Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (595. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 593594595596597
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam onun icin oyun rockstar hesabina tanimlandiktan sonra. oyunu silip, rockstar luncher uzerinden indirince. direk rockstar lucncher dan aciliylr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlineda gta online gibi pasif moda alma varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur_Morgan

hocam onun icin oyun rockstar hesabina tanimlandiktan sonra. oyunu silip, rockstar luncher uzerinden indirince. direk rockstar lucncher dan aciliylr
    Epic üzerinden satın alsan da epic kütüphanesindeki oyuna rsl den giriliyor yani iyiymiş.

Umarım ticarete dökmezler bunu. Gta 5 ve rdr2 li epic hesap satılıktır diye ilanlar çıkarsa şaşırmam :)

• Arkadaşlar Rockstar Laucher mi çöktü dünden beri giremiyorum
    sorry this is taking longer than expected diye bir hata alıyorum ve sign in kapalı.
  • Arkadaşlar son güncellemeden sonra bir problem farkettim. Refresh rate 75hz seçili olsa dahi ekran yenileme hızı 60hz oluyor. Fps'im 60 civarında gezdiği için vsync kapalı halde tearingler çok belirgin oluyor, vsyn açınca da gecikme oluyor ve windowed borderless'de dahi 60hz. Sadece window modda 75 hz oluyor o şekilde de tam ekran oynayamıyorum. Var mı aynı problemi yaşayan veya çözümünü bilen. Grafik apisi olarak Vulkan seçili.
  • ugrpkr kullanıcısına yanıt
    aynen hocam. aynisi rdr2 icin de gecerli. zaten hem steam hem de epic ten rockstar oyunu acinca farkettiyseniz arka planda rockstar luncher calistiriyor. sadece oyunu epic veya steam uzerinden indirdiginiz icin oradan aciyor. key verdigi icin epic veya steam direk rockstar hesabinin kutuphanesine ekliyor. aynisi ubisoft oyunlari icinde gecerli. ben ac odyssey aldim epicten, ama uplay uzerinden indirdim sadece uplay den aciyorum

• Bende rsl de rdr2 epic veya steam kütüphanesinde yok playstore den aldığım oyun direk rsl kodu verdi.

aynisi hocam. epicten de steam den de alsaniz zaten onlarda kod veriyor bir nevi. oyunu indirince o kodu rockstar hesabinizin kutuphanesine oyunu ekliyor aslinda. epic ve steam araci firma gibi bisey playstore gibj

• quote:

aynisi hocam. epicten de steam den de alsaniz zaten onlarda kod veriyor bir nevi. oyunu indirince o kodu rockstar hesabinizin kutuphanesine oyunu ekliyor aslinda. epic ve steam araci firma gibi bisey playstore gibj
    Onu biliyorum zaten steamde veya epic de kütüphanede gözükmüyor dedim. Oradan satın almaya izin veriyor sadece.

Epic veya steam üzerinden satın alımlarda direk kütüphaneye ekliyor kod vermiyor ekstra. Playstore dur.ma.play gibi sitelerden alımda kod veriyo o kodla aktif ediyorsun kütüphaneye ekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 15 Mayıs 2020; 12:56:57 >
    yok hocam epic ve steam de kod veriyor. sadece kodu goremiyorsunuz epicte. ama steamde gozukuyor. steamden aldigim rdr2 yi rockstarda aktive ederken kodu aktif etmek istiyormusunuz bu hesapta diye sormustu. evet diyince kodu gosterip rockstara ekledi oyunu.

• quote:

yok hocam epic ve steam de kod veriyor. sadece kodu goremiyorsunuz epicte. ama steamde gozukuyor. steamden aldigim rdr2 yi rockstarda aktive ederken kodu aktif etmek istiyormusunuz bu hesapta diye sormustu. evet diyince kodu gosterip rockstara ekledi oyunu.
    İlginç direk rsl için aldığımdan dolayı daha iyi gibi geliyor bana. Steam ci tayfa var bide illa steam de olsun çıksın öyle alırız filan bu takıntı niye anlamış değilim aslan yerinde ağırdır derler oyunların kendi launcerları için kodu alıp aktif etmek bana göre daha mantıklı. Millet tek bi yerde olsun istiyor sanırım. 3 5 fazladan launcer olunca ne oluyor merak ediyorum.

aynen hocam oyle istiyorlar sanirim ama zaten epicten de alsaniz steamden de alsaniz. rockstar luncher indirilmek zorunda. bir fark olmuyor zaten.

• Beyler ben ultimate sürümü almak istiyorum. Epic deki 60 TL kuponla 210 TL ye geliyor. Burdan almak mı mantıklı olur yoksa Steam in yaz indirimini beklemek daha mı iyidir. Yani 210 dan daha az bir fiyat çekerler mi ?
  • Bu outlaw pass 3 hakkında hiç tahmin yok mu ?

Oyunu satacağım sıkıldım
  • arkadaşlar oyuna yeni başladım, bir kaç sorum var.
    Horse cargo dediği nedir? Atımızın üzerinde olan eşyalar mı? Ben bu eşyaları nasıl kendi üzerime alıcam, veya ata item koyucam, discard veya eat’ ten başka bir şey yok menüde?
    Bir de hayvan avlayıp derisini atın sırtına koyuyorum ama sonra o derileri geri alıp satamıyorum. Atın sırtında kalıyor öyle? Markete gidiyorum markette de gözükmüyor deriler.

• Ya şu campa işinlanma olayina tilt oldum her defasinda saçma sapan yere işinliyor bu kadar zormu düzeltmek yaa

• Night Stalker Batman kullanıcısına yanıt
    B tuşuna basılı tutup satchel'ı açarak atta ve sizde bulunan tüm itemleri görebilirsiniz. O deriler satılmıyor, kampta cripps'e veriyorsunuz size bi malzeme hazırlıyor sonra o malzemeyi bir yerlere götürüp satıyorsunuz. Bu ikinci anlattığım olay aslında oyundaki trader rolünün temel mantığı, bu mesleği almanız lazım tabii ki diğerleri gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar oyun an itibariyle Ukrayna vpn ile 114 tl'ye geliyor.İlginen arkadaşların bilgisine...
    https://forum.donanimhaber.com/rdr-2-yi-ukrayna-vpn-ile-114-tl-ye-mal-etmek--143472070#143472135
  • rdr 2 optimazsyon sorunu düzeldim pc de birde yazın daha iyi bir indirm gelrmi zaten yazın çıkacak tr yaması
  • Talhaozlu88 T kullanıcısına yanıt
    Optimizasyonda ilk güne göre fark olsa da hala çok bir gelişme yok. Sisteminiz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLordOfTheGames -- 15 Mayıs 2020; 19:48:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 593594595596597
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.