Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (598. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 596597598599600
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onur1271

bende düşünüyorum ama çok kararsızım ya
    Hocam paran varsa al. Yaz indirimlerinde daha düşük fiyat olsa bile en fazla 10-20 tl daha ucuz olur ama bu fırsatı kaçırırsan bir daha benzer fırsat için aylarca beklemek zorunda kalabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4te bitirdim ama pcde epic indirimiyle 108e alabiliyorum var mı onlinesini oynayan nasıl canlı mı gta 5 gibi yoksa boşa para vermeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurdakull

Aynı fikirdeyiz, haziran indirimleri ile steamde indirime gireceğine emin olsam bekleyeceğim. Ama steam indirim yaparmı meçhul.

Edit :
    quote:

aynen hocam oyle istiyorlar sanirim ama zaten epicten de alsaniz steamden de alsaniz. rockstar luncher indirilmek zorunda. bir fark olmuyor zaten.

yazıyor önceki yorumlarda bir arkadaş. Üç günlük dünya hep tasarruf nereye kadar an itibarı ile aldım, 60 tl bir hediye çeki daha verdi. Düşünüyorsan al eğlenmene bak hocam.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun , evet okuyunca gördüm steam de alsam epic den de alsam rockstar games laucher a yönlendiriyor. Gta V indi aynı şekilde çalışıyor oda. Valla ultimate olanı almaya yakınım şuan her an alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ReiseReise

ps4te bitirdim ama pcde epic indirimiyle 108e alabiliyorum var mı onlinesini oynayan nasıl canlı mı gta 5 gibi yoksa boşa para vermeyelim
    108’e nasıl alıyorsun hocam?

• 180 demek istedi herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLordOfTheGames -- 16 Mayıs 2020; 23:22:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Bir de şunu deneyin, ben de oyunu çok oynamak istiyordum, iki gün önce aldım. Verilen tavsiyelere istinaden ayar yaptım, GTX 980 ile sabit 60 alıyorum, kimi yerlerde 70-80'e çıkıyor ama 57-58'in altına anlık bile indiğini görmedim.Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: mob411

hayırlı olsun , evet okuyunca gördüm steam de alsam epic den de alsam rockstar games laucher a yönlendiriyor. Gta V indi aynı şekilde çalışıyor oda. Valla ultimate olanı almaya yakınım şuan her an alabilirim

Alıntıları Göster
    Valla bugun 3-4 saat oynadım story modda. Sonuna kadar hak ediyor böyle bi atmosfer tema yok

• Social Club sizde de çöktü mü? Girilmiyor da
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Ben de giremiyorum maalasef.
  • Social Club çöktü girilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

rx480 ile oynayan var mı? vaziyet nedir?
    Hocam Rx480 8 GB ile oynuyorum şu an, 20-25 saat olmuştur. Üstte arkadaşların da bahsettiği Xbox One X ayarlarını kullanıyorum, çok yoğun yerler 40-45 civarında, onun dışında akıcı 60 fps devam ediyorum. Oyun zaten oldukça yavaş bir akışa ve ağır dinamiklere sahip olduğu için o hafif düşmeler de nerdeyse hiç rahatsız etmiyor. Stuttering yani anlık takılmalar hiç olmuyor. Sadece çok tuhaf bir şekilde gün doğarken ve akşam tam güneş batmak üzereyken boş alanlarda bile fps biraz düşebiliyor ama o da pek rahatsız etmiyor ve çok kısa süreli oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yurdakull

Valla bugun 3-4 saat oynadım story modda. Sonuna kadar hak ediyor böyle bi atmosfer tema yok

Alıntıları Göster
    bende almaya karar verdim

yalnız rockstar da sorun yaşıyorum

2 adımlı doğrulamayı açtım ama sorun varmış, postama kod gelmiyor.

destek sayfasında bu yazıyor. Kaldıramıyorumda, gtaV e girince rockstar açılıyor kendiğinden ama kendim giriş yapmak istesem, yapamıyorum.

"We are aware of an issue resulting in Social Club account verification email delays and are actively working to resolve it. Players who have not received their account verification email after 4 hours should resubmit an email verification request."

edit: gmail ile girdim ama 2 adımlı doğrulamayı kaldıramıyorum :D kaldırmak içinde kod gönderiyor ve kod gelmiyor postaya sıkıntılı :D şaka gibi , dün akşamdan beri yukarıdaki şeyi yazıyor destek sayfasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 17 Mayıs 2020; 10:41:55 >

• GTa5 beleş dağıtılınca hikayesine yeniden başladım ve farkettim ki bu oyunu oyun yapan:
    Hikayesi,karakterleri(ana yan farketmez hepsi özenle hazırlanmış diyaloglarına kadar),görev dizaynları ve diyalogları ve sunumu.
    Araç sürmek açık dünyada etkinlik yapmak ektstra içerik gibi.

GT5 böyleyse Allah bilir RDR2'de çıtayı hangi seviyeye yükseltmişlerdir.
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Çıta seviye meselesinden çok bir sanat ve başyapıt gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

GTa5 beleş dağıtılınca hikayesine yeniden başladım ve farkettim ki bu oyunu oyun yapan:
    Hikayesi,karakterleri(ana yan farketmez hepsi özenle hazırlanmış diyaloglarına kadar),görev dizaynları ve diyalogları ve sunumu.
    Araç sürmek açık dünyada etkinlik yapmak ektstra içerik gibi.

GT5 böyleyse Allah bilir RDR2'de çıtayı hangi seviyeye yükseltmişlerdir.
    gta V bitirmiştim zamanında, unutmuşum gerçekten çok iyiymiş yeniden başladım , save dosyamı da silmişim :D
  • Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/sibrps

Servis ulaşılabilir değil diyor gündüz 1 saat lerinde. Gündüz böyle ise gece nasıl olacak bu iş :) Arkadaşlar bedava gta almış çağırdılar girecektim giremedim gitti.

• Arkadaşlar 2 gün önce oyunu steam üzerinden indirdim. ilk başta oyunun açılışı sırasında ekran siyahlaşıp öyle kalıyordu. ekran kartının sürücülerini güncelledim. sonra açıldı.
    2. görevin sonuna kadar gelip oyunu kapattım. bir müddet sonra tekrar açmaya çalıştığımda bir daha açılmadı. error verdi sürekli.

hemen her şeyi yaptım. ilk başta çalışıp sonra neden hata vermeye başladı? çözümü bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

dosya doğrulama yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Hocam Rx480 8 GB ile oynuyorum şu an, 20-25 saat olmuştur. Üstte arkadaşların da bahsettiği Xbox One X ayarlarını kullanıyorum, çok yoğun yerler 40-45 civarında, onun dışında akıcı 60 fps devam ediyorum. Oyun zaten oldukça yavaş bir akışa ve ağır dinamiklere sahip olduğu için o hafif düşmeler de nerdeyse hiç rahatsız etmiyor. Stuttering yani anlık takılmalar hiç olmuyor. Sadece çok tuhaf bir şekilde gün doğarken ve akşam tam güneş batmak üzereyken boş alanlarda bile fps biraz düşebiliyor ama o da pek rahatsız etmiyor ve çok kısa süreli oluyor

Alıntıları Göster
    saol hocam bende xbox one x ayarları kullanarak oynayayım en iyisi.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam. Sanırım kısa bi süre önce The Witcher 3’ü bitirmiştiniz diye hatırlıyorum, RDR2 onun boşluğunu doldurabilecek nadir yapımlardan biri olmuş kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Ne demek hocam. Sanırım kısa bi süre önce The Witcher 3’ü bitirmiştiniz diye hatırlıyorum, RDR2 onun boşluğunu doldurabilecek nadir yapımlardan biri olmuş kesinlikle
    Blood and wine bitmek üzere

• 
Sayfa: önceki 596597598599600
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.