Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (281. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NOCHIMERA

Bu mesaj silindi.
    Hocam plati ye 30 usd vereceginze keşke vpn ile ukraynadan alsaydınız 6 dolar daha verip
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan bu oyunda kimsenin yarını belli değil bir haftadır oynayanlar bir anda giremez olabiliyor ben dün oynayabildim ama bu akşama tedirginim umarım girebilirim. Bazen diyorum sat pc yi al ps4 pro ayarlar kısmına girmeden oyunu bitir hikayeyi yaşa.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • farukclkk kullanıcısına yanıt
    Hikaye modunda. Hosea denilen kişi seninle aynı çeteden birisi. Haritayı açtığında sarı daireler içinde harfler görürsün. Boşluk tuşuna bastığında lejant açılır ve o kısaltma harflerin açılımı yazar. Kimin görevi olduğunu böyle takip edebilirsiniz.
  • İşlemci intelmi? Ben AMD kullanıyorum biosu güncellemeden oyuna bile giremedim. Kafasına görede oyun kitleniyor, kapanıyor vs. Bu sorunlar sadece AMD kullananlardamı var merak ettim.
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bilgi için.
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Amd ryzen 1600 benim bios geçen seneki bios o zamana kadar 5 tane cikmis bile güncellemedim bozulur birsey olur:D.İlgınç bir durum gercekten.

• Bunun sebebi oyun tamamen konsola göre yapilmiş konsolun gücüde o kadar pcye direk portlamişlar.Asil fark w3trki pc ve konsol grafik farkinda neyse cyberpunkta olacak.

• Bütün Rockstar oyunları böyle, RDR2'de animasyonlar çok başarılı, o konuda hakkını yemeyelim.
  • Çok dogru tespıtler. Özellike Frostbite optimizasyon konusunda inanılmaz başarılı. Yalnız grafık kalıtesı olarak ozellıkle detay sevıyesınde yavas yavas eskıdıgı bır gercek. Ayrıca save konusunda bıraz sıkıntıları var. Yenı surumunu sabırsızlıkla beklıyorum.
    REDengine: Ozellıkle Wıtcher 3 dekı detay sevıyesı ve harıtanın buyuklugu goz onune alınırsa en ıyı grafık motorlarından bırı. Donanımın hakkını veren bır grafık motoru. Pc ne kadar ıyıyse o kadar grafık elde edıyorsun. Gereksız yere donanımı zorlamıyor.
    Rockstar2ın kullandıgı oyun motoruna gelecek olursak (ısmını bılmıyorum) aslında GTA5'de cok basarılıydı. Belkı ultra bır grafık yoktu ama herkesın gozune hos gelecek bır grafık sunmustu. RDR2 de bana gore gereksız sısırmeler mevcut. Orn: Youtube da ızledıgım vıdeoların bırınde adam en optımal ayarı elde etmıs. 60fps altı dusmemek ıcın. Medıum - Ultra arasında ayarlamalar yapmıs. Ayrıca sadece ultra ıcınde vıdeo cekmıs. Vıdeoları yan yana koymus. Neredeyse hıc bır fark yok. Ama bazı yerlerde 30fps fark atmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 8 Kasım 2019; 16:14:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Mouse ayarlarından direct inputa alın.
    Allah razı olsun valla :D ama ekranın ortasında bide mouse var bende gitmiyor mouse ya kafayı yicem ne sorunlu oyundu bu
  • Kasaba'da dolaşırsanız duello yapan npc'ler ile karşılaşırsınız kazanan kişi ile duello yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

Low ayarlarda pc her türlü konsollardan daha iyi grafik alır diyen arkadaşların gözlerine sokmak lazım şunu

Oyunu 2 platformdada oynadım zaten bu saçmalığı ağzına alanlar hayatında konsol dahi oynamamış insanlar. Ulan sanki PC senin babanın firması neden bu yardımsever forum ortamında insanların aklını kendi fanatikliğinle bulandırırsın ki git bir tane blog aç PC RACE diye orada yap kara propagandanı. Yine sinirlendim

• quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Bu mesaj silindi.
    TRIXX Boost'da percent ayarını kaça çekmeliyiz ve aşağıdan full hd seçeneğini etkinleştirdim sadece.
  • Dayanamadım aldım 208 tlye. Karli bölümdeki ilk parti sesleri olan eve gitmemize kadar oynadım. Hiç grafik ayarlarina dokunmadım, 50-60 fps arasi gidip geliyor. (vsync açık)
    Sistem: ryzen 2600, gtx 1070, 16 gb ram, msi bazooka v2

Oyuna gelirsek interaktif film izliyor gibiyim Karakterin hareketleri, vuruş hissi efsane geldi bana. Altyazılarda anlamadığım kelimelerde durdurup translate ile ceviriyorum. Bazı oyunlarda esc basınca son konuşmaları gördüğümüz menü oluyordu bunda var mı acaba?

Edit: Grafik ayarlarındaki bar ortada duruyor olarak geldi otomatik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 8 Kasım 2019; 16:51:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaferya5 kullanıcısına yanıt
    İnanılmaz böyle çözüleceğini hiç düşünmemiştim ama denemediğim birşey kalamadığı için denedim. Sağ alttaki ses denetimlerinden monitörün hoparlörünü seçtim ve günlerdir giremediğim oyuna bir anda girdi. Oyun açılınca tekrar kulaklığa geçtim, sesler bozuldu ve fps düştü. Kulaklık ile oynanmaz bir durumda. Paylaştığın için teşekkürler en azından girebiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conor McGregor

Oyunu 2 platformdada oynadım zaten bu saçmalığı ağzına alanlar hayatında konsol dahi oynamamış insanlar. Ulan sanki PC senin babanın firması neden bu yardımsever forum ortamında insanların aklını kendi fanatikliğinle bulandırırsın ki git bir tane blog aç PC RACE diye orada yap kara propagandanı. Yine sinirlendim

Alıntıları Göster
    konsolu olmayanlar sallıyor işte ben buna bağlıyorum dediğiniz gibi. blog açmalarına gerek yok zaten o dediğiniz yer reddit'te mevcut PCMASTERRACE şeklinde

• xbox ta oynarken yagmur lu hava biraz hızlı geçiyordu pc de durum nedir arkadaşlar
  • Oyun çıktığından beri olan bitenin özeti

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
  • Frobisher kullanıcısına yanıt
    konsolda 30 fps de oynarsın

pc de ultra için kaç bin tllik makine lazım yazmamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3F38B6C29

konsolda 30 fps de oynarsın

pc de ultra için kaç bin tllik makine lazım yazmamışsın
    ben ne anlatmışım bir bak önce, low'da bile konsoldan iyi grafik alırsın diyenlere sözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 8 Kasım 2019; 17:3:4 >
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.