Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (596. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rx 590 16 gb ram i5 9400 sistemim birde hoi4 kampanyada optimzasyon sornu fena vardı oyunda son dlc ile düzeldmi bilgnz varmı
  • ultimate olanı 60 tl lik kuponla 209 tl ye geliyor. Alsam mı diye düşünüyorum şuan epic games'den
  • niestety twoje konto ma zablokowang moziliwosc robienia zakupow skontauj sie z dzialem obslugi klienta

hata veriyor sipariş kısmında
  • quote:

Orijinalden alıntı: mob411

ultimate olanı 60 tl lik kuponla 209 tl ye geliyor. Alsam mı diye düşünüyorum şuan epic games'den
    Hocam ultimate’in çok bir esprisi var mı biliyor musun?
    Mesela GTA V’de premiumun yani criminal enterprise olan versiyonun hiçbir esprisi yok en kötü şeyleri koymuşlar pakete. Bu da onun gibi olmasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cosmic Love

Hocam ultimate’in çok bir esprisi var mı biliyor musun?
    Mesela GTA V’de premiumun yani criminal enterprise olan versiyonun hiçbir esprisi yok en kötü şeyleri koymuşlar pakete. Bu da onun gibi olmasın?

Alıntıları Göster
    bi ara araştırdığımda online da çeşitli şeyler vardı ultimate olanda ama şuan hatırlamıyorum. Tüm paketleri ayıran link vardır tekrar bakmak lazım

60 tl kuponla fiyatı baya iyi oluyor kafamı kurcalıyor şuan alıp almamakta gidip geliyorum

indirimde kuponda olsa pahalı ama oyun güzel

• quote:

bi ara araştırdığımda online da çeşitli şeyler vardı ultimate olanda ama şuan hatırlamıyorum. Tüm paketleri ayıran link vardır tekrar bakmak lazım

60 tl kuponla fiyatı baya iyi oluyor kafamı kurcalıyor şuan alıp almamakta gidip geliyorum

Alıntıları Göster
    Ben de çok aradayım şu an, başka bir konuda sordum ps4 fiyatı çok düşmüş PC için de iner bekleyin diyorlar kafam karışık büyük bir fırsatı tepmek istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cosmic Love

Ben de çok aradayım şu an, başka bir konuda sordum ps4 fiyatı çok düşmüş PC için de iner bekleyin diyorlar kafam karışık büyük bir fırsatı tepmek istemiyorum

Alıntıları Göster
    60 tl lik kuponun süresi uzun nasılsa , biraz daha beklenebilir

bir ara steamde ultimate olanı 239 tl de düşmüştü , tüm paketler aynıydı fiyat olarak, illaki yaparlar diye düşünyıurm ama alıp oynamakta var şuan :) siz bilirsiniz

• 137 liraya special edition alarak aranıza katıldım inşallah rx590da stabil 60 alabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Anno 1800 aldım ardından bi kupon daha verdi. Bende senle aynı moddayım :-D Çeviri gelene kadar alıp online mı takılsak At avrat silah :-D Keyfe keder.

Görsellere bayılıyorum ya bir western film delisi olarak.

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    knk bende aynı ekran kartı var hangi oyunu aldın performaasnını söylermsn inince bende alabilrm ekran kartı güzel
  • Talhaozlu88 T kullanıcısına yanıt
    Şu aralar indirme 0 hocam inince yazarım tabiki

• Rx 570 8gb 12gb ram i5 4460 rahat oynar mıyım?

• collector kartım su an yok. sarı yerlere gidip topladım hepsini sımdı cantamda kart gözukmuyor normal mı bu.

ayrıca oyunda 2 gundur acaip hileye denk geliyorum.
    hangi oyun birde hoi4 oynadınmı varmı elinde son güncelleme ile kasma sorunu düzeldimi
  • Talhaozlu88 T kullanıcısına yanıt
    Ne hangi oyun rdr2 hocam. Yok hoi4 oynamadım hiç

tamam yarın inerse bekliyorum ona göre alacağım kasma oluyormu geri dönş yaparsn
  • rx480 ile oynayan var mı? vaziyet nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedde33

Aga bu nasıl karmaşık bir oyun böyle efendi efendi oynayalım görev yapalım diyoruz hemen saldırıyor millet paramıza çöküyor sürekli yeniden paramı kasıcam ben böyle
    vahşi batı hocam buraaa, efendilik yok. burada ..... var ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Onlineda gta online gibi pasif moda alma varmı
    var
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

iyi de, burada bu konu epey konuşuldu. Grafikler için tamamen full yapmanıza gerek yok. Xbox One ayarlarını yapın. Ayrıca Grafik kartlarının ek özelliklerinden faydalanın. Kartınız çok iyiyse Resolution Scale 1.5 yapın düzelir.
    xbox one ayarı ne hocam?
  • 
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.