Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (420. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizede g sync ekran lazım ama :/ para olmayınca mecbur vsync açık tutuyoz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onlinedayken disconnect error verip atma sorunu nasıl çözülüyordu arkadaşlar
  • DRACON1C kullanıcısına yanıt
    Büyük teslim vagonuyla 500$ 2000xp
  • Hocalar ben uzun zamandır ne msi afterburner ile ne de amd radeonun kendi göstergesi ile RDR2 de fps sayacını göremiyorum. Diğer hiçbir oyunda problem yok ama RDR2 de ne hikmetse göremiyorum. Oyunu ilk aldığım zaman görebiliyordum sorun yoktu. Ayarlardan ve fps den memnun olduğum için kapadım göstergeyi. Bayadır oynuyorum fps ye bakmadan ama geçenlerde güncellemelerden sonra performansta bir farklılık var mı bakayım dedim. Ne yaptıysam oyun içinde gelmedi göstergeler. Var mı benzer problemi yaşayıp çözebilen?
  • Gamermn kullanıcısına yanıt
    eğer iss'niz sizi cgn havuzuna attıysa hiçbir portu açamıyorsunuz. bu oyun da bazı portlar açık olmadan sürekli disconnect veriyor.

windscribe veya hızlı/düzgün olan başka bir vpn ile girerseniz sorun çözülür. veya iss'nizi arayın havuzdan çıkmak istediğinizi söyleyin (yani eğer ip havuzundaysanız) ve aşağıdaki portları router'ınızdan/modeminizden ve windows güvenlik duvarından açın:

TCP: 30211-30217
    UDP: 6672,61455-61458

Yine sorun yaşarsanız vpn ile girin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 2 Aralık 2019; 10:35:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0meNtS

Bizede g sync ekran lazım ama :/ para olmayınca mecbur vsync açık tutuyoz
    deil nvidiada da freesync kullaniliyo artık ben destek ver ilir verilmez gittim aldmim çatir çatir çalişio

ama gtx 1060 6 gb ve üstü gepu lazım
  • Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• Rdr 2 Ultimate edition preorder (Rusya) üzerinden aldığım hesabım satılıktır.Uyguna vericem dileyen arkadaş varsa.
  • Monitörümde Displayport girişi yok malesef fresync desteği var ama

• quote:

Monitörümde Displayport girişi yok malesef fresync desteği var ama
    hocem bu talihsiz olmuş. displayport şart malesef nvidia + freesync için. satabiliyorsanız satıp dpli bi moniter almaya çalişin derim

değer mi derseniz bence değer. ben çok memnunum. ben de 1.5x scale + 40-50 fps oynuyorum. açikçasi fps sayacı olmasa 60 gibi derim

bi de tabi 144 hz lazım. 75 hz fresync monitörler 48 altı fpslerde pek iyi iş yapamiyor

144 hz freesy nc monitörlerde LFC var. 48 fps altında diyelim 45 fps'de montiör yenlieme hızını 90 hz yapiyor o şekilde synci sürdürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 2 Aralık 2019; 13:12:32 >
  • Bence de değer. Vsync sanki ağırlaştırıyor :) Cevapların için Teşekkürler..

• quote:

Bence de değer. Vsync sanki ağırlaştırıyor :) Cevapların için Teşekkürler..
    hocem vsyncin mantığı ekran yenileme hızına bi şekilde eşitlemek

diyelim 40 fps alıyosunuz, bu her karenin 25 ms sürdüğü anlamına gelir

ekran ise 60 hz diyelim, yani her yenileme 16.6 ms sürüyor

vsyncin yaptıgı şey, 25 ms karelerin bazılarını 33.3 ms kadar ekranda tutmak (yani 16.6'nın katı)

yani bi nevi bazı kareleri aslında 30 fps edasıyla görüyosun. her kareyi değil tabii ki. ama işte genel olarak "ağır hissiyatı"nı veren şey bu.

vsync açmasan bile 25 mslik kareleri 16.6mslik aralıklara yolladıgın için yine düzensizlik oluyor ve yine çok akıcı bi görüntü görmüyosun

freesync ise 25 mslik kareleri 12.5 mslik yenilemede göstererek senkronu saglıyor (12.5 ms = 80 hz). yani her kare eşit uzunlukta uzatılıyor.

örneğin ps4 xbox oyunları 30 fps çalişir ve genelde 60 hz ekranlara göre yapilmiştir. bu değerin 30 fps olmasının sebebi de bu aslında. 30 fps + 60 hz kombosu aslında bi nevi freesync kombosuna benzer. 30 fps 60 hz'ye tam bölünebildiği için ağırlk hissi çok olmaz. bu yüzden bu "konsol oyunları da çok akici ehehe" muhabbeti döner. 60 hz monitörde rivatuner ile 30 fpsye sabitleyip kolla oynasanız pc'de de aynı akıcılıgı elde edersiniz tabii ki

olay bu aslıdna az çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 2 Aralık 2019; 13:35:6 >

• Arkadaşlar oyunu bir hesaptan çıkıp başka hesapla açtım. Save dosyalarını da aldım hatta direk profil klasörünü kopyaladım. Ama oyun save leri görmedi.
    Ama tuhaftır online save ler duruyor cloud save aktif olmadığı halde
    Sorun nedir, bir fikri olan var mı?
  • Oyunu sonunda yükleyebildik 20 saatlik indirimin ardından 1080p ultra ayarda (bir kaçı high) grafik ayarlarını hiç ellemeden direk test ettim sonuç bu.
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc için almak istiyorum oyunu en uygun fiyatlı neredeb alabilirim? Birde special ya da ultimate almaya değer mi? Teşekkürler.
  • Adamlar cinayet şahidi olayını çok güzel özetlemişler

Viva La Dirt Leagueyoutube
    Getting caught by a Witness in Red Dead Redemption 2 - Witness
    https://www.youtube.com/watch?v=ra0-SDmtX4k&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 2 Aralık 2019; 15:40:59 >

• AntiFANBOY A kullanıcısına yanıt
    pm attım hocam size.
  • 3 gün sonra Steam'e geliyor oyun hâlâ preorder / preload'a açılmadı, yeter artık.
  • Türkçe yaması var mı oyunun

• 
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.