Bildirim
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (418. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar oyunu konsolda bitirdim de pc'de de almak istiyorum. Steam fiyatlandırması nasıl olur onu mu beklemeliyim yoksa direk cuma indiriminden alayım mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün sabah tatlı tatlı oynadığım oyun, dün akşamdan beri açılırken PC yi resliyor hala giremiyorum şaka gibi.
Steam e çıktığında bu sorunlar kalkmış olur umarım çünkü birde oradan almayı düşünüyorum -
Yan görevlere ıvır zıvırlara fazla daldık ana hikayeden koptuk, şimdi arka arkaya ana görevleri yapıyorum ıvır zıvırla çok uğraşınca hikayenin içinde kalamıyorsun bir türlü, ana hikaye bittikten sonra yan görevlere vs yönelmek daha mantıklı. Oyunda eleştirilebilecek çok az şey var bunlardan ikisi oyunun basitliği ve yine buna bağlı olarak para kazanmanın, yan görev yapmanın ne bileyim crafting'in vs gerçek manada bir katkısı olmaması kendini kandırıyorsun sadece, bir kere bile crafting yapmayarak at almayarak, hatta silah dükkanına bile uğramadan oyunu bitirebilirsin zorlanma bakımından etkisi sıfır olur. RPG öğesi katmaları güzel ama etkinin sınırlı olması kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A44FAC9E9 -- 30 Kasım 2019; 18:42:58 > -
okey tişikkirler sipermen -
online'da kopma yaşayanlar iss'leri tarafından cgn ip havuzuna atılmış olabilirler. böyle olunca modemden vs port açsanızda aslında hiçbir port'u açamıyorsunuz.
modem arayüzündeki ip'niz ilehttps://whatismyipaddress.com/ adresindeki ip'niz farklıysa, ip havuzundasınızdır. müşteri hizmetlerini arayın ve ip değişikliği isteyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 30 Kasım 2019; 21:56:4 > -
Beraber yapıyorsunuz görevleri ama pvp tarzı etkinliklerde var. -
Yeni aldım oyunu indirme işlemine başlıcam öbürü bitince 1,5mb ile ne kadar sürede iner muallakquote:
Orijinalden alıntı: borealatis
Beraber yapıyorsunuz görevleri ama pvp tarzı etkinliklerde var.
quote:
Orijinalden alıntı: Mari Lwyd
Hatırladım hocam o görevi. Blackwatere direk köprüden geçerek gitmeyin etraftan dolaşın o şekilde görevi alacağınız yere gidin. Blackwaterdan geri cıkarken de yine köprüyü ve açık alanları kullanmayın.
Silah ve para ihtiyacın icin youtubede rdr 2 gold bar locations yazarak charpter 2 de olan gold bar hazinelerini alabilirsin her gold bar 500 dolar değerinde.
Arthurun saygınlığını geri kazanmak icin kırda bayırda şehirlerarası at koştur yolda beyaz ibreyle beliren insanlara yardım et. Kadını evine götürmek kapandan adam kurtarmak mahkumların ayağındaki zincirleri kırmak gibi. İyi oyunlarBecomingIncognitoyoutube
How To Get To Javier Escuella Mission In Blackwater Without Wanted Level Red Dead Redemption 2 IIhttps://www.youtube.com/watch?v=5A6W4U7FsbA
cevap için teşekkür ederim. bir ara trainer açıp gireyim dedim belki 3 saat mezbahaya çevirdim orayı ama bitmek tükenmek bilmeden sanki 1 tabur adamı öldürdüm yine geçememiştim.
-
10 saate iner muhtemelen -
Sanmam 40 gb oyunu öğlen 2 gibi başlattım akşam 11 de bitti mantık yürütürsek 20 saatten aşağı bitmez tabi int yavaşlatacak şeyler olmadığı sürecequote:
10 saate iner muhtemelen
-
Kaçan mahkumu şerife geri teslim etmek daha mantıklı değil miquote:
Orijinalden alıntı: Mari Lwyd
Hatırladım hocam o görevi. Blackwatere direk köprüden geçerek gitmeyin etraftan dolaşın o şekilde görevi alacağınız yere gidin. Blackwaterdan geri cıkarken de yine köprüyü ve açık alanları kullanmayın.
Silah ve para ihtiyacın icin youtubede rdr 2 gold bar locations yazarak charpter 2 de olan gold bar hazinelerini alabilirsin her gold bar 500 dolar değerinde.
Arthurun saygınlığını geri kazanmak icin kırda bayırda şehirlerarası at koştur yolda beyaz ibreyle beliren insanlara yardım et. Kadını evine götürmek kapandan adam kurtarmak mahkumların ayağındaki zincirleri kırmak gibi. İyi oyunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sanıp sanmamanla alakalı bir şey değil, matematik bu.
Tam ifade edememişsin ama "1.5 mb" derken muhtelemen 15 mbps bir hızdan bahsediyorsun diye düşünüyorum, hesabımı buna göre yaptım. Eğer 1.5 mbps bir hızdan bahsediyorsan bırak 20 saati 40 saatte indiremezsin. -
1,5mb * 60 = 90mb (Dakikada indireceğiniz dosya boyutu)
90 * 60 = 5400mb (Saatte indireceğiniz dosya boyutu)
Oyunun boyutu ben indirirken 110GB civarı bir şeydi diye hatırlıyorum;
110 / 5,4gb = 20 saat civarı bir şey yapıyor.
Kaba taslak böyle yapabilirsiniz süre hesabını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 1 Aralık 2019; 8:58:21 > -
Düz mantıktan yola çıkmıştım sabit bi hızla anca öyle inerquote:
Orijinalden alıntı: RxCan
1,5mb * 60 = 90mb (Dakikada indireceğiniz dosya boyutu)
90 * 60 = 5400mb (Saatte indireceğiniz dosya boyutu)
Oyunun boyutu ben indirirken 110GB civarı bir şeydi diye hatırlıyorum;
110 / 5,4gb = 20 saat civarı bir şey yapıyor.
Kaba taslak böyle yapabilirsiniz süre hesabını.
Bende öyle dedim. 1,5 mb yani takribi 15-16mbps ediyor.quote:
Sanıp sanmamanla alakalı bir şey değil, matematik bu.
Tam ifade edememişsin ama "1.5 mb" derken muhtelemen 15 mbps bir hızdan bahsediyorsun diye düşünüyorum, hesabımı buna göre yaptım. Eğer 1.5 mbps bir hızdan bahsediyorsan bırak 20 saati 40 saatte indiremezsin.
Ben arkadaşa hesabı 60 gb üzerinden yapmıştım, doğru oyun 120 gb. -
2 hafta önce,16mbit internet ile ve 1.5 hız ile yaklaşık 20-21 saat gibi bir sürede indirdim oyunu dostlar bilginize..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 1 Aralık 2019; 12:48:47 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X