Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (422. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hiçbir ekran kartının fiyatı benim için "servet" değil... ne mutlu bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korgeneral1071

Arkadaşalr son gelen güncellemelerle 1060 6GB ne durumda . Youtube'de Low-Meidum karışıkta 60 alıyor.
    RX 580youtube
    Red Dead Redemption 2 : Best Graphic Settings for 60 FPS ( RX 580 Ryzen 5 2600 )
    https://www.youtube.com/watch?v=DMj7nNlIV1Y&feature=youtu.be

Bu video da rx 580 ile ayarlar var, texture ultra, gerisi high medium karışımı, aynı ayar kartla dediğin değerler biraz tuhaf değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxhyxx -- 2 Aralık 2019; 18:34:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxhyxx

https://www.youtube.com/watch?v=DMj7nNlIV1Y&feature=youtu.be
    Bu video da rx 580 ile ayarlar var, texture ultra, gerisi high medium karışımı, aynı ayar kartla dediğin değerler biraz tuhaf değil mi?

Alıntıları Göster
    yoo değil

tam olarak da oyunla ilgili neden bu kadar çok ağlayan insan olduğu konusuna değinmiş oldunuz

bu oyunda bir katakulli var. ya da başka şeyler var. öyle ya da böyle bu oyun için:

rx 580 = gtx 1070
    rx 5700 = gtx 1080ti falan

bu oyunda rx 580 gtx 1060'a en az %30 fark atıyor. bu da çok büyük ve ciddi bi fark demek

• Anladım sağol, bende de videodaki ne benzer sistem var 8400 ve rx 580, sevindim bu duruma. Oyunu edinmeye çalışacağım en kısa zamanda. Diğer arkadaşların sıkıntılarıda çözülür diyelim o zaman inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxhyxx -- 2 Aralık 2019; 18:41:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Altındaki yorumlara bakılırsa sıkıntı yaşayanı görmedim birde tarihi yeni 24 kasımda eklenmiş

Alıntıları Göster
    oyunu türkçe ye çevirmek için öncelikle proğram la yazı sistemi ne girmeleri lazım daha oraya giremedi çevirmenler birde çok kelime var çevrilecek bu kadar kısa zamanda imkansız ordaki yorumlara aldanma yinede kendin bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

Ben bu luncherdaki update mantığını anlamadım. Yine geçen seferki gibi oldu. 2 küsur gb gösteriyor ama 300 mb civarı bir şey indirip bitti diyor. Herkeste mi böyle oluyor?
    Bende de aynısı oldu

• quote:

Anladım sağol, bende de videodaki ne benzer sistem var 8400 ve rx 580, sevindim bu duruma. Oyunu edinmeye çalışacağım en kısa zamanda. Diğer arkadaşların sıkıntılarıda çözülür diyelim o zaman inşallah
    hem işlemci hem gpu olarak rahattasın endişe etmen gereken bişey yok

ben daha çok o işlemci bu oyunda batırır diye düşünüyordum ama vulkan ile saint dennis'de bile 70-80 fps verebiliyor (dx12de kalamıyor. dx12de daha fazla drawcall var ve işlemci kaldıramıyor, 60 altına bile droplar atıyor).

vulkanın en büyük faydası zayıf işlemcilere oldu. i3 8100 bile vulkan ile dropsuz 50-60 fps sunabiliyor, o derece

ama vulkanın da bi sorunu, drawcall sayılarını optimize edeyim derken biçok artifact oluışturması. muhtemelen dx12ye nazaran daha fazla artifact oluşmasının sebebi bu. bazı yerlerde drawcall sayısını azaltayım derken göz çıkarıyor ve artifactler meydana geliyor. tabii benimkisi sadece tahmin. fazla bi vulkan oyunu olmadıgı için bir genelleme yapmak da zor. ama oyunda vulkanın hem gpu hem de cpu performansı olarak dx12den iyi olduğu, daha blurlu bi görüntü sunduğu ve daha fazla artifact yaratmaya eğilimli oldugu genel kanılar arasında. bu sorunların hiçbirini yaşamayan da var tabii. artifact yaşamayan, blur görmüyorum diyen, fps artmadı diyen, fps çok arttı diyen tonla insan var. tamamen alıp denemeye bakıyor iş

• 8400 ne ara zayıf kategorisine indi vay canına cahil kalmışız biz :) Neyse sağlık olsun idare ediyoruz biz sağol bilgilendirme için :)

• quote:

8400 ne ara zayıf kategorisine indi vay canına cahil kalmışız biz :) Neyse sağlık olsun idare ediyoruz biz sağol bilgilendirme için :)
    bilmiyorum hocam oyun yapımcıları öyle görüyo gibi. bi soınraki i5ler 6/12, i3ler 4/8 gelicek dehniliyor. 4/8 işlemcilerle 6/6 işlemciler boy ölçüşme açısından eşit sayilir

nasıl i5 8400 = i7 7700 hesabıyla 7700 "üst seviye" bi işlemciyken "orta seviye" işlemci olduysa, 4/8 i3lerle beraber 6/6 i5ler ve 4/8 i7ler de artık i3 seviyesine incek.

yani şöyle, 70-90 dolara satılacak i3 10100 senin 150-200 dolara satılmış işlemcinle eşit performans verebilcek. bu da bizi maalesef düşük yapıyor :D

ya da şöyle, gtx 1080 2 sene önce üstün gpuydu değil mi? 600 dolara satiliyordu. rtx 2060 350 dolardan çıktı ve aynı hatta daha iyi performans+ray tracing sunuyor. bu durumda gtx 1080 üstlüğünü kaybedip orta seviyeye düşmüş oluyor

oyunların çok fazla işlemci gücü istemesi de buna paralellik gösteriyor. ilk başlarda ben de "sorun oyunlar ya işlemci bu kadar kötü olamaz" diyordumn ama maalesef, bu işlemciler "çekirdek savaşları" arasında yitip gidecek işlemciler gibbi duruyor. özellikle bf5, ac odyssey gibi oyunlarda aldıgım performans beni hiç tatmin etmedi. orta seviye bi işlemci gibi bile hissettirmedi..
    neyse ki rdr2'yi çatır çatır açıyor ona şükrediyorum. zaten başka oyun da istemez rdr 2 1000lerce saat oynancak oyun şükür ki

gittiği yere kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 2 Aralık 2019; 19:9:53 >

• son güncellemeden sonra performans artışı olmadı

ah şu fps 50'nin altına düşmese ne güzel olacak ya keşke 580'im olsaydı 570 yerine
  • Doğrudur da biraz beklentiyle alakalı birazda satış stratejisi herhalde bu tarz söylemler. Oyun oynamanın standardı 60 fps olarak belirlendi ben buna kesinlikle katılmıyorum 50 fps vermeye başlayan direk düşük kategorisine iniyor. 8400 de 2600 de hala iyi işlemciler bence. Ac ody. İse lanet bir oyun yahu çok üst düzey sistem istiyor ben onu ölçü almıyorum :)

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Dostum ben daha yeni sattım 600 e 570 i nitro plus modeli, 750 liraya 580 aldım ufak bir yükseltme yapılabilir 100-150 lira masrafla biraz araştırılırsa ve bütçeniz varsa tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxhyxx -- 2 Aralık 2019; 19:23:7 >
  • xxhyxx X kullanıcısına yanıt
    Hayır değil
    Peperaio Hardwareyoutube
    Red Dead Redemption 2 PC - GTX 1060 vs RX 580 / 1080p & 1440p / Problemas bizarros no jogo
    https://www.youtube.com/watch?v=OX4gf7ZgJFI

Hatta konusu açılmıştı AMD kartları Rdr 2 için Nvidia kartlarından çok daha önde diye. Tuhaflık yok yani

• Şu an en düşük rdr2 nerede kaç TL? Steame çıkışına 3 gün kaldı fiyatı göreyim ona göre almayı düşünüyorum artık. Bir kez de pcde bitirelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Doğrudur da biraz beklentiyle alakalı birazda satış stratejisi herhalde bu tarz söylemler. Oyun oynamanın standardı 60 fps olarak belirlendi ben buna kesinlikle katılmıyorum 50 fps vermeye başlayan direk düşük kategorisine iniyor. 8400 de 2600 de hala iyi işlemciler bence. Ac ody. İse lanet bir oyun yahu çok üst düzey sistem istiyor ben onu ölçü almıyorum :)
    yok hocem şahsen benim için 35 üstü tüm fpsler okey. sabit frametime'ı iyi olan ve uygun tasarlanmış cogu oyun da 30 fpsde okey (hatta ac odysseyde riva tuner ile 30 fpsye sabitleyip kolla oynadım. hiç de gocunmadım). oyunu konsola göre yaptıkları zaten her halinden belli

ama yine de genel gidişat iyi değil, bigün bi oyun cıkartırlar 30 fps bile alamayız işte duman oluruz :D
  • Oyunun bir günü öbür gününü tutmuyor. Bir haftadır oynayamamıştım, bugün tüm güncellemeleri yapıp yeni driver’ı da yükledim öyle girdim oyuna. Boş arazide 70’lerde gezen fps 60’ı zor görüyor. Kamp yerinde 60’ın altına inmezken 47-48’e kadar düşüyor. High olan ayarları da medium’a çektim ama fark etmedi. Tüm keyfim kaçtı yine, ilerleyeceğine geri gidiyor oyun performans olarak. 1070’te oynuyorum bu arada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beklentiniz yönünde konuşursak o güne epey daha var bence, duman olmak için erken henüz

• Korgeneral1071 kullanıcısına yanıt
    Öyleymiş evet teşekkürler, yamaci1771 arkadaş bilgilendirdi.

• Performans bakımından ahım şahım değişiklik olmaz heralde artık, oyunu bir hafta 10 gün kadar önce aldım yavaş yavaş sonlarına geliyorum açıkçası performans bakımından hiç problem yaşamadım çoğunluk ultra yer yer high ayarlarda 50-65 arası fps alıyorum 2k çözünürlükte, 40-45 saat oyun sürem var toplamda sadece 2 kere crash yedim o da save ile ilgiliydi büyük ihtimalle. Çıkış haftasını saymazsak fena bir port sayılmaz, bazı şanssız arkadaşlar var tabi ama istisnalar kaideyi bozmaz neticede.

Oyun bittikten sonra 3-4 ay elimi sürmem büyük ihtimalle, o sırada da online içerik zenginleşir umarım.
  • Konsolda oyunların 30 kare/saniye oranında bile akıcı görünmesinde en büyük iki etken stuttering ve tearing problemlerinin olmayışıdır. PC'de oyunları 30 kareye kitlediğinizde atlamalar ve yırtılmalardan ötürü konsoldaki kadar akıcı olmuyor kesinlikle. Ayrıca 30Hz'de FreeSync'den yararlanmakta pek mümkün değil zira çoğu monitörde FreeSync'in çalışma aralığı kapsamına 30 Hz dahil değil.
  • 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.