Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (597. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 595596597598599
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an teldeyim ama google a girip rdr2 xbox one equal settings yazarsanız çıkıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

Şu an teldeyim ama google a girip rdr2 xbox one equal settings yazarsanız çıkıyor
    bu en güzel görüntüyü veren ayarlar mı oluyor hocam?

ayrıca xbox one değil de xbox one x için bulabildim ancak.?
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Odur büyük ihtimalle. F/p misali görüntü diyelim daha doğru olur. En iyi fps değeri alınıyor en iyi görüntü ile. Fps fazla olursa da resplution scale 1.5 yapın. Nvidia ekran kartı varsa alt + f3 ile ayarları açıp keskinleştirmeyi de açarsanız tam net görüntü alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

Odur büyük ihtimalle. F/p misali görüntü diyelim daha doğru olur. En iyi fps değeri alınıyor en iyi görüntü ile. Fps fazla olursa da resplution scale 1.5 yapın. Nvidia ekran kartı varsa alt + f3 ile ayarları açıp keskinleştirmeyi de açarsanız tam net görüntü alırsınız.
    Teşekkürler deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rdr 2 yazın düşermi alaymmı şuan önernz nedfir
  • Talhaozlu88 T kullanıcısına yanıt
    en düşük epic gameste 180 tl daha düşmedi diye biliyorum uzun bir sürede düşmez en iyi fiyat bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur_Morgan

aynen hocam oyle istiyorlar sanirim ama zaten epicten de alsaniz steamden de alsaniz. rockstar luncher indirilmek zorunda. bir fark olmuyor zaten.
    Epicteki beleş gta bile rssc istiyor rsl de aktif gibi ama play on epic yazıyor :) saçma madem rslden de hesap istiyorsun çalışmasınada izin ver yönlendirme.

• beyler görev alamıyorum. R tuşu aktif değil. sorun ne acaba ?

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
  • Talhaozlu88 T kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sabah girdim oyuna. 50-60 arası mediumda oynatıyor ama kesinlikle diğer oyunlar gibi kasma yapmıyor. Sanki 50 fpsde bile 60la oynuyormuşsun hissi var

• BlackLead kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurdakull

Anno 1800 aldım ardından bi kupon daha verdi. Bende senle aynı moddayım :-D Çeviri gelene kadar alıp online mı takılsak At avrat silah :-D Keyfe keder.

Görsellere bayılıyorum ya bir western film delisi olarak.

Alıntıları Göster
    aslında ben steam den satın almak istiyorum orda cs go ve pubg de var bende orda bir olması daha işime gelir epic game 'e girmeden ama kuponda epic gameste. Bi yanım al diyor bi yanım yok bekle düşsün fiyatı diyor
  • Şu an oyunun kapladığı yer ne kadar tam olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: mob411

aslında ben steam den satın almak istiyorum orda cs go ve pubg de var bende orda bir olması daha işime gelir epic game 'e girmeden ama kuponda epic gameste. Bi yanım al diyor bi yanım yok bekle düşsün fiyatı diyor

Alıntıları Göster
    Aynı fikirdeyiz, haziran indirimleri ile steamde indirime gireceğine emin olsam bekleyeceğim. Ama steam indirim yaparmı meçhul.

Edit :
    quote:

aynen hocam oyle istiyorlar sanirim ama zaten epicten de alsaniz steamden de alsaniz. rockstar luncher indirilmek zorunda. bir fark olmuyor zaten.

yazıyor önceki yorumlarda bir arkadaş. Üç günlük dünya hep tasarruf nereye kadar an itibarı ile aldım, 60 tl bir hediye çeki daha verdi. Düşünüyorsan al eğlenmene bak hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 16 Mayıs 2020; 13:57:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bero 20

Şu an oyunun kapladığı yer ne kadar tam olarak?
    up beyler ona göre alacağım
  • bero 20 kullanıcısına yanıt
    115 GB (123.717.724.789 bayt)
  • Bi delilik yapıp special edition aldım gelecek ay steam’de daha düşük fiyat olursa fena söverim

• Cosmic Love kullanıcısına yanıt
    bende düşünüyorum ama çok kararsızım ya
  • Epic üzerinden Ultimate edition alarak aranıza katıldım, kafamı çok kurcalamıştı alsam mı diye, en iyisi kurcalamayı gidermek diye düşündüm
  • 
Sayfa: önceki 595596597598599
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.