 2 milyon falan vardı baya çoktu, sıfırlandı, sonra haritadan işaretli olmaması rağmen aynı evi buldum daldım içeri baktım akşam yemeği yiyorlar, var mı böyle bir gerçekçilik ya

sonra dışarı çık bağrış çağrış derken öldürdüm bunları, sonra10 dk boyunca evde parayı aradım ama sonunda bulup geri aldım

müthiş bir oyun tecrübesi oldu bu benim ya, bir keresin dede normal saloon'a girerken yanlışlıkla bir adama çarptım bir baktım adam beni düelloya davet etti dışarı baktım ne oluyor lan derken accept yaptım sonra tabi öldürdüm herifi :) herkes bakıyordu

bu tecrübeleri hangi oyun verebilir ki? bende eşsiz bir oyun RDR2
    O ensest kişiler hakkında daha önce spoiler yediğim için ilk gördüğümde direk vurucaktım ki benim olay farklı oldu normal hikayesinden. Yolda 2 kişi mahkumu götürüyorlar mahkumda kadın baktım, dedim böyle olmayacak kurtaralım bari, tamda o kişilerin evide arkamdaymış meğersem neyse sıktım arabanın üzerindekilerle cebelleşirken baktım bunlar çıkmış silahların sesine dışarı çıkmış arkamdan sıkıyor dedim noluyor bunlar kim demeye kalmadı onlar olduğunu farkedince malum onlarada sıktık haliyle mahkum kadını kurtaralım derken kör kurşuna gidecektik. Hanım ablaya dedim var git yoluna bidaha da suçlara karışma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• grihokkabaz G kullanıcısına yanıt
    evet katılıyorum, oyunu 15 liraya alır oynarım diyen tipler şikayet etti işte ben oyunu yamadan ucuza aldım ehehehe falan dediler şikayet ettiler, yazık emeklere

Aptallar sürüsü malesef :D
  • Efsaneye yeniden başladım bu kez tamamen sindire sindire oynuyorum. Ana görev yapmadan sadece yan görevler ve keşif ağırlıklı ilerliyorum. Maalesef İngilizcem konuyu genel hatlarıyla anlamama ancak yetiyor. Mesela Fort Riggs denen bi yer keşfettim. Eski bir yerleşim yeri bir okul var içinde ingilizce dersi falan veriliyormuş. Burada bulduğum bir dokümanı sözlük yardımı olmadan anlayamıyorum. Her seferinde de sözlüğe bakmak zor geliyor. Türkçe yama işi iptal olmasaydı eminim şu oyundan aldığımız zevk kat be kat artacaktı. :(

Şimdi gitsinler çok bulurlar yamada Türkçe oynarlar
    Neyseki yama yapan gruplar teker teker forumdan çekilerek abonelik sistemine geçtiler iyikide yaptılar çünkü bu bedavacı tipler haketmiyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 666667668669670
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.