O

Teğmen
14 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 41 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar selam. Babam sağolsun kendime içecek hazırladığım blender da kekik çekmiş. Yıkamayla kokusunu çıkaramadım. Fikri olan arkadaşlardan tecrübe paylaşmalarını rica edecektim. Nasıl kurtulurum kokudan?

Arkadaşlar selam. Mate10pro telefonumu alalı 3 yıl oluyor. İlk günden beri yaşadığım bir sorunla alakalı çözüm önerilerinizi istiyorum. Arkadaşlar durum şöyle;
Mesela letgo uygulamasını göz önüne getirelim. Letgo uygulamasının bildirimleri, ben uygulamayı açtıktan sonra bir süre aktif oluyor. Ama 3 gün sonra birisi letgodan mesaj atsa bildirim gelmiyor, ben bi daha ne zaman bakarsam o zaman görüyorum içerde. Bir de sabah uyandığımda telefonu uyandırınca whatsapp haricindeki bildirimle bir anda pat pat pat pat geliyor. Fikirlerinize ve çözüm önerilerinize ihtiyacım var.
Arkadaşlar selam. Saati 6 gün önce aldım. Geldiğinde şarjı %78 di. İlk hevesle iki gün çok kurcaladım falan 3. gün biraz daha azaldı, 4.gün artık tamamen ihtiyacım kadar kullandım. Şarjı %7 olana kadar kullandıktan sonra, dün gece şarja taktım 1 saat gibi bi sürede(tam emin değilim) şarj %100 oldu ve koluma taktım. 8 saat uyku uyudum uyandım şarjı durağan halde %96 ya düşmüştü. Şarjı, şarj etmemden öncekine göre hızlı gitti gibi geldi. şu anda da %88. Sizce durum normal mi? Bu arada telefonla 24 saat bağlı duruyor.

- Uyku takip açık
- Nabız takibi açık
- Stres takibi açık
- Bildirimlerden whatsapp ve facebook açık (ancak çok aktif bir sosyal medya kullanıcısı olmadığım için ileti gelmiyor. whatsappta tek tük)
Arkadaşlar selam. Aracımın multimedya sisteminde youtube var. ben videopass tanımlı hesabımla internet paylaşıp aracımdan youtube izlediğim zaman internet pakedimden yer mi?
Arkadaşlar maksimum 1500 tl bütçem var ve bir performans tableti almak istiyorum. Mümkünse 8-9 inc arası almak istediğim tabletle alskalı sizlerden öneri bekliyorum. Ben kendi adıma ipad mini ve samsung galaxy tab s2 8.0 e baktım. Fakat tavsiyelerinize muhtacım. Bu 2 tablet veya önerebileceğiniz bir başka tablet ile alakalı çıtırdan bilgide verirseniz iyi olur. Oyun oynanacak, dizi film izlenecek, müzik dinlenecek. Baya bilgisayar yerine kullanılacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
bize gelen genç yetenekte guiza çıktı herhalde. BALON. Ben anlamıyorum adamın ne şutu var ne asisti var ne golü var ne top sürebiliyo ne top dağıtabiliyo. bu çocuk ne yapıyo ben anlamıyorum gerçekten. ödüllendirir gibi her hafta kadroda. mehmet topuz daha yürekli oynuyo yahu
Arkadaşlar hayirli akşamlar. Msi Gs70 Stealth kullanicisiyim. Windows 8 ile geliyor sistem. 8.1 e guncellemistim fakat bi sebepten 1 yilin sonunda recovery yaptim. Sifirlamadan sonra simdi windows 8.1 guncellemesi ayarlama sayfasinda %82 de kaldi. Bilgisayari kapatma sansim yok bastan baslatma sansim da yok. Belki 45 dk 1 saat gibi bi suredir bekliyorum. Normal midir?
arkadaşlar selam. hgs geçih ihlali cezam birikti. ben o sırada ogs aldım. ceza ödememi nereye yapmam gerekiyor?
Selam arkadaşlar.Pc elime 2 gün önce geçti pek bi sevindim ettim. şimdi oynamaya oyun bulamıyorum herneyse gta4 kurdum bari bu makinayla full grafik bitireyim diye. arkadaşlarfull grafik oyun takılıyor. bu makine ilebu normal miçıldırmaküzereyim 4.500 tlboşa mı gitti
nostalji yapalım dedik fakat bunu 1920x1080 yapabilme şansımız yok mu? the sims 2 ve 3 e oldum olası ısınamadım... gericiyim ben biraz :D
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Operatör
Turkcell
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 233
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 7.458 (Bu ay: 211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.